SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
nai ala tha ixama thimata meta mpori kai na lipothimousane
Δεν πειραζει μαναρι μου... αυτο δεν θελεις?
nai ala tha ixama thimata meta mpori kai na lipothimousane
apo tin mia to ithela na to dho tha eixa gini kai diasimi sto tileorasi mai to kormimouΔεν πειραζει μαναρι μου... αυτο δεν θελεις?
apo tin mia to ithela na to dho tha eixa gini kai diasimi sto tileorasi mai to kormimou
ame nai giati oxei to kalitero einai na exo kapion na peripithi ta pidharakia mouπάντως Ελενίτσα έχεις πολύ ωραία πατουσάκια!
σου αρέσει να σου τα γλύφουν μωράκι μου ;
ok tha to exo ipopsi gia tin ali fora xaxaxaxxaτην αλλη φορα να το κανεις... χωρις μαγιο και ολοι θα ηταν μια χαρα χαχαχαχαχα
gia sou thirie ti kanis gia sena to kseris thi eimai panta skliri ..........Γεια σου Ελένη μου. Και ομορφαίνεις και μεγαλώνεις και γίνεσαι καλύτερη... έτσι σε θέλω ;) γλυκιά και σκληρή...
gia sou thirie ti kanis gia sena to kseris thi eimai panta skliri ..........
ΘΑ ΔΙΣ ΤΙΝ ΑΛΙ ΦΟΡΑ ΜΙΝ ΑΝΧΟΝΕΣΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΙΡΙ ΓΙΝΟΜΕ ΣΕ ΑΦΤΑΈτσι μου αρέσει. Να με δέρνεις. Έχουμε χημεία μεταξύ μας και καυλώνω πολύ όταν έρχομαι να σε συναντήσω.
ΘΑ ΔΙΣ ΤΙΝ ΑΛΙ ΦΟΡΑ ΜΙΝ ΑΝΧΟΝΕΣΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΙΡΙ ΓΙΝΟΜΕ ΣΕ ΑΦΤΑ
ναι αλα μετα μιν μου πισ οτι πονασ θα σε σκισοΜε ξέρεις και σε ξέρω. Είσαι θησαυρός Ελενίτσα. Κάθε φορά που θα σε συναντώ, θα γονατίζω πιο πολύ στις ορέξεις σου. Μανάρι μου...
γεια σου κουκλα μουναι αλα μετα μιν μου πισ οτι πονασ θα σε σκισο
γιασασγεια σου κουκλα μου
τι μου κανεις βραδιατικα... σκετι φωτια εισαι!γιασασ
ακομα δεν εχει γινι τιποτα που να δισ μετα αμα ειναι απο κοντατι μου κανεις βραδιατικα... σκετι φωτια εισαι!
σωστο ειναι αυτο... καποια στιγμη συντομα πρεπει να γινει...ακομα δεν εχει γινι τιποτα που να δισ μετα αμα ειναι απο κοντα
ετσι δεν ειναισωστο ειναι αυτο... καποια στιγμη συντομα πρεπει να γινει...
μπορω να σου πω οχι σε τιποτα οταν με κοιτας ετσι ?ετσι δεν ειναι
εσει το κσερισ αφτο εγω δεν το ξερομπορω να σου πω οχι σε τιποτα οταν με κοιτας ετσι ?