Νέα

Ελένη Φουρέιρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 705K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φορούσε βρακί η Φουρέιρα στα Mad VMA 2016;

• Όχι, δε φορούσε τίποτα

Ψήφοι: 164 33,6%
  • Ναι, κάτι φορούσε

Ψήφοι: 30 6,1%
  • Στο μπούτσο μας φοράει/δε φοράει

Ψήφοι: 294 60,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    488

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Aυτή με τις μπούκλες που λέτε εμφανίζεται στο Theatro στις Τζιτζιφιές με την (φοβερή!) Πάολα και τον Χολίδη.
Οι άλλες αγνοούνται προς το παρόν. Δεν θα χαθούνε φαντάζομαι! Όλο και κάποια "καβάτζα" θε έχουν βρει...
Κάνουν φαίνεται διεθνή καριέρα ξάπλα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Aυτή με τις μπούκλες που λέτε εμφανίζεται στο Theatro στις Τζιτζιφιές με την (φοβερή!) Πάολα και τον Χολίδη.
Οι άλλες αγνοούνται προς το παρόν. Δεν θα χαθούνε φαντάζομαι! Όλο και κάποια [size=10pt][size=10pt]"καβάτζα"[/size][/size] θε έχουν βρει...

μια είναι η σίγουρη καβάτζα  :knockinb: :knockinb:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ρε Μάκη στο μυαλό μου είσαι! ;) ;) :cheesy: :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

gianevan δεν θέλει και πολύ σκέψη πόσες απο δαύτες έχουν γίνει βίζιτες???????/

αρκετές τις οποίες δεν ξέρουμε αυτές γιατί να πάνε πίσω  ;) ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Aυτή με τις μπούκλες (Ελένη Φουρέιρα λέγεται, μην με ρωτήσετε άλλες πληροφορίες δεν ξέρω!) εμφανίζεται στο Theatro στις Τζιτζιφιές με την (φοβερή!) Πάολα και τον Χολίδη.
Οι άλλες αγνοούνται προς το παρόν. Δεν θα χαθούνε φαντάζομαι! Όλο και κάποια "καβάτζα" θε έχουν βρει...

η τύπισσα τα σπάει!! :boobies: :boobies: :boobies:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δεν θέλει και πολύ σκέψη πόσες απο δαύτες έχουν γίνει βίζιτες???????/

αρκετές τις οποίες δεν ξέρουμε.

Λοιπόν σήμερα το μεσημέρι είμαι με "φίλη" (όχι βίζιτα) σε καλό γαμιστρωνάδικο της Κηφισιάς (όχι αυτό που γυρίζονται οι τσόντες, είναι πολύ μπουρδελέ, το άλλο).
Έχουμε τελειώσει, η κυρία ετοιμάζεται και εγώ χαζεύω στο μπαλκόνι που βλέπει στο πάρκιν. Αράζει λοιπόν πολυτελές τζιπ και βγαίνει από μέσα πολύ καλοβαλμένη αλλοδαπή μίλφ. (Όχι Ρωσσίδα ή Βαλκάνια, Κεντροευρωπαία, Πολωνή ή Ουγγροτσέχα κατά πάσαν πιθανότητα). Ανεβαίνει μόνη προς την ρεσεψιόν από την είσοδο και έχω μείνει με την απορία αν έχει δώσει ραντεβού με τον γκόμενο κάτω ή είναι βίζιτα.
Κατά σύμπτωση όπως βγαίναμε από το δωμάτιο χτυπούσε την πόρτα του απέναντι δωματίου και μάλιστα δεν της άνοιγαν για κάμποση ώρα. Βίζιτα ήταν! Και ΔΕΝ της φαινόταν καθόλου και ούτε και την έχω δει σε κανένα σάιτ, ή έχω ακούσει εδώ μέσα κάτι γι αυτήν.

Φαίνεται πως στη "δουλειά" είναι πολλές που δεν ξέρουμε και δουλεύουν μόνο "στο μιλητό".
Μειώνεις και τον κίνδυνο να σε τσιμπήσουν οι μπάτσοι έτσι.

Ενώ αν κάνεις "τουρ" (λέμε τώρα...) και το έχεις καταχωρήσει σε όλο το ίντερνετ (μόνο γιγαντοαφίσες δεν έχεις κρεμάσει!) δεν πιθανολογείται σφόδρα η σύλληψή σου; ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Λοιπόν σήμερα το μεσημέρι είμαι με "φίλη" (όχι βίζιτα) σε καλό γαμιστρωνάδικο της Κηφισιάς (όχι αυτό που γυρίζονται οι τσόντες, είναι πολύ μπουρδελέ, το άλλο).
Έχουμε τελειώσει, η κυρία ετοιμάζεται και εγώ χαζεύω στο μπαλκόνι που βλέπει στο πάρκιν. Αράζει λοιπόν πολυτελές τζιπ και βγαίνει από μέσα πολύ καλοβαλμένη αλλοδαπή μίλφ. (Όχι Ρωσσίδα ή Βαλκάνια, Κεντροευρωπαία, Πολωνή ή Ουγγροτσέχα κατά πάσαν πιθανότητα). Ανεβαίνει μόνη προς την ρεσεψιόν από την είσοδο και έχω μείνει με την απορία αν έχει δώσει ραντεβού με τον γκόμενο κάτω ή είναι βίζιτα.
Κατά σύμπτωση όπως βγαίναμε από το δωμάτιο χτυπούσε την πόρτα του απέναντι δωματίου και μάλιστα δεν της άνοιγαν για κάμποση ώρα. Βίζιτα ήταν! Και ΔΕΝ της φαινόταν καθόλου και ούτε και την έχω δει σε κανένα σάιτ, ή έχω ακούσει εδώ μέσα κάτι γι αυτήν.

Φαίνεται πως στη "δουλειά" είναι πολλές που δεν ξέρουμε και δουλεύουν μόνο "στο μιλητό".
Μειώνεις και τον κίνδυνο να σε τσιμπήσουν οι μπάτσοι έτσι.

Ενώ αν κάνεις "τουρ" (λέμε τώρα...) και το έχεις καταχωρήσει σε όλο το ίντερνετ (μόνο γιγαντοαφίσες δεν έχεις κρεμάσει!) δεν πιθανολογείται σφόδρα η σύλληψή σου; ;) ;)

με αυτό που είπες με επιβεβαίωσες πλήρως.................. ;) ;)

ειναι πολλές οι κρυφές που δεν τις πιάνει το μάτι σου  ;) ;)

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μπραβο στον κοριτσαρο!!
Ετσι την θελουμε οι φαν της :grin:
Σε σολο καριερα :zfuck: :fuck1: :rockon:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ποσα θες να μας τρελανεις μωρη Φουρειρα? :bigdick:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
:sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

Ασχετο...........η χορευτρια με τα κοντα κοκκινα μαλλια ειναι χορευτρια και στον Κιαμο!!!

Τι ματι εχω ο πουστης!!! :tooth:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ενταξει μιλαμε για ΤΟ μουνι

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
να τον βγαζεις να τον κοπανας ειναι λεμε....την ειχα σταμπαρει και εγω αυτη...δεν ηξερα οτι ηταν στο γκρουπακι πριν.....

Επισκέπτης
Αν και γούστα είναι αυτά,εμένα δεν μου αρέσει!

rando

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
16
:sunglasses:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg