billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.084
- Πόντοι
- 5.956
Αααα το Ντουμπάι θέλει στυλιστικες θυσίες!!!!Αγαπη μου αυτή η ενδυμασία δεν ειναι του γουστου μου!
Αααα το Ντουμπάι θέλει στυλιστικες θυσίες!!!!Αγαπη μου αυτή η ενδυμασία δεν ειναι του γουστου μου!
Ναι καλά..... Με τα πυτζαμάκια με τα αρκουδάκια απο μέσα απο το φορεματάκι????Αγαπη μου αυτή η ενδυμασία δεν ειναι του γουστου μου !
Προτιμω τα κοντα φορεματακια
θα θυσιασω το γουστο μου !Αααα το Ντουμπάι θέλει στυλιστικες θυσίες!!!!
Τελικα πότε θα γυσίσεις απο το εξωτικό νησί που έχεις πάει να περάσει ο χειμώνας;;;;;viber :
καλησπερα ελενα μου συγνωμη αν ενοχλω !
Εγω :
καλησπερα χαρα μου δεν με ενοχλεις !
viber :
χαιρομαι !
Μια αδιακριτη ερωτηση !
ποτε θα επιστρεψεις με το καλο Ελλαδα ?
θα χαρω να σε δω !
Εγω :
Όταν θα έχετε πανσεληνο !
χαχαχαχαχαχαχαχα
Αποφασισα τον χειμωνα μου να τον περασω στην όμορφη Αθήνα ....έχω πληροφοριες ότι εχουν στολισει την πολη χριστουγεννιατικα άλλωστε δεν την αντέχω άλλο την ξενιτιαΤελικα πότε θα γυσίσεις απο το εξωτικό νησί που έχεις πάει να περάσει ο χειμώνας;;;;;
Τι είναι χειμώνας??? Δώσε μας κάποια παραδείγματα, να καταλάβουμε πότε έρχεσαι!!!!Αποφασισα τον χειμωνα μου να τον περασω στην όμορφη Αθήνα ....έχω πληροφοριες ότι εχουν στολισει την πολη χριστουγεννιατικα άλλωστε δεν την αντέχω άλλο την ξενιτια
Θα φοραμε παλτό και κασκολΤι είναι χειμώνας??? Δώσε μας κάποια παραδείγματα, να καταλάβουμε πότε έρχεσαι!!!!
α καλά. 'Εχουμε καιρό. Παλτό και κασκόλ στην Αθήνα , θέλει ακόμα πολύ καιρό....Θα φοραμε παλτό και κασκολ
γιατι τι καιρο έχετε στην Αθηνα αυτες τις μερες ??α καλά. 'Εχουμε καιρό. Παλτό και κασκόλ στην Αθήνα , θέλει ακόμα πολύ καιρό....
15-19 βαθμούς.. Ένα μπουφανάκι φτάνει. Που λόγος για κασκόλ....γιατι τι καιρο έχετε στην Αθηνα αυτες τις μερες ??
Σας έχω επιθυμησει πολυ κι εγω !Good news ....
Η αγαπημένη μας Έλενα είναι καλά και θα σε λίγες μέρες θα είναι μαζί μας.
Έχω βάλει αντίστροφη μέτρηση, σαν τα JUMBO....
αυτό λάτρευα πάντα στην Αθηνα το ωραιο κλιμα !15-19 βαθμούς.. Ένα μπουφανάκι φτάνει. Που λόγος για κασκόλ....
Κασκόλ άμα πέσει κάτω απο τους 10 και να φυσάει και βλέπουμε !!!!!!!!!!!!!!!1
Αγαπητέ μην ξεχνάς πως το κορίτσι μας είναι λίγο κρυουλιάρα. Ντύνεται σαν κρεμμύδι, θέρμανση στο 30 κλπ. Οπότε και με τον καιρό αυτό μάλλον κασκόλ θα φόραγε.15-19 βαθμούς.. Ένα μπουφανάκι φτάνει. Που λόγος για κασκόλ....
Κασκόλ άμα πέσει κάτω απο τους 10 και να φυσάει και βλέπουμε !!!!!!!!!!!!!!!1
Αποφασισα τον χειμωνα μου να τον περασω στην όμορφη Αθήνα ....έχω πληροφοριες ότι εχουν στολισει την πολη χριστουγεννιατικα άλλωστε δεν την αντέχω άλλο την ξενιτια
πολύ χαιρομαι που με ξερεις τοσο καλα !Αγαπητέ μην ξεχνάς πως το κορίτσι μας είναι λίγο κρυουλιάρα. Ντύνεται σαν κρεμμύδι, θέρμανση στο 30 κλπ. Οπότε και με τον καιρό αυτό μάλλον κασκόλ θα φόραγε.
πολύ χαιρομαι που με ξερεις τοσο καλα !
Εγώ που μισώ τον χειμώνα και το κρύο !
Που κοιμαμε με κουβερτα απο τον Σεπτέμβρη
Βόρεια στην πόλη τώρα .
Μάλλον για τον νότο βλέπω την κυρία να μετακομίζει
Σας έχω επιθυμησει πολυ κι εγω !
Κοντα σας όσο με αντεξετε
Μωρ ελα εσυ και αντοχη οσο θες.Θα χορτασεις αγκαλιες!!Σας έχω επιθυμησει πολυ κι εγω !
Κοντα σας όσο με αντεξετε