τα φασόλια μπορεί να τα φας ξερά, φρέσκα, με συνοδεία αλμυρά θαλασσινά, με σαλάτες διάφορες, να πιείς ούζο, ή ρακί, ή κρασί, να είναι πεαζ, γίγαντες στο φούρνο κλπ κλπ κλπ. όλα φασόλια είναι αλλά έχουν μια αλλαγή. Έτσι κι εσύ.. δε σε βαριέται κανείς..... κι ας νομίζεις ότι είσαι φασόλιαο καθενασ μορο σε γενικα μιλαο και γω το ιδιο θα παθενα αμα ετρογα καθε μερα φασολια ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελένη απο φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
καλα εσενα θα σε κανονιζο αμα ερθισ και σε γνοριζο θα σε βαλο τιμορια αν θα μπορεσισ να μαι μαμασ με δεμενα χερια απο χιροπεδεσ
θα σου πω ποιος ειμαι μην ανυσηχεις εμενα μαρεσουν οι περιπετειες...
το θεμα ειναι οτι οντως με δεμενα χερια δεν μπορω να κανω κατι
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ετσι εεεεεεεεεεεεε οποτε το περνο πισο μορο αλα στο σεχ χριαζοντε και διαφορα πεχνιδια για να γινι πιο νοστιμο οποσ το σινδιαζμοσ που εκανεσ με τα φασολιατα φασόλια μπορεί να τα φας ξερά, φρέσκα, με συνοδεία αλμυρά θαλασσινά, με σαλάτες διάφορες, να πιείς ούζο, ή ρακί, ή κρασί, να είναι πεαζ, γίγαντες στο φούρνο κλπ κλπ κλπ. όλα φασόλια είναι αλλά έχουν μια αλλαγή. Έτσι κι εσύ.. δε σε βαριέται κανείς..... κι ας νομίζεις ότι είσαι φασόλια
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
μα αφτο μαρεσι να δο γιατι τα εφχολα τα κανισ με τιν καθε μια οποτε τα δισκολα σε μενα για να ειμαι και αξεχαστι σαν εμπιρια στα σχεδιαθα σου πω ποιος ειμαι μην ανυσηχεις εμενα μαρεσουν οι περιπετειες...
το θεμα ειναι οτι οντως με δεμενα χερια δεν μπορω να κανω κατι
έτσι είναι ρε μωρό κι εσύ το χεις..... μπορείς να τα κάνεις όλα και το ξέρεις.... και το πιο καλό απ' όλα? το γουστάρεις. Τυχερός ο άντρας που αγαπάς.....ετσι εεεεεεεεεεεεε οποτε το περνο πισο μορο αλα στο σεχ χριαζοντε και διαφορα πεχνιδια για να γινι πιο νοστιμο οποσ το σινδιαζμοσ που εκανεσ με τα φασολια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μα αφτο μαρεσι να δο γιατι τα εφχολα τα κανισ με τιν καθε μια οποτε τα δισκολα σε μενα για να ειμαι και αξεχαστι σαν εμπιρια στα σχεδια
εχεις πμ
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
εχοεχεις πμ
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
μαλον ο τυχεροσ μου εχει χασι το δρομο ι σχεφτετε να με αφισι να το απολαφσο με ολουσ προτααααααααααααααα και χαρι μου κανι που δεν εχο ακομα καλιτερα ελεφτερο πουλι γιατι εχουμε πιο καιφιαέτσι είναι ρε μωρό κι εσύ το χεις..... μπορείς να τα κάνεις όλα και το ξέρεις.... και το πιο καλό απ' όλα? το γουστάρεις. Τυχερός ο άντρας που αγαπάς.....
όλοι οι άλλοι να σαι σίγουρη ότι σε χαίρονται μπέμπα και τους αρέσει...... Όταν είσαι στα μεγάλα σου κέφια πες μου να ρθω μπέμπα. θα σου αρέσει.....μαλον ο τυχεροσ μου εχει χασι το δρομο ι σχεφτετε να με αφισι να το απολαφσο με ολουσ προτααααααααααααααα και χαρι μου κανι που δεν εχο ακομα καλιτερα ελεφτερο πουλι γιατι εχουμε πιο καιφια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν πειραζει ρε ελενιτσαμαλον ο τυχεροσ μου εχει χασι το δρομο ι σχεφτετε να με αφισι να το απολαφσο με ολουσ προτααααααααααααααα και χαρι μου κανι που δεν εχο ακομα καλιτερα ελεφτερο πουλι γιατι εχουμε πιο καιφια
για αγαπες ειμαστε τωρα
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
οποτε θεσ ελα μορο παντα ειμαι στα κεφια μου αλα σε αφτο πεζι ρολο κι ο αντρασ που θα εχο απεναντι μου πχ αμα εχο καπιον που δεν μιλαι δεν λαλαι και βεβεα θα σπαστο και γω νομιζο ποσ χριαζετε μια κουβεντα στιν αρχι για γνοριμια δεν θα παθι και κατι για να εστανετε και ι κοπελα καλα παντοσ χαρικα που σε γνορισα εστο και απο δο μου αφισεσ καλι εντιποσι οποτε και απο κοντα νομιζο ποσ θα τα παμε καλα μοροόλοι οι άλλοι να σαι σίγουρη ότι σε χαίρονται μπέμπα και τους αρέσει...... Όταν είσαι στα μεγάλα σου κέφια πες μου να ρθω μπέμπα. θα σου αρέσει.....
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ε αφτο λε ρε μορο ποσ πρεπι να το χαρο προτα ετσι με σασ και μετα εχουμε χρονο μπροσταμασ δεν γερασαμε ακομαδεν πειραζει ρε ελενιτσα
για αγαπες ειμαστε τωρα
οποτε θεσ ελα μορο παντα ειμαι στα κεφια μου αλα σε αφτο πεζι ρολο κι ο αντρασ που θα εχο απεναντι μου πχ αμα εχο καπιον που δεν μιλαι δεν λαλαι και βεβεα θα σπαστο και γω νομιζο ποσ χριαζετε μια κουβεντα στιν αρχι για γνοριμια δεν θα παθι και κατι για να εστανετε και ι κοπελα καλα παντοσ χαρικα που σε γνορισα εστο και απο δο μου αφισεσ καλι εντιποσι οποτε και απο κοντα νομιζο ποσ θα τα παμε καλα μορο
μια δοκιμή πάντα αξίζει μπέμπα.....έστω και από περιέργεια, να ξέρεις σε ποιον μιλάς.... άσε τα υπόλοιπα
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ε ναι μορομια δοκιμή πάντα αξίζει μπέμπα.....έστω και από περιέργεια, να ξέρεις σε ποιον μιλάς.... άσε τα υπόλοιπα
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
μια δοκιμή πάντα αξίζει μπέμπα.....έστω και από περιέργεια, να ξέρεις σε ποιον μιλάς.... άσε τα υπόλοιπα
Η Ελενη δεν ειναι μπεμπα... ειναι ΜΠΟΜΠΑ!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ρε μορο αμα ειμαι μπομπα να προσεξισ οταν θα εισαι κοντα μου γιατι θα γινι μεγαλι εκριξι μεταΗ Ελενη δεν ειναι μπεμπα... ειναι ΜΠΟΜΠΑ!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
θα κραγισ και σι μαζιμου ομοσ :-* :-* :-* :-* :-*να γινει να γινει!!!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις