veneto
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 78
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 6.195
Οι φιλιες οι δικες μου δεν εξαργυρωνονται με χαρες του στιλ δωρεαν σεξ η με χωρις προφυλαξη η εξοδοι κτλ κτλ αγαπητε μου ξερερε εσεις
Λοιπον εκανα υπομονη αγαπητε εως που αναφερθηκατε σε ατομα που εκτιμω σας εχω προσεξει απο την αρχη που μπηκα εδω πληροφορήθηκα φυσικα για τις δικες σας "φιλιες"
Εχετε γραψει πανω απο 30 φορες για καποια που δεν εχετε δει ποτε σας με ειρωνικα η ασχημα σχολια τυχαιο?
Με το που μπηκα εδω? Τοσο εμμονη ...
Σας προσπερναω παντα παραλληλα ενα χωριο ειναι καταλαβα εδω με τον ρουφιανο του την πουτανα του κτλ κτλ και ολα μαθευονται
Αυτα για εσας ευκολο να καταλαβει κανεις απλα κοιταζει απο την αρχη τα μνμ σας στο νημα μου δεν γνωριζομαστε κι ομως...
Δηστηχως για εσας το τραβηξατε περαν του δεοντος τα ατομα που εχουν γραψει καλα λογια για εμενα εχουν καποιο κυρος και επιπεδο
Σε καμια περιπτωση δεν θελω να μειωσω ατομα που εχουμε βρεθει η θα βρεθουμε και δεν θα τους αρεσω η θα γραψουν οτι δεν ειμαι του γουστου τους
Αλιμονο απο την στιγμη που αποφασισα να εκτεθω εδω εννωειται οτι θα κρινομαι και θα δεχομαι κριτικες
Εχω πει οτι δεν ειμαι μοντελο ουτε ωραια πολυ και το λεω σε ολους πριν σηναντηθουμε
Ειμαι τίμια καθαρη δεινω σωμα και ψυχη αρκει να εχω αναλογη συμπεριφωρα απο εσας και σ αυτο δεν κανω εκπτωσεις
Οπως θα λεγατε ισως εσεις για τον εαυτο σας φοράω παντελονια
Αυτα για εσας δεν θα ξαναναφερθω για εσας οτι και αν πειτε
Απο την αρχη που μπηκα δεχτηκα προτασεις για συνεργασια μετα βρισιες του στιλ να παθουν καρκινο τα παιδια σου ,ποσο κακια, απειλες για την σωματικη μου ακεραιοτητα
Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που έφυγα απο δικο μου χωρο
Εναν απο αυτους και τους κλωνους τους τον ξεσκεπασε ο anon σε επίθεση που εκανε σε αλλη κοπελα
Παντα αντιμετώπιζα με σημπαθεια τα αλλα κοριτσια εχω στειλει πρωσοπικα μνμ σε καποιες που δεχονται επιθεσεις και νομίζω οτι το εχετε καταλαβει αυτο οσοι παρακολουθείται το νημα μου
Για την ιστορια με τον ser2000 βρεθεικαμε πριν καιρο μου ζητησε να μην πω κατι εδω και ειπε δεν θα γραψει κριτικη για εμενα θα κρατισουμε τις στιγμες για εμας
Αυτες ειναι οι φιλιες οι δικες μου και εχω πολλες και νιωθω περηφανη που εχω γνωρισει τοσο σωστά ατομα
Βγαινω για ποτο καποιες φορες με ατομα που γνωριζω σηνηθως τελευταιο ραντεβου χωρις χαρες και ανταλαγματα απλα και μονο για παρεα και γιατι πολλες φορες νιωθω μοναξια
Αυτο ηταν και το χειροτερο που βιωσα στην αρχη η μοναξια
Ξερετε ποσο ευκολο ειναι για καποια να φτιαξει κρητικες?
Ξερετε ποσες προτασεις εχω δεχτει με ανταλαγμα καλη κρητική?
Σκέφτηκα να φυγω απο εδω εχω γνωριμιες πλεον αρκετές με ατομα που τους παω και με πανε
Απο την αλλη λεω μην κανεις το χατηρι σε καποιους ουτος η αλλος ο λογος που κανω αυτο ειναι τοσο ισχυρος που δεν θα σταματησω οπως και ο οπλιτης στο μαραθωνα που κραταγε το πλοιο με τα χερια και αφου του το εκοψαν το εκανε με τα δοντια του
Οπωτε κακοβουλα σχολια απειλες για εμενα καρφωτες σε αστυνομια κτλ δεν με πτοούν
Ειμαι η ΕΛΕΝΑ εχω γεννηθει τον μαιο του 1976 ειμαι 162 55 κιλα δεν ειμαι μοντελο ειμαι μητερα εχω τις ατελιες που θα μπορουσε να εχει καποια στην ηλικια μου με 4 παιδια και καποια που εχει περασει μια δησκολη ζωη
Ειμαι απο επαρχια δεν ξερω αν εχουμε κατι το ιδιαιτερο στο προσωπο μας δεν το εχω κρυψει αλλωστε
Φερομαι στον καθενα σας ανεξαρτητως εμφανισης και ηλικιας με τον ιδιο τροπο εφ οσον ειναι ευγενικος και σωστος απεναντι μου
Θα συνεχισω να δεινω το σωμα και την ψυχη μου σε οσους με αφησουν
Φιλια σε ολους!
Σηγνωμη αν σας κουρασα
Είχα εκτιμήσει τον ερωτα που είχαμε κάνει μαζί.
Δεν είχα προλάβει να εκτιμήσω και τον χαρακτήρα μέσα σε αυτές τις 2 ώρες. Τώρα κατάλαβα πόσο ξεχωριστή είσαι σαν άνθρωπος.