Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 108.914
Καλημέρα αγάπηκαλημερα καλημερααα
Καλημέρα αγάπηκαλημερα καλημερααα
Καλή Χρονιά Έλενα. Υγεία και όλα τα καλά εύχομαι!
Καλή χρονια να έχουμε με υγεια και χαμόγελα !Καλή Χρονιά Έλενα. Υγεία και όλα τα καλά εύχομαι!
Παρεμπιπτόντως πολύ ωραίο ντύσιμο από μια πάντα κομψή και κλασάτη γυναίκα. Τέλεια πόδια...
καλή χρονιά, Καύλα Κυρία
καλησπέρα ,χρόνια πολλά με υγεία , κάνεις διακοπές η είσαι σε ενεργή δράση
Έλενα συνεχίζεις να ανάβεις φωτιές και το 2025. Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία αλλά και πολύ πάθος...ελπίζω να σε δούμε σύντομα...
Καλή χρονιά κούκλα. Νάσαι πάντα καλά και όλα τα κακά άστα στο 2024
αγάπη δεν πήγα ούτε μπουζούκια ούτε μπαράκι !έτοιμη για νυχτερινή εξόρμηση είσαι!
σε πια πίστα τα έσπασες???
τι ευχές για το καινούργιο χρόνο θα στις δώσω από κοντά ιδιαιτέρως
Τα κοπλιμεντα Αρχοντισσα ειναι οταν μεγαλοποιεις χαρισματα.Εσυ απλα παιρνεις αναγνωριση των, ουτως η αλλως, πολλων αρετών που διαθετεις.Καλησπέρα αγόρια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα κοπλιμέντα να σας ενημερώσω ότι όλο τον χειμώνα θα ειμαι Αθηνα !
τα φιλια μου
Στα μεγάλα νησιά του μυαλου και του χάρτη σου?αγάπη δεν πήγα ούτε μπουζούκια ούτε μπαράκι !
ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μου.....ΜΟΝΗ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
Ναι ξερω ποσο ησυχος εισαι .....χαχαχαχαχαΣτα μεγάλα νησιά του μυαλου και του χάρτη σου?
Αν θες παρέα πάντως έρχομαι και και θα κάτσω σε μια γωνιτσα δεν θα σε ενοχλώ πολύ
Τα κοπλιμεντα Αρχοντισσα ειναι οταν μεγαλοποιεις χαρισματα.Εσυ απλα παιρνεις αναγνωριση των, ουτως η αλλως, πολλων αρετών που διαθετεις.
Χαιρομαι που θα εισαι παρεα μας τον χειμωνα κοριτσι.
Τα φιλια μου.
ναρκωτικά παίρνετε τυποι????Στα μεγάλα νησιά του μυαλου και του χάρτη σου?
Αν θες παρέα πάντως έρχομαι και και θα κάτσω σε μια γωνιτσα δεν θα σε ενοχλώ πολύ
Οτι θελουμε παιρνουμε.Αμα χαλιεσαι ,σε γιατρο τυπε.ναρκωτικά παίρνετε τυποι????
χρόνια πολλά ρε κορίτσι και σόρρυ
Σε ευχαριστω πολυ !ναρκωτικά παίρνετε τυποι????
χρόνια πολλά ρε κορίτσι και σόρρυ
κατάλαβα........νιαου νιαου...........Οτι θελουμε παιρνουμε.Αμα χαλιεσαι ,σε γιατρο τυπε.
Αφου με πειράζεις δεν μας αφήνεις να κάτσω ήσυχοςΝαι ξερω ποσο ησυχος εισαι .....χαχαχαχαχα
Το σκεφτομουν πολλα χρονια να παω καπου μονη για λιγες μερες και επιτελους το αποφασισα !
Δεν ξερω που ....
Οπου με βγαλει ...
εγω που ειμαι λιγο χαζη δεν καταλαβακατάλαβα........νιαου νιαου...........
Σε ψυχιατρο λοιπον για το νιαουρισμα.Κριμα μικρο παιδι...κατάλαβα........νιαου νιαου...........