Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 1.056
Πλάκα σου κάνω ρεΜη θυμώνεις, κανένα αρχοντικό μου μνπνο ξα, εδώ απλά υπάρχει γαλήνη
Πλάκα σου κάνω ρεΜη θυμώνεις, κανένα αρχοντικό μου μνπνο ξα, εδώ απλά υπάρχει γαλήνη
Δεν με πειράζει αν ξαπλώνει έξω χειμώνας !Καλημερα ματακια μου ομορφα......σου ευχομαι να εχεις ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο.....
Φίλα με για όλη τη βραδιά......ονειρο μου
Δεν με πειράζει αν ξαπλώνει έξω χειμώνας !
Καταχνιά σύννεφα και κρυάδα
Μέσα μου κάνει Ανοιξη χαρά αληθινή !
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
Είσαι ακομπλεξάριστη και πραγματική κυρία εφόσον δεν παρεξηγείς τα παιδιά παρά έχεις μια μεγάλη αγκαλιά φιλοξενίας στο νήμα σου για όλους μας!!! Την καλησπέρα μου κορίτσαρε μαζί μ'ένα flower!!!!Καρδουλα μου το καταλαβα ότι σε πειράζουν οι φίλοι σου !
ΔΕΝ χρειάζεται να σε συγχωρεσω για κατι χαρά μου μεγάλη να μεγαλώνει η παρέα μας !
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
Με όλη μου την ειλικρίνεια είναι όντως μεγάλη μου χαρά να είμαστε μία όμορφη παρέα !Είσαι ακομπλεξάριστη και πραγματική κυρία εφόσον δεν παρεξηγείς τα παιδιά παρά έχεις μια μεγάλη αγκαλιά φιλοξενίας στο νήμα σου για όλους μας!!! Την καλησπέρα μου κορίτσαρε μαζί μ'ένα flower!!!!
Καλά ο σεβασμός είναι αυτονόητος που πρέπει να υπάρχει ανάμεσά μας. Επίσης εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να θίγουμε ούτε να κάνουμε επιθέσεις επί προσωπικού γιατί τότε πάμε στο άλλο άκρο αυτό της παλιανθρωπιάς!Με όλη μου την ειλικρίνεια είναι όντως μεγάλη μου χαρά να είμαστε μία όμορφη παρέα !
Το μόνο που θα με στεναχωρούσε σε κάποια μέλη θα ήταν αν θύγαμε προσωπικά δεδομένα και αν μιλουσε άσχημα ο ένας στον άλλον!
Ο χαβαλές τα πειράγματα τα αστεία είναι πολύχρωμες πινελιές στην καθημερινότητά μας !
Ολοι είσαστε καλοδεχουμενοι στο νήμα μου που δεν είναι δικό μου αλλά φέρει το όνομά μου!
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚαλησπέραΔεν με πειράζει αν ξαπλώνει έξω χειμώνας !
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .......Καλησπέρα
Το δυστύχημα είναι οτι αυτά αν και προφανή πρέπει να τα λέμε.Με όλη μου την ειλικρίνεια είναι όντως μεγάλη μου χαρά να είμαστε μία όμορφη παρέα !
Το μόνο που θα με στεναχωρούσε σε κάποια μέλη θα ήταν αν θύγαμε προσωπικά δεδομένα και αν μιλουσε άσχημα ο ένας στον άλλον!
Ο χαβαλές τα πειράγματα τα αστεία είναι πολύχρωμες πινελιές στην καθημερινότητά μας !
Ολοι είσαστε καλοδεχουμενοι στο νήμα μου που δεν είναι δικό μου αλλά φέρει το όνομά μου!
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Να τα αναφέρουμε για να τα υπενθυμίζουμε σε όσους ίσως κάποιες φορές τα ξεχνούν......Το δυστύχημα είναι οτι αυτά αν και προφανή πρέπει να τα λέμε.
Θα γινεις πιο αυστηρη απο μενα στο τελος.....ε με οποιον δασκαλο θα κατσεις....Να τα αναφέρουμε για να τα υπενθυμίζουμε σε όσους ίσως κάποιες φορές τα ξεχνούν......
..... τέτοια γράμματα θα μάθεις.....Θα γινεις πιο αυστηρη απο μενα στο τελος.....ε με οποιον δασκαλο θα κατσεις....
Καλησπέρα! Πόση αγάπη και ηρεμία κρύβει ο λόγος σου, ειλικρινά με εντυπωσιάζει. Παρακολουθώ πολύ καιρό το νήμα και κάθε φορά αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση. Μπραβο για την ποιότητα και το επίπεδο σου!Δεν με πειράζει αν ξαπλώνει έξω χειμώνας !
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
Η εσωτερική ηρεμία αρχίζει τη στιγμή που θα αποφασίσεις να μην επιτρέπεις σε κανέναν άνθρωπο και σε κανένα γεγονός να σε ελέγχει για το πώς θα συμπεριφέρεσαι !Καλησπέρα! Πόση αγάπη και ηρεμία κρύβει ο λόγος σου, ειλικρινά με εντυπωσιάζει. Παρακολουθώ πολύ καιρό το νήμα και κάθε φορά αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση. Μπραβο για την ποιότητα και το επίπεδο σου!
Ποτε θα μου τα μαθεις και εμενα αυτα που εμαθες;..... τέτοια γράμματα θα μάθεις.....
θα περιμένεις να πάρω το πτυχίο μου για να αρχίσω να διδάσκωΠοτε θα μου τα μαθεις και εμενα αυτα που εμαθες;