SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
δεν τη πρόλαβες...έχει έξοδο!!!Κούκλα....!!!
δεν τη πρόλαβες...έχει έξοδο!!!Κούκλα....!!!
Παιδιά τί σωματάρα και γυναικάρα, έτσι είναι οι γυναικάρες;
Η γυναίκα είναι 1.50 και κοντά 50 χρονών με άσχημο βλάχικο πρόσωπο.
Ορθώς ομιλείς!!!!Μην αδικούμε και τη φίλη σου την Ανριάνα που αν και επίσης μεγάλη είναι 2-3 κλάσσεις πάνω και σε εμφάνιση και σε απόδοση.
Καλησπερα!Έλενα είσαι ακόμα Αθήνα; Πότε επιστρέφεις;
παιχτη,καλημερες,και χρονια πολλα...η αποψη σου ειναι σεβαστη...αλλα...Παιδιά τί σωματάρα και γυναικάρα, έτσι είναι οι γυναικάρες;
Με βρισκει απολυτα συμφωνο η αποψη σου εγω πηγα το καλοκαιρι πριν κανει προφιλ εδω στο ξενοδοχειο Ξενοφων και εφυγα επιτοπου ,νομιζω η ιδια μπορει να το επιβεβαιωσει γιατι μου ειπε οτι δεν της ξαναετυχε να την αποριψουν αλλα να πληρωσω για να παω με γην βασιλειαδου(την γνωστη ηθοποιο) το θεωρω υπερβολη οσο και καλη να ηταν στο κρεβατιΠαιδιά τί σωματάρα και γυναικάρα, έτσι είναι οι γυναικάρες;
είμεθα 2,τουλάχιστον!!!!Με βρισκει απολυτα συμφωνο η αποψη σου εγω πηγα το καλοκαιρι πριν κανει προφιλ εδω στο ξενοδοχειο Ξενοφων και εφυγα επιτοπου ,νομιζω η ιδια μπορει να το επιβεβαιωσει γιατι μου ειπε οτι δεν της ξαναετυχε να την αποριψουν αλλα να πληρωσω για να παω με γην βασιλειαδου(την γνωστη ηθοποιο) το θεωρω υπερβολη οσο και καλη να ηταν στο κρεβατι
Με βρισκει απολυτα συμφωνο η αποψη σου εγω πηγα το καλοκαιρι πριν κανει προφιλ εδω στο ξενοδοχειο Ξενοφων και εφυγα επιτοπου ,νομιζω η ιδια μπορει να το επιβεβαιωσει γιατι μου ειπε οτι δεν της ξαναετυχε να την αποριψουν αλλα να πληρωσω για να παω με γην βασιλειαδου(την γνωστη ηθοποιο) το θεωρω υπερβολη οσο και καλη να ηταν στο κρεβατι
Ναι σε αυτο οντως ειναι κυρια και εμενα μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα να φυγω αν δεν μου αρεσει και πραγματικα τηε βγαζω το καπελλοΑπλά να προσθέσω για το πλήρες της ενημέρωσης ότι η συγκεκριμένη κυρία μου είπε κατ' επανάληψη, και πριν βρεθούμε στο τηλ. και αφού μπήκα στο διαμέρισμά της, ότι αν δεν με ικανοποιεί εμφανισιακά μπορώ να φύγω. Πράγμα που το βρήκα πολύ έντιμο εκ μέρους της. Εγώ προσωπικά έμεινα, γιατί ανεξάρτητα από την εμφάνισή της διαισθάνθηκα ότι θα περάσω καλά μαζί της, και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας επιβεβαιώθηκα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί με όλους φυσικά.
Καλησπερα παιδια
Να εχετε ολοι σας όμορφα και χαρουμεννα Χριστούγεννα κοντα στους αγαπημενους σας
.....
Ευχαριστω οσους με εχουν τιμησει με τον χρονο τους και τα χρηματα τους θα συνεχισω να σας δεινω τον καλητερο εαυτο μου
Εγώ την Ελενα την είδα από κοντά σε ανύποπτο χρόνο, και ομολογώ ότι δεν είναι του γούστου μου, εμφανησιακά τουλάχιστον.Απλά να προσθέσω για το πλήρες της ενημέρωσης ότι η συγκεκριμένη κυρία μου είπε κατ' επανάληψη, και πριν βρεθούμε στο τηλ. και αφού μπήκα στο διαμέρισμά της, ότι αν δεν με ικανοποιεί εμφανισιακά μπορώ να φύγω. Πράγμα που το βρήκα πολύ έντιμο εκ μέρους της. Εγώ προσωπικά έμεινα, γιατί ανεξάρτητα από την εμφάνισή της διαισθάνθηκα ότι θα περάσω καλά μαζί της, και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας επιβεβαιώθηκα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί με όλους φυσικά.
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους και ολες στο σαιτ ,να πω οτι και εγω την ειδα στον χωρο της και επειδη δεν μου αρεσε η τουλαχιστον δεν ηταν του γουστου μου λογω εμφανισης προσωπου μου εδωσε την δυνατοτητα να αποχωρησω πραγμα που οντως εκανα ηταν ομως πολυ ευγενικη στον χειρισμο του ολου θεματος και πιστευω οτι δεν ειναι 40 χρονων αλλα σιγουρα κοντα στα 50 με καλο σωμα απο οσο μπορεσα να διακρινωΕγώ την Ελενα την είδα από κοντά σε ανύποπτο χρόνο, και ομολογώ ότι δεν είναι του γούστου μου, εμφανησιακά τουλάχιστον.
Όμως οφείλω να της απονείμω τα εύσημα για το τρόπο που χειρίζεται το θέμα, δηλαδή που δίνει την ευχέρεια στο πελάτη ν΄αποφασίσει αν του αρέσει η όχι.
Από μένα 1000 μπράβο στη κυρία. Μακάρι να το κάνανε όλες αυτό.