Νέα

Ελένη απο φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NIKOS1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
ο καθενασ μορο σε γενικα μιλαο και γω το ιδιο θα παθενα αμα ετρογα καθε μερα φασολια  ;)
τα φασόλια μπορεί να τα φας ξερά, φρέσκα, με συνοδεία αλμυρά θαλασσινά, με σαλάτες διάφορες, να πιείς ούζο, ή ρακί, ή κρασί, να είναι πεαζ, γίγαντες στο φούρνο κλπ κλπ κλπ. όλα φασόλια είναι αλλά έχουν μια αλλαγή. Έτσι κι εσύ.. δε σε βαριέται κανείς..... κι ας νομίζεις ότι είσαι φασόλια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα εσενα θα σε κανονιζο αμα ερθισ και σε γνοριζο θα σε βαλο τιμορια αν θα μπορεσισ να μαι μαμασ με δεμενα χερια απο χιροπεδεσ :2funny: :2funny: :2funny:

θα σου πω ποιος ειμαι μην ανυσηχεις εμενα μαρεσουν οι περιπετειες...  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

το θεμα ειναι οτι οντως με δεμενα χερια δεν μπορω να κανω κατι  :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
τα φασόλια μπορεί να τα φας ξερά, φρέσκα, με συνοδεία αλμυρά θαλασσινά, με σαλάτες διάφορες, να πιείς ούζο, ή ρακί, ή κρασί, να είναι πεαζ, γίγαντες στο φούρνο κλπ κλπ κλπ. όλα φασόλια είναι αλλά έχουν μια αλλαγή. Έτσι κι εσύ.. δε σε βαριέται κανείς..... κι ας νομίζεις ότι είσαι φασόλια
ετσι εεεεεεεεεεεεε οποτε το περνο πισο μορο αλα στο σεχ χριαζοντε και διαφορα πεχνιδια για να γινι πιο νοστιμο οποσ το σινδιαζμοσ που εκανεσ με τα φασολια

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
θα σου πω ποιος ειμαι μην ανυσηχεις εμενα μαρεσουν οι περιπετειες...  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

το θεμα ειναι οτι οντως με δεμενα χερια δεν μπορω να κανω κατι  :2funny:
μα αφτο μαρεσι να δο γιατι τα εφχολα τα κανισ με τιν καθε μια οποτε τα δισκολα σε μενα για να ειμαι και αξεχαστι σαν εμπιρια στα σχεδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :fuck1:

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
ετσι εεεεεεεεεεεεε οποτε το περνο πισο μορο αλα στο σεχ χριαζοντε και διαφορα πεχνιδια για να γινι πιο νοστιμο οποσ το σινδιαζμοσ που εκανεσ με τα φασολια
έτσι είναι ρε μωρό κι εσύ το χεις..... μπορείς να τα κάνεις όλα και το ξέρεις.... και το πιο καλό απ' όλα? το γουστάρεις.   Τυχερός ο άντρας που αγαπάς.....

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
έτσι είναι ρε μωρό κι εσύ το χεις..... μπορείς να τα κάνεις όλα και το ξέρεις.... και το πιο καλό απ' όλα? το γουστάρεις.   Τυχερός ο άντρας που αγαπάς.....
μαλον ο τυχεροσ μου εχει χασι το δρομο ι σχεφτετε να με αφισι να το απολαφσο με ολουσ προτααααααααααααααα  και χαρι μου κανι που δεν εχο ακομα :idiot:καλιτερα ελεφτερο πουλι γιατι εχουμε πιο καιφια

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
μαλον ο τυχεροσ μου εχει χασι το δρομο ι σχεφτετε να με αφισι να το απολαφσο με ολουσ προτααααααααααααααα  και χαρι μου κανι που δεν εχο ακομα :idiot:καλιτερα ελεφτερο πουλι γιατι εχουμε πιο καιφια
όλοι οι άλλοι να σαι σίγουρη ότι σε χαίρονται μπέμπα και τους αρέσει...... Όταν είσαι στα μεγάλα σου κέφια πες μου να ρθω μπέμπα. θα σου αρέσει.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν πειραζει ρε ελενιτσα

για αγαπες ειμαστε τωρα  :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
όλοι οι άλλοι να σαι σίγουρη ότι σε χαίρονται μπέμπα και τους αρέσει...... Όταν είσαι στα μεγάλα σου κέφια πες μου να ρθω μπέμπα. θα σου αρέσει.....
οποτε θεσ ελα μορο παντα ειμαι στα κεφια μου αλα σε αφτο πεζι ρολο κι ο αντρασ που θα εχο απεναντι μου πχ αμα εχο καπιον που δεν μιλαι δεν λαλαι και βεβεα θα σπαστο και γω νομιζο ποσ χριαζετε μια κουβεντα στιν αρχι για γνοριμια δεν θα παθι και κατι για να εστανετε και ι κοπελα καλα παντοσ χαρικα που σε γνορισα εστο και απο δο μου αφισεσ καλι εντιποσι οποτε και απο κοντα νομιζο ποσ θα τα παμε καλα μορο

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
οποτε θεσ ελα μορο παντα ειμαι στα κεφια μου αλα σε αφτο πεζι ρολο κι ο αντρασ που θα εχο απεναντι μου πχ αμα εχο καπιον που δεν μιλαι δεν λαλαι και βεβεα θα σπαστο και γω νομιζο ποσ χριαζετε μια κουβεντα στιν αρχι για γνοριμια δεν θα παθι και κατι για να εστανετε και ι κοπελα καλα παντοσ χαρικα που σε γνορισα εστο και απο δο μου αφισεσ καλι εντιποσι οποτε και απο κοντα νομιζο ποσ θα τα παμε καλα μορο

μια δοκιμή πάντα αξίζει μπέμπα.....έστω και από περιέργεια, να ξέρεις σε ποιον μιλάς.... άσε τα υπόλοιπα

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
να γινει να γινει!!!!

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
γιατι οχι?

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
καλο ξιμερομα σε ολουσ πεδσια οποτε εγω θα τιν κανο θα πεσο για νανι πολα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* σε ολουσ

02-06 δευτερι βαρδια θα ειμαι με τιν ΜΑΡΗΝΑ

Συνημμένα

• 36193743658991362375[1].jpg
    36193743658991362375[1].jpg
    230,8 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom