ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
καλησπερακαλισπερα σε ολουσ και καλι ευδομαδα :-* :-* :-* :-*
καλησπερακαλισπερα σε ολουσ και καλι ευδομαδα :-* :-* :-* :-*
γιασου σπυρο ;) ;)καλησπερα
χαχαχαχα μιν με κολοκευισ μορο καμια σιμασια με τιν κλεοπατρα αμα ειμουν δε θα ιμουν καν εδο πιοσ ξσερι που θα βρισκομουν τοραγεία σου κλεοπάτρα της αιγίπτου
θα ήσουν βασίλισσα και θα έμενες σε παλάτι.χαχαχαχα μιν με κολοκευισ μορο καμια σιμασια με τιν κλεοπατρα αμα ειμουν δε θα ιμουν καν εδο πιοσ ξσερι που θα βρισκομουν τορα
μπα δεν προτιμο παλαι καλιτερα αυτο που κανο τορα διασκεδαζο πιο πολι απο μεσα στο παλατιθα ήσουν βασίλισσα και θα έμενες σε παλάτι.
είμαι σίγουρος γι'αυτόμπα δεν προτιμο παλαι καλιτερα αυτο που κανο τορα διασκεδαζο πιο πολι απο μεσα στο παλατι
γιατι τοσο πολι το διχνο που καλοπερνο με τιν δουλια μουείμαι σίγουρος γι'αυτό
γιατι τοσο πολι το διχνο που καλοπερνο με τιν δουλια μου
ρε θιριο εσυ παντα καλοπερνασ και μονο να βλεπισ θα καλο πορασισ ενο εγω καλοπερνο με τιν πραξι να ξερισκαλοπερνώ και εγώ μαζί σου μωρό μου...είσαι αστέρι... ;)
ρε θιριο εσυ παντα καλοπερνασ και μονο να βλεπισ θα καλο πορασισ ενο εγω καλοπερνο με τιν πραξι να ξερισ
ετσι εεεεεεεεεεεεεεεεε ακομα δεν με εχισ δι να σε τιμορισο για τα καλαυπάρχει χημεία μεταξύ μας στο κρεβάτι μωρό μου και η επαφή μας είναι μοναδική πάντα...
ετσι εεεεεεεεεεεεεεεεε ακομα δεν με εχισ δι να σε τιμορισο για τα καλα
ναι μορο εισαι και γω για φτο που κανο σε σενα τα κανο επιδι σε ξερο καιρο και σε εχο μαθι τι σε φτιαχνι πιο πολιγνωριζόμαστε δυο χρόνια και ξέρεις πόσο μου αρέσεις. :-* γιαυτό και γουστάρω αυταρχικά παιχνίδια μαζί σου. είμαι αληθινός μωρό μου.
ναι μορο εισαι και γω για φτο που κανο σε σενα τα κανο επιδι σε ξερο καιρο και σε εχο μαθι τι σε φτιαχνι πιο πολι
καλινιχτα μοροέτσι ακριβώς με έχεις ανεβάσει τώρα. καληνύχτα μωρό μου. Όνειρα γλυκά και αυταρχικά Φιλάκια!! :-* :-*
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΕΝΑΡΑ..........ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
θα ερθω συντομα να μεγιασου σπυρο ;) ;)
οκ θα σε περιμενοθα ερθω συντομα να με