ioannisath
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
κουκλαρα!
Ακριβώς αυτό. Επειδή ΔΕΝ αγοράζει ο κόσμος, ας σταματήσουν οι παπάρες τα ψέματα περί διπλού/τριπλού/τετραπλού πλατινένιου χωρίς να ανακοινώνουν νούμερα. Δεν έχει νόημα και γίνεται καθαρά για διαφημιστικούς λόγους.Μα αμα δεν αγοραζει ο κοσμος δισκους, κασσετες μετα, σιντι πλεον, πως θα γινει ο διαχωρισμος ποιος "πουλαει", ποιος αρεσει στο κοσμο, ποιος τα φερνει εμπορικα και ποιος διακρινεται; Αυτο με τα views και τα likes που λες, εχει νοημα. Παλια εβγαζε ενας καλλιτεχνης δισκο, τοσα πουλησε ο πρωτος, τοσα ο τελευταιος. Τωρα δεν ειμαστε σε αυτη την εποχη.
Διπλά πλατινένιο λένε, αλλά πουθενά (μούγκα) στις πόσες πωλήσεις γίνεται κάποιο cd πλατινένιο. Πριν λίγα χρόνια για να γίνει ένα single πλατινένιο απαιτούνταν 20.000 πωλήσεις. Σήμερα έχει πέσει κι άλλο αυτό το νούμερο. Κατά πολύ. Δεν βρήκα πόσο (επίσημα). Αλλά προσοχή. Μιλάμε για "τοποθετήσεις" στα ράφια και όχι για πραγματικές πωλήσεις. Δηλαδή παραγγελίες. Τώρα αν δεν πουλήσεις, οι δισκογραφικές...χέστηκαν. Δεν παίρνουν τίποτα πίσω. Και βάλτε το γεγονός του εκβιασμού των καταστημάτων για παραγγελίες. Ξεφτίλα δηλαδή. Γι΄αυτό ΠΟΤΕ δεν θα ακούσετε νούμερο για πωλήσεις που έκανε κάποιος "πλατινένιος" δίσκος, παρά μόνο για τα αστεία...views και likes. Η κατάντια της μουσικής. Στην ουσία ανύπαρκτες φίρμες με εικονικές πωλήσεις.
μονο ο σφακιανακης πουλαει δισκους αυτες τις εποχες ισως και η βισση αλλα αυτη πολυ λιγοτερους μονο επειδη φανςΔιπλά πλατινένιο λένε, αλλά πουθενά (μούγκα) στις πόσες πωλήσεις γίνεται κάποιο cd πλατινένιο. Πριν λίγα χρόνια για να γίνει ένα single πλατινένιο απαιτούνταν 20.000 πωλήσεις. Σήμερα έχει πέσει κι άλλο αυτό το νούμερο. Κατά πολύ. Δεν βρήκα πόσο (επίσημα). Αλλά προσοχή. Μιλάμε για "τοποθετήσεις" στα ράφια και όχι για πραγματικές πωλήσεις. Δηλαδή παραγγελίες. Τώρα αν δεν πουλήσεις, οι δισκογραφικές...χέστηκαν. Δεν παίρνουν τίποτα πίσω. Και βάλτε το γεγονός του εκβιασμού των καταστημάτων για παραγγελίες. Ξεφτίλα δηλαδή. Γι΄αυτό ΠΟΤΕ δεν θα ακούσετε νούμερο για πωλήσεις που έκανε κάποιος "πλατινένιος" δίσκος, παρά μόνο για τα αστεία...views και likes. Η κατάντια της μουσικής. Στην ουσία ανύπαρκτες φίρμες με εικονικές πωλήσεις.
νε ξερετε κατι
οταν η αλβανιδες συκωνουν το μαλλι αλογοουρα της καταλαβαινεις απο το κρανιο και απο τα αυτια
η περισσοτερες εχουν μεγαλα και πεταχτα, μυτερα αυτια σαν ξωτικα
το κρανιο ειναι διαφορετικο απο της ελληνιδες
τα ζυγοματικα στο προσωπο ειναι ποιο φουσκωμενα και τα ματια πανε λιγο ποιο μεσα
πως δεν την πηρε πρεφα κανεις οταν ελεγε ειμαι απο μεξικο?
ειδικα αυτες με το κοντο μαλι περουκα κανει μπαμ για αλβανιδα
τεσπα,πολυ ομορφο προσωπο,ψηλη,ποδαρες,χειλαρες
αλλα απο κωλο δεν
αλλο ενα χαρακτηριστικο αλβανιδας,εχω δει απο μπροστα μουναρες ,γυρνανε πλαγια και απο πισω ειναι φλατ
εαν εκδιδοταν θα ηταν call girl και περα
συμφωνω με αυτά που λες εκτος από το ψηλη,νε ξερετε κατι
οταν η αλβανιδες συκωνουν το μαλλι αλογοουρα της καταλαβαινεις απο το κρανιο και απο τα αυτια
η περισσοτερες εχουν μεγαλα και πεταχτα, μυτερα αυτια σαν ξωτικα
το κρανιο ειναι διαφορετικο απο της ελληνιδες
τα ζυγοματικα στο προσωπο ειναι ποιο φουσκωμενα και τα ματια πανε λιγο ποιο μεσα
πως δεν την πηρε πρεφα κανεις οταν ελεγε ειμαι απο μεξικο?
ειδικα αυτες με το κοντο μαλι περουκα κανει μπαμ για αλβανιδα
τεσπα,πολυ ομορφο προσωπο,ψηλη,ποδαρες,χειλαρες
αλλα απο κωλο δεν
αλλο ενα χαρακτηριστικο αλβανιδας,εχω δει απο μπροστα μουναρες ,γυρνανε πλαγια και απο πισω ειναι φλατ
εαν εκδιδοταν θα ηταν call girl και περα
συμφωνω με αυτά που λες εκτος από το ψηλη,
την εχω παρακολουθησει από κοντα 2-3 βραδιες και μου φανηκε 1,70 με τα παπουτσια