billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.941
- Πόντοι
- 5.956
Καλησπερα πανεμορφη μου μαθητρια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !Καλησπερα πανεμορφη μου μαθητρια
Εσυ εισαι πιτσιρικα ακομη ποιος ειπε οτι μεγαλωσες....εσυ εισαι μια κουκλαρα...
Μονη για καφεδακι....ντροπη μια γκομεναρα σαν εσενα να μην συνοδευεται για καφε
![]()
Πολυ καλα κανεις Ελενα!!!Κανεις αυτο που νοιωθεις και αγαπας διχως να <πιεζεσαι> απο προσωπα και καταστασεις.....Ειτε με παρεα ειτε μονη σου σημασια εχει να γαληνευει η ψυχη σου !!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
Ισως να ημουν με παρεα ισως και οχι
Πολλές φορές μου αρέσει να πηγαίνω γιαμόνη μου καθαρά δική μου επιλογή ξεκαθαρίζω τις σκέψεις μου...ΗΡΕΜΩ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....![]()
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
Ισως να ημουν με παρεα ισως και οχι
Πολλές φορές μου αρέσει να πηγαίνω γιαμόνη μου καθαρά δική μου επιλογή ξεκαθαρίζω τις σκέψεις μου...ΗΡΕΜΩ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....![]()
Η καταπίεση είναι το χειρότερό μου !Πολυ καλα κανεις Ελενα!!!Κανεις αυτο που νοιωθεις και αγαπας διχως να <πιεζεσαι> απο προσωπα και καταστασεις.....Ειτε με παρεα ειτε μονη σου σημασια εχει να γαληνευει η ψυχη σου !!!φιλια πολλα
.....να περνας ομορφα!! και φινα!!εισαι κουκλα και τσαχπινα....
![]()
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.
Καλησπέρα !Πως θα μάθω το πρόγραμμα και το κόστος;
Επίσης, που μπορούν να γίνουν τα ραντεβού;
Ελενα το ιδιο και εγω.....δεν μ αρεσουν τα <φορτωματα> με το ετσι θελω ....οπως δεν μ αρεσει και εμενα να γινομαι φορτικος σε αλλους ανθρωπους...γουσταρω και εγω την ελευθερια μου.....δεν θελω να δινω λογο πουθενα σε καμια και σε κανεναν....Η καταπίεση είναι το χειρότερό μου !
Είτε είναι σε μία σχέση είτε είναι σε μία φιλία είτε είναι στη δουλειά !
Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ζώδιο μου ή στο χαρακτήρα μου είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα που αγαπώ πολύ την ελευθερία !
Σε όλα τα επίπεδα !
ΥΓ . Ισως στο παρελθόν να έχω φερθεί και εγώ καταπιεστικά μόνο σε ανθρώπους που αγαπώ αλλά ευτυχώς το κατάλαβα ......... και τα διόρθωσα !
ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ![]()
Ελενα το ιδιο και εγω.....δεν μ αρεσουν τα <φορτωματα> με το ετσι θελω ....οπως δεν μ αρεσει και εμενα να γινομαι φορτικος σε αλλους ανθρωπους...γουσταρω και εγω την ελευθερια μου.....δεν θελω να δινω λογο πουθενα σε καμια και σε κανεναν....Η καταπίεση είναι το χειρότερό μου !
Είτε είναι σε μία σχέση είτε είναι σε μία φιλία είτε είναι στη δουλειά !
Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ζώδιο μου ή στο χαρακτήρα μου είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα που αγαπώ πολύ την ελευθερία !
Σε όλα τα επίπεδα !
ΥΓ . Ισως στο παρελθόν να έχω φερθεί και εγώ καταπιεστικά μόνο σε ανθρώπους που αγαπώ αλλά ευτυχώς το κατάλαβα ......... και τα διόρθωσα !
ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ![]()
Λαθη όλοι έχουμε κάνει !Ελενα το ιδιο και εγω.....δεν μ αρεσουν τα <φορτωματα> με το ετσι θελω ....οπως δεν μ αρεσει και εμενα να γινομαι φορτικος σε αλλους ανθρωπους...γουσταρω και εγω την ελευθερια μου.....δεν θελω να δινω λογο πουθενα σε καμια και σε κανεναν....
Σιγουρα στο παρελθον εχω κανει και λαθη επανω σ' αυτο αλλα και εγω εχω προσπαθησει να τα διορθωσω .....ετσι λοιπον νομιζω οτι απο τα λαθη μας μαθαινουμε να γινομαστε πιο σωστοι απεναντι στους εαυτους μας και τους συνανθρωπους μας....Σε ευχαριστω!!!.. λουλουδακι
..φιλακι
.....Να ακους τη φωνη της καρδιας σου και να την ακολουθεις παντοτε..δεν θα σε προδωσει ποτε.. μεσα απο τα λαθη μας προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι..
"Ουδείς άσφαλτος "που είπε και η lady!Λαθη όλοι έχουμε κάνει !
Κι εγώωωω πολλά αλλα έχω αποφασισει να τα αφηνω πίσω στο παρελθον !
Το παρελθόν έχει σβηστεί απο την μνήμη μου εντελώς ....με ενδιαφέρει μόνο το παρόν.......
Το ένστικτό μου με έχει
προδώσει πολλές φορές αλλά η καρδιά μου ποτέ !
Κι ως ρομαντικό κορίτσι και ευαίσθητο πάντα ακουω την καρδιά μου !
Καποτε ρωτησα έναν θειο μου πριν πολλα χρονια !!"Ουδείς άσφαλτος "που είπε και η lady!
Τώρα όμως εξελιχθηκες σε γλυκα !!!Απο μικρή ήμουν τσαουσα ...χαχαχαχαχαχα![]()
Με τους γλυκους ειμαι γλυκια !Τώρα όμως εξελιχθηκες σε γλυκα !!!