Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.874
- Πόντοι
- 5.956
Και εγω τι θα κανω μεχρι τοτε.....θα μεινω χωρις γνωσειςθα περιμένεις να πάρω το πτυχίο μου για να αρχίσω να διδάσκω![]()
Και εγω τι θα κανω μεχρι τοτε.....θα μεινω χωρις γνωσειςθα περιμένεις να πάρω το πτυχίο μου για να αρχίσω να διδάσκω![]()
.Και εγω τι θα κανω μεχρι τοτε.....θα μεινω χωρις γνωσεις
ή θα μεινω στην ιδια ταξη.
Εγω μπορω να σου βαλω κατι αλλο ομως που ειναι εξισου ομορφο;;;;.....εγώ είμαι η καθηγητρια οπότε θα σου βάλω στον έλεγχο σε όλα 20 να περάσεις την τάξη.....
![]()
ΈναΕγω μπορω να σου βαλω κατι αλλο ομως που ειναι εξισου ομορφο;;;;
![]()
Τόσο νέα πως είστε καθηγήτρια;;;;.....εγώ είμαι η καθηγητρια οπότε θα σου βάλω στον έλεγχο σε όλα 20 να περάσεις την τάξη.....
![]()
Είμαι το κορίτσι θαύμαΤόσο νέα πως είστε καθηγήτρια;;;;
Εγώ λέω να έρθω να ποτισω το λουλουδάκι σου ξανά.....εγώ είμαι η καθηγητρια οπότε θα σου βάλω στον έλεγχο σε όλα 20 να περάσεις την τάξη.....
![]()
Τα λουλούδια πρέπει να ποτίζονται αλλιώς ξεραίνονται.....Εγώ λέω να έρθω να ποτισω το λουλουδάκι σου ξανά
Υπαρχουν και οι γλαστρες που κανουν δουλεια ή και οι γλώσσες να ξερεις.Τα λουλούδια πρέπει να ποτίζονται αλλιώς ξεραίνονται.....![]()
Έτσι είναι. Άλλωστε τα καράβια βουλιάζουν όταν μπει μέσα τους το νερό, μέχρι τότε επιπλέουνΗ εσωτερική ηρεμία αρχίζει τη στιγμή που θα αποφασίσεις να μην επιτρέπεις σε κανέναν άνθρωπο και σε κανένα γεγονός να σε ελέγχει για το πώς θα συμπεριφέρεσαι !
Οποιος συνηθίζει να αντιμετωπίζει με ηρεμία καλοσύνη και ευγένεια τους ανθρώπους σημαίνει ότι είναι ψυχικά υγιής !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ....![]()
Η δική μου άποψη είναι λίγο πιο αυστηρή. Δεν πρέπει να αρκούμαστε ΄όπως λες στην επανάληψη (μήτηρ πάσης μαθήσεως), αλλά και ενεργά να κατηγορούμε όσους ξεστρατίζουν. Δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο και απλά να συγχαίρουμε τους "καλούς". Φυσικά αυτό δεν μπορεί ούτε πρέπει να γίνει στο νήμα σου...Να τα αναφέρουμε για να τα υπενθυμίζουμε σε όσους ίσως κάποιες φορές τα ξεχνούν......![]()
Εγώ ως νηματοθέτρια προσπαθώ να είμαι δίκαιη με όλους !Η δική μου άποψη είναι λίγο πιο αυστηρή. Δεν πρέπει να αρκούμαστε ΄όπως λες στην επανάληψη (μήτηρ πάσης μαθήσεως), αλλά και ενεργά να κατηγορούμε όσους ξεστρατίζουν. Δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο και απλά να συγχαίρουμε τους "καλούς". Φυσικά αυτό δεν μπορεί ούτε πρέπει να γίνει στο νήμα σου...
Τι να απεγιναν καποιες ψυχες που προσπαθησαν....εξαφανιστηκαν νυχτα....ουτε ενα τηλεφωνο.....ή δεν εχουν παρει εντολες παλι....δεν εχει σημα μαλλον.Εγώ ως νηματοθέτρια προσπαθώ να είμαι δίκαιη με όλους !
Να υπάρχει ένα ήρεμο και όμορφο κλίμα στο νήμα μου
Στο παρελθόν προσπάθησαν πολλοι να χαλάσουν αυτή τη γλυκιά ηρεμία και είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον πάλι κάποιοι θα ξαναπροσπαθήσουν εμείς ως παρέα απλά τους προσπερνάμε και συνεχίζουμε.....![]()
Για λίγο ξαποσταίνουν και ξανά προς την ανακατωσούρα θα εμφανιστουν ....Τι να απεγιναν καποιες ψυχες που προσπαθησαν....εξαφανιστηκαν νυχτα....ουτε ενα τηλεφωνο.....ή δεν εχουν παρει εντολες παλι....δεν εχει σημα μαλλον.
![]()
Σαν το ηφαιστειο της Σαντορινης κατι......που εχει πολυ καιρο να ξεσπασει.....Για λίγο ξαποσταίνουν και ξανά προς την ανακατωσούρα θα εμφανιστουν ....
Αυτη η ησυχια με βαζει σε υποψιες ....![]()
την καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα.Για λίγο ξαποσταίνουν και ξανά προς την ανακατωσούρα θα εμφανιστουν ....
Αυτη η ησυχια με βαζει σε υποψιες ....![]()
τουσ ταχτοποιουμε αυτουσ οπωσ τουσ αξιζει παντα.Τρεις παροιμιες για ενοχλητικους: [1η] Οπου ριξει παλαμαρι κανει μηνες να σαλπαρει.
(για ενοχλητικους και φορτικους επισκεπτες). [2η] Καθε πρωτη του μηνος για δεσποτης για φανος.(γι’ αυτους που επιμενουν να εμφανιζονται απροσκλητοι). [3η] Οπου ταβλα και ποτηρι δεξου και τον κυρ-Σωτηρη.
(για απροσκλητους επισκεπτες).....![]()
Για καντο μας πιο λιανα...τι εννοει ο ποιητης;..τουσ ταχτοποιουμε αυτουσ οπωσ τουσ αξιζει παντα.
τουσ απανταμε οπωσ ακριβωσ τουσ αξιζει.οπωσ ακριβωσ στολησα και τον αλλον το μαλακα.Για καντο μας πιο λιανα...τι εννοει ο ποιητης;..![]()