kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 532
- Πόντοι
- 21
Εμένα μου θύμισεςΝαι αλλά ο σωστος άντρας ο ιππότης πρέπει να επιμένει έστω και μετά από μία ωραία χυλόπιτα !
Εμένα μου θύμισεςΝαι αλλά ο σωστος άντρας ο ιππότης πρέπει να επιμένει έστω και μετά από μία ωραία χυλόπιτα !
Κατι μου θυμιζει και εμενα παλι αυτο..Ναι αλλά ο σωστος άντρας ο ιππότης πρέπει να επιμένει έστω και μετά από μία ωραία χυλόπιτα !
Εξαρταται.....απο το ποσο αντεχει η ψυχουλα του καθενος.....Καλό είναι αυτό ή κακό ??
![]()
Αυτό είναι πολύ καλό θα έλεγα..!Καλό είναι αυτό ή κακό ??
![]()
Πάντα καλά και όμορφα να ερχονται στην ζωή μας !Αυτό είναι πολύ καλό θα έλεγα..!
η σιωπη ειναι οντωσ ντροπη σε τετοιεσ περηπτωσεισ,μα μεγαλυτερη ντροπη ειναι το κουκουλομα και η ατιμωρησια.
Η καρδιά σου είναι πάντοτε ζεστή!Καλησπέρα !
Μία στάλα ήλιο θέλει η μέρα και λίγα όνειρα να πάμε παρακάτω !
ΥΓ..ζεσταθηκε η καρδουλα μου
λουλουδάκι![]()
Ποτε!! Σιγα μη την ξαναπαρακαλεσουμε την κυρια. Την προθεση μας την δειξαμε. Αντε γεια! Παμε για αλλα!Ναι αλλά ο σωστος άντρας ο ιππότης πρέπει να επιμένει έστω και μετά από μία ωραία χυλόπιτα !
Ειναι εποχιακο επαγγελμα 2 μηνες το χειμωνα, δεν βγαινουμε ταμειο ανεργειας...Δυστυχώς στις μέρες μας οι άντρες δεν είναι πια κυνηγοί !
![]()
Δεν παρακαλάμε ποτε και κανεναν !Ποτε!! Σιγα μη την ξαναπαρακαλεσουμε την κυρια. Την προθεση μας την δειξαμε. Αντε γεια! Παμε για αλλα!
Δεν ειχε και δεν εχειΤι χρώμα είναι τα μάτια μου ??
Διαγωνισμα![]()
Ετσι!!!.....Δεν παρακαλάμε ποτε και κανεναν !
Μενουν στην ζωή μας μόνο αυτοι που μας κάνουν χαρουμενοι![]()
Μέσα στα μάτια υπάρχει σώμα πνευμα και ψυχή γι αυτό λιγοι τολμουν να μας κοιτουν κατάματαΔεν ειχε και δεν εχει
Ποτε του σημασια
Το χρωμα το ματιων σου
Αλλου ειναι η ουσια
.....και δεν μου πρότεινες να έρθω μαζί σουΕτσι!!!.....συμφωνω και 'γω
.....ουτε παρακαλια ουτε τιποτα.....τιποτα.....τι και αμα φαμε χυλοπιτα;....σιγα μη κατσω να σκασω και δεν φαω το βραδυ.....για σουβλακια στην Ομονοια σταματησα αποψε το βραδυ περνωντας απο `κει..
.....
Οχι ομως δεν ειναι αυτοο!!!..απλα επειδη προσεχεις την σιλουετα σου δεν σου προτεινα για φαγητο..και επισης δεν γνωριζα οτι εισαι εδω στην Αθηνα ομως.......και δεν μου πρότεινες να έρθω μαζί σου![]()