Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 108.800
γυμνή ή με ρουχα ??Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια.Ας μην σκαμε.
Υ.Γ Με την πρωτη ευκαιρια,νομιζω μια φωτο σιγουρα θα ηρεμουσε κι αλλο τα πνευματα....λεω εγω τωρα. ..
γυμνή ή με ρουχα ??Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια.Ας μην σκαμε.
Υ.Γ Με την πρωτη ευκαιρια,νομιζω μια φωτο σιγουρα θα ηρεμουσε κι αλλο τα πνευματα....λεω εγω τωρα. ..
Γυμνη και να φορας ρουχα θα ελεγα εγω.....για να σε δω.....γυμνή ή με ρουχα ??
Αποκαλυπτικη.Σε οτι βαθμο θες Αρχοντισσα....γυμνή ή με ρουχα ??
γυμνή ή με ρουχα ??
Ολόγυμνη ή με εσώρουχα ψηφίζω εγώγυμνή ή με ρουχα ??
Καλά να περάσεις, σε μέρη χαλαρά και εξωτικά....αγάπη δεν πήγα ούτε μπουζούκια ούτε μπαράκι !
ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μου.....ΜΟΝΗ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
....θα σε παρω μαζί μουΚαλά να περάσεις, σε μέρη χαλαρά και εξωτικά....
Ετοιμάζω βαλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!....θα σε παρω μαζί μου
....κι εγω την αγκαλιά μου !Ετοιμάζω βαλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!
....κι εγω την αγκαλιά μου !
Πριν φυγετε,εκρεμει μια φωτο περικαλουμε (μην ταξεις σε αγιο κερι και σε παιδια του Μπου φωτογραφια...)....θα σε παρω μαζί μου
το 2025 μου εφερε γουρι και καλή διαθεση !Πριν φυγετε,εκρεμει μια φωτο περικαλουμε (μην ταξεις σε αγιο κερι και σε παιδια του Μπου φωτογραφια...)
Ατιμουτσικη Αρχοντισσα...το αναβαλλεις...Ας ειναι,το καλο πραγμα αργει να γινει.το 2025 μου εφερε γουρι και καλή διαθεση !
Αντε η αυριο η μεθαυριο θα βγαλω μια καλή φωτο
στο φτιαξα λίγο!το 2025 μου εφερε γουρι και καλή διαθεση !
Αντε η αυριο η μεθαυριο θα βγαλω μια ΚΑΥΛΩΤΙΚΗ φωτο
Νομίζω το δικαιουμαι μετα απο οσες δυσκολιες περασαΑτιμουτσικη Αρχοντισσα...το αναβαλλεις...Ας ειναι,το καλο πραγμα αργει να γινει.
Πολυ χαιρομαι που εισαι ευδιαθετη.
Το δικαιουσαι με το παραπανω κουκλα μου. Τα 2 προηγουμενα χρονια σου πηγαν αρκετα στραβα. Οποτε ολα καλα θα πανε απο εδω και περα.....Νομίζω το δικαιουμαι μετα απο οσες δυσκολιες περασα
Το αναβαλλω για να κορυφωθει η αγωνια στα υψη
Να ερθω να σε προσεχω απο τον κακο τον λυκο που παραμονευει εκει εξω;;;αγάπη δεν πήγα ούτε μπουζούκια ούτε μπαράκι !
ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μου.....ΜΟΝΗ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
εχει πολλους λυκους !Να ερθω να σε προσεχω απο τον κακο τον λυκο που παραμονευει εκει εξω;;;
Ως προστατης σου
Γαλακτος εισαι....τρυφερο....εχει πολλους λυκους !
Ελα να με προστατεψεις που ειμαι αρνακι
Αρνάκι.....αλλά με κάτι βυζαρες...εχει πολλους λυκους !
Ελα να με προστατεψεις που ειμαι αρνακι