stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τπτ... :-*μορο σε φχαριστο για τισ δικεζμου πλιρεφοριεσ που δινισ
χειροπεδες μην μου βαλεις μονο που εχεις στην φωτο
τπτ... :-*μορο σε φχαριστο για τισ δικεζμου πλιρεφοριεσ που δινισ
μορο τα εχο για μερικα πιδηια που δεν καθοντε καλα για φτο αλα παντοσ μιν φοβασε δεν τα εχο για σεναδεν φτανει που μας βασανιζεις με της φωτο που βαζεις της χειροπεδες τι της θες
οπα τι βλεπο παραπονα ελα κατι εχο και για σεναεμένα δεν θα με ευχαριστήσεις καβλιάρα????
και που το ξερεις εσυ οτι δεν καθομαι καλα....μορο τα εχο για μερικα πιδηια που δεν καθοντε καλα για φτο αλα παντοσ μιν φοβασε δεν τα εχο για σενα
οπα τι βλεπο παραπονα ελα κατι εχο και για σενα
ετσι εεεεεεεε οποτε τα χριαζεσε για να ερθισ στα ισισα σουκαι που το ξερεις εσυ οτι δεν καθομαι καλα....
ετσι εεεεεεεε οποτε τα χριαζεσε για να ερθισ στα ισισα σου
ε ναι ιπαμε εισα εισα για πεχνιδι εξαλου ι χιροπεδεσ δεν ειναι και τπτ να πισ οτι θα πονασ ;)μαλακα ομως οχι βιαια...
δεν θα μπορουμε να κανουμε τπτ μετα
εεε πως να το κάνουμε παίνεψα και εγώ τα σου! ;)
ελα τρελοπεδο καλα ειμαι αλα με αιπνιεσ ....οποτε θεσ τα λεμε μοροπου εισαι κοπελαρα μου??? τι κανεις???
ποτε θα τα πουμε???
γιατι τι γουστα βγαζο νομιζο ποσ στο σεχ δεν ειναι σοστο να κανουμε τα ιδια και τα ιδια χριαζετε και διαφορετικο εχο αδικο τα λεο επιδι εσισ ι ανντρεσ ειστε κατι που βαριεστε γριγορα με τα ιδια και τα ιδιαγεια σου κουκλίτσα με τα γούστα που βγάζεις....
γιατι τι γουστα βγαζο νομιζο ποσ στο σεχ δεν ειναι σοστο να κανουμε τα ιδια και τα ιδια χριαζετε και διαφορετικο εχο αδικο τα λεο επιδι εσισ ι ανντρεσ ειστε κατι που βαριεστε γριγορα με τα ιδια και τα ιδια
ελα τρελοπεδο καλα ειμαι αλα με αιπνιεσ ....οποτε θεσ τα λεμε μορο
εχο φουντοσι μορο ασε εχο παρι φοτια και αντρα να ειχα κοντα θε κεγοτανεγιατι δεν μπορεις να κοιμηθεις??? παλι καυλες εχεις???
τι θα κανουμε με σενα???
θα ερθω μου φαινεται να σε κανω καλα
ποιος μπορεί να βαρεθεί μαζί σου μωρό μου?γιατι τι γουστα βγαζο νομιζο ποσ στο σεχ δεν ειναι σοστο να κανουμε τα ιδια και τα ιδια χριαζετε και διαφορετικο εχο αδικο τα λεο επιδι εσισ ι ανντρεσ ειστε κατι που βαριεστε γριγορα με τα ιδια και τα ιδια
ο καθενασ μορο σε γενικα μιλαο και γω το ιδιο θα παθενα αμα ετρογα καθε μερα φασολια ;)ποιος μπορεί να βαρεθεί μαζί σου μωρό μου?
Εγω δεν σε βαριεμαι γτ παιζεις διαφορα παιχνιδιαο καθενασ μορο σε γενικα μιλαο και γω το ιδιο θα παθενα αμα ετρογα καθε μερα φασολια ;)
Εγω δεν σε βαριεμαι γτ παιζεις διαφορα παιχνιδια
καλα εσενα θα σε κανονιζο αμα ερθισ και σε γνοριζο θα σε βαλο τιμορια αν θα μπορεσισ να μαι μαμασ με δεμενα χερια απο χιροπεδεσμωρε λεφτα και υγεια και ολα τα αλλα φτιάχνονται ;) ;)