You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελένη απο φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
και βεβεα ιπαρχι μοροΥπάρχει για την καυλο-αιγύπτια αντίστοιχο θέμα?Απο τότε που την είδα μου έγινε εμμονή....
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μιλα πιο ωραια ρε φιλε? ετσι μιλαs σε γυναικεs?Υπάρχει για την καυλο-αιγύπτια αντίστοιχο θέμα?Απο τότε που την είδα μου έγινε εμμονή....
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
paixnidiaris88
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.308
- Πόντοι
- 7.885
Καλά ο συνάδελφος womanaholic έγραψε μια φανταστική κριτική-ποίημα για την Ελένη :o :o.Πιστεύω ότι πρέπει να περιλαμβάνεται και στο ''Ανθολόγιο'' που κάνουν τα παιδιά του δημοτικού από του χρόνου .Κι εμένα με καυλώνει απίστευτα η Ελένη και έχω μετανιώσει πολλές φορές που όταν ήρθα με φίλο στο στούντιο δεν δοκίμασα
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
den mpirazi moro gia na pas kapou prepi na eisai sigouros oti pas gia tin singikrimeni kopela giati alios vlepis 2 kopeles kai einai fisiologiko na klomparis kai na min perasisΚαλά ο συνάδελφος womanaholic έγραψε μια φανταστική κριτική-ποίημα για την Ελένη :o :o.Πιστεύω ότι πρέπει να περιλαμβάνεται και στο ''Ανθολόγιο'' που κάνουν τα παιδιά του δημοτικού από του χρόνου .Κι εμένα με καυλώνει απίστευτα η Ελένη και έχω μετανιώσει πολλές φορές που όταν ήρθα με φίλο στο στούντιο δεν δοκίμασα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.308
- Πόντοι
- 7.885
den mpirazi moro gia na pas kapou prepi na eisai sigouros oti pas gia tin singikrimeni kopela giati alios vlepis 2 kopeles kai einai fisiologiko na klomparis kai na min perasis
Όταν είχα έρθει ήσασταν 3 στην βάρδια :o :o,αλλά εσύ μου έκανες εντύπωση αμέσως μόλις σε είδα .Απλά τότε είχα μια ερωτική απογοήτευση και σίγουρα δεν θα ευχαριστιόμουν τον έρωτα μαζί σου :- :-.Μόλις ξανάρθω Αθήνα όμως θα επανορθώσω
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
entaksi moro me to dikio sou kai kala ekanes ama eniothes etsiΌταν είχα έρθει ήσασταν 3 στην βάρδια :o :o,αλλά εσύ μου έκανες εντύπωση αμέσως μόλις σε είδα .Απλά τότε είχα μια ερωτική απογοήτευση και σίγουρα δεν θα ευχαριστιόμουν τον έρωτα μαζί σου :- :-.Μόλις ξανάρθω Αθήνα όμως θα επανορθώσω
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο ερωταs με ερωτα περναει τυπε και γω ετσι ξεπερασα το χωρισμο μου πηγα στην ελενηΌταν είχα έρθει ήσασταν 3 στην βάρδια :o :o,αλλά εσύ μου έκανες εντύπωση αμέσως μόλις σε είδα .Απλά τότε είχα μια ερωτική απογοήτευση και σίγουρα δεν θα ευχαριστιόμουν τον έρωτα μαζί σου :- :-.Μόλις ξανάρθω Αθήνα όμως θα επανορθώσω
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
moro to kathe anthropo litourgi diafporetika nomizo :-* :-* :-* :-* :-*ο ερωταs με ερωτα περναει τυπε και γω ετσι ξεπερασα το χωρισμο μου πηγα στην ελενη
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι ελενιτσα σιγουρα αλλα πιστευω αμα παει μαζι σου θα την ξεχασει την αλλη και γω ετσι ειμουνα οπωs ο τυποs αλλα με το που περασα μαζι σου τρελαθηκα εισαι τοπ μωροmoro to kathe anthropo litourgi diafporetika nomizo :-* :-* :-* :-* :-*
paixnidiaris88
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η Ελένη παίζει να είναι κ η ωραιοτερη που υπάρχει σε όλα τα στουντιο που δουλευουν τωρα........
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!!!! τι να λεμε τωρα..............
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!!!! τι να λεμε τωρα..............
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
se efxaristo moro gia ta kala logia sou ala ola ginonte me thelisi kai oxei na ton piesoumeναι ελενιτσα σιγουρα αλλα πιστευω αμα παει μαζι σου θα την ξεχασει την αλλη και γω ετσι ειμουνα οπωs ο τυποs αλλα με το που περασα μαζι σου τρελαθηκα εισαι τοπ μωρο
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γουστα ειναι αυταse efxaristo moro gia ta kala logia sou ala ola ginonte me thelisi kai oxei na ton piesoume
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
e nai ama den dhoulevi to mialo kala den litourgi tpt meta :-* :-* :-* :-* :-* :-*γουστα ειναι αυτα
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ψυχολογα μου εσυ εισαι το βιαγκρα μουe nai ama den dhoulevi to mialo kala den litourgi tpt meta :-* :-* :-* :-* :-* :-*
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
sexy-eleni
Ιερόδουλη