milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.570
- Πόντοι
- 481
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΗ μια φωτο με το νινακι μου???
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΗ μια φωτο με το νινακι μου???
Ξερεις τα καλυτερα μαθηματα γινονται πολυ πρωι......η γλωσσα ειναι ξεκουραστη ......και γλυφει....δουλευει καλα εννοω....ποτε θα κάνουμε καποια μαθημα μαζι ???
ένα πρωινό στην αγκαλιά μουΞερεις τα καλυτερα μαθηματα γινονται πολυ πρωι......η γλωσσα ειναι ξεκουραστη ......και γλυφει....δουλευει καλα εννοω....
Εχω πολυ μα παρα πολυ καιρο να βγαλω μία φωτο κάπως πιο τολμηρή !ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
καλά είναι και αυτά και πολύ ωραία αλλά πρέπει να ανεβάσεις και μια πιο τολμηρή για να υπάρξει ισορροπίαΕχω πολυ μα παρα πολυ καιρο να βγαλω μία φωτο κάπως πιο τολμηρή !
Δεν ξερω γιατι συνηθισα να βγαζω φωτο νυχακια και γλυκα λες και το νημα μου ειναι η εκπομπη του Ακη πετρετζικη
Ότι και να βάλεις ,ήσουν,είσαι και θα είσαι ΚΑΒΛΑ!Η μια φωτο με το νινακι μου???
Κι εσύ πάντα η μεγάλη μου αδυναμίαΌτι και να βάλεις ,ήσουν,είσαι και θα είσαι ΚΑΒΛΑ!
Κι εσύ πάντα η μεγάλη μου αδυναμία
Βάλε φωτό αλλά βάλε και ένα βίντεο. Μας έχει φάει λαχτάραΕχω πολυ μα παρα πολυ καιρο να βγαλω μία φωτο κάπως πιο τολμηρή !
Δεν ξερω γιατι συνηθισα να βγαζω φωτο νυχακια και γλυκα λες και το νημα μου ειναι η εκπομπη του Ακη πετρετζικη
Να έρθω με το καλό αθηνα !Βάλε φωτό αλλά βάλε και ένα βίντεο. Μας έχει φάει λαχτάρα
Oυτε φωτογραφια.....ουτε βιντεο ........θελω.....την κορμαρα σου να κρατησω παλι στην αγκαλια μου παλι.......ΑΜΕΣΑ.....κουκλαρα μου.Να έρθω με το καλό αθηνα !
Για βιντεο δεν υποσχομαι προς το παρον !
3 ..4 ...κιλα τα εχω τσιμπησει που το θεωρω φυσιολογικο ...λιγο παρασυρθηκα στο φαγητο λιγο που ειχα σταματησει το γυμναστηριο !
Οχι .......Να βαλω;
έτσι θα φτιάξουμε και εμείς ένα τεράστιο πανό και θα το κρεμάσουμε στο Σύνταγμα!!!
Η θαλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία οσοι με γνωριζουν καλα το ξερουν !έτσι θα φτιάξουμε και εμείς ένα τεράστιο πανό και θα το κρεμάσουμε στο Σύνταγμα!!!
να λέει ΕΛΕΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ