DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.561
- Πόντοι
- 216
Μούναρος. Τη στηρίζαμε από τότε που ήταν ανορεξικό αφανέ στραβοδόντικο άβυζο καυλάκι.
ααα την ξεκωλιάρα
Επαιξε μουνοχαραδρα φορα παρτιδα ,μεγαλη προκοπη
Είναι καύλα...
καυλιάρα!!! κάνε μια γυμνή φωτογράφηση να γίνει χαμός.
Άλλο μια τουρίστρια και άλλο να μπεις στο τραγούδι στην Ελλάδα πριν 10-12 χρόνια .το ότι είπε ψέματα πρέπει να προβληματίσει εμάς τους Έλληνες με το ποσό ρατσιστές είμαστε.anyway η κοπελα που δημοσιευσα ειναι αλβανιδα μοντελο και ασχολειται με τηλεοραση.απο κοντα ειναι ακομη πιο ομορφη
μπορω να πω αψεγαδιαστη.την γνωρισα σε καραβι ζακυνθος-κυλληνη που γυρναγε απο διακοπες και εγω απο δουλεια.γνωριστηκαμε
επειδη μου ζητησε τσιγαρο και ετσι πιασαμε κουβεντα.που διαφερει με το μπαζο που θεοποιουν μουρλοκακομοιρηδες ταλαιπωροι?
μολις την ρωτησα απο που ειναι μου ειπε με ενα ακρως γοητευτικο χαμογελο αλβανια.ουτε σενεγαλη ουτε κολομβια ουτε πριγκηπατο του μπρουνει.
αυτα ως προς τα γειτονακια.
καλησπερα φιλε μου.σεβομαι την γνωμη σου απλως δεν την ασπαζομαι.οσο για το κατα ποσο ειμαστε ρατσιστες δεν ξερω αν μενεις Αθηνα αν μενειςΆλλο μια τουρίστρια και άλλο να μπεις στο τραγούδι στην Ελλάδα πριν 10-12 χρόνια .το ότι είπε ψέματα πρέπει να προβληματίσει εμάς τους Έλληνες με το ποσό ρατσιστές είμαστε.
καλησπερα φιλε μου.σεβομαι την γνωμη σου απλως δεν την ασπαζομαι.οσο για το κατα ποσο ειμαστε ρατσιστες δεν ξερω αν μενεις Αθηνα αν μενεις
κανε μια βολτα κεντρο και περιξ και αυτο που θα συναντησεις σιγουρα θα σου δωσει απαντησεις στο κατα ποσο ειμαστε ρατσιστες.οσο για τους αγαπητους γειτονες να ξερεις οτι στο κεντρο των Αθηνων αρκετοι απο αυτη την ευγενικη και φιλησυχη φυλη-ρατσα συμμετειχαν μαζι με διαφορους ντοπιους κατα καιρους σε πογκρομ κατα αλλων μεταναστων.οποτε αν γινεται θα προσπαθησω να μην ξαναλαβω μερος σε συζητηση για την συγκεκριμενη πολυαγαπημενη και καλοκαγαθη βορεια φυλη γιατι δυστυχως ειναι πολλα αυτα που θα πω και δεν χρειαζεται.ευχαριστω.
ωραία τα λέτε
να δείτε που εσείς μια μέρα θα φτιάξετε ένα σούπερ νήμα που θα τα ισοπεδώσει όλα
Απόλαυση το νέο κλιπ της Έλενας
Προφανώς τα έγραφε με το ένα χερι. Το άλλο εργαζότανσυγχαρητήρια για την ευφάνταστη ονοματοδοσία των εικόνων, φαίνεται να σας συνεπήρε η εργασία σας