Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.632
Σε ευχαριστω .....Τζουτζούκα, πολύ σωστό
Σε ευχαριστω .....Τζουτζούκα, πολύ σωστό
Σε ευχαριστω πολυ !Καλησπερα Ελενα...Ποσο ομορφα και ωφελιμα ειναι τα οσα γραφεις......με την αληθινη ευαισθητη ρομαντικη καρδια και ψυχη σου.....για 'μενα αυτο ειναι σαν φαρμακο γιατι απο τα γραφομενα σου νιωθω να ηρεμω.....καλη ωρα οπως τωρα...(το λεω αυτο γιατι αυτες τις 2 μερες εχω τσακωθει με κατι μπετοβλακες εργατες εδω στη γειτονια μου....τι να σου λεω τωρα μπερδεμενη ιστορια) .....
.....το ξερώ αλλά προτιμώ να ταξιδευω στο ροζ συννεφάκι μουΚαλα λες συμβαινουν αυτα ....αλλωστε δεν ειναι ολος ο κοσμος αγγελικα πλασμενος..
Και πολυ καλα ξηγιεσαι....ζαμαν φου και ψηνω καστανα επανω στη φουφου.......το ξερώ αλλά προτιμώ να ταξιδευω στο ροζ συννεφάκι μου
ΕκλαψαααααααΚαι πολυ καλα ξηγιεσαι....ζαμαν φου και ψηνω καστανα επανω στη φουφου..
Υπομονή το καλοκαιρι δεν θα αργήσει πολυ !
Το περιμένω με μεγάλη χαρά !
Ηλιος θαλασσα ηρεμία !!
καλημεραακαλησπέρα ομορφιά μου !
Καλημέρα όμορφη Έλενα
Υπεροχο φόρεμα!
Όλα υπέροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα έχουμε ξαναπεί για την κομψότητα και τη φινέτσα σου και θα αρχίσουμε να γινόμαστε κουραστικοί!
Καθόλου κουραστικοί !Τα έχουμε ξαναπεί για την κομψότητα και τη φινέτσα σου και θα αρχίσουμε να γινόμαστε κουραστικοί!
Ναι αλλά μερικές τα δικαιούνται και σίγουρα είσαι μια απ´ αυτές! Άσε που δεν είναι κομπλιμέντο αυτό που έγραψα, η αλήθεια είναι…Καθόλου κουραστικοί !
Θα σας πω ένα μυστικό !
Σε ολες τις γυναικες αρεσουν τα κοπλιμέντα !
Σε ευχαριστωΝαι αλλά μερικές τα δικαιούνται και σίγουρα είσαι μια απ´ αυτές! Άσε που δεν είναι κομπλιμέντο αυτό που έγραψα, η αλήθεια είναι…