Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 7.999
- Πόντοι
- 1.056
Μπορώ να βοηθήσω στα σίγουρα. Πες μου που και πότε και έρχομαι. Bonus μασαζακι στο πονεμένο ποδαράκιουτε που θυμαμε ποσο καιρο έχω να κάνω έρωτα !
Σε ευχαριστώ να είσαι καλά να έχεις την υγεια σου και πάντα όμορφες στιγμές στην ζωή σουΝα ευχηθώ κι εγω με την σειρά μου στο κορίτσι μας περαστικά και σιδερένια. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια για να ξεπεράσεις γρήγορα τον μικροτραυματισμό σου.
Δεν είναι καθολου υπερβολικο αλλα απολυτως φυσιολογικο !Έλενα ίσως ακουστεί υπερβολικό αλλά η απουσία σου δεν αφορά μόνο στο κομμάτι του σεξ αλλά στο ότι έχουμε χάσει μια καλή φίλη που λέμε και κάτι πιο προσωπικό. Για μένα ίσως θυμάσαι τί εννοώ. Κάτι σαν ψυχοθεραπεία μαζί με σεξ...Αξία ανεκτίμητη. Καλή συνέχεια και γρήγορη επιστροφή...
αααααχ αυτές οι υπέροχες καυλωμένες ρώγες σου τι μου έκαναν τέτοια ώρα
Πολύ χαιρομαι που η φωτο μου σου εδωσε χαρααααααχ αυτές οι υπέροχες καυλωμένες ρώγες σου τι μου έκαναν τέτοια ώρα
Βυζαρες απίστευτες για πολλά φιλιά περιμένω και πόδια Λένα μου μέχρι να τα ξαναδώ από κοντά...!!!!ελπιζω συντομα
Γυρνα εσυ και θα το θυμηθούμε μαζι σουουτε που θυμαμε ποσο καιρο έχω να κάνω έρωτα !
την καλημερα μου και την αγαπη μου.οσοι το θεωρουν αυτο ειναι χοντρο μαλακεσ.τα καλυτερα παιδια ειστε ψυχαρεσ.αλλεσ ειναι οι σκλυρεσ οπωσ ακρυβωσ το εννωουν αυτοι,οι οποιεσ μαληστα δεν ειναι και του επαγγελματοσ και το παιζουν και κυριεσ και στην ψυχη ειναι κομπρεσ οχι οχιεσ.Δεν είναι καθολου υπερβολικο αλλα απολυτως φυσιολογικο !
Με κάποια παιδια που γνωριζομαστε χρονια έχουμε γινει και φιλοι και καποιες φορες λεμε και πιο προσωπικα θεματα !
Το θεωρω ανθρωπινο !
ΚΙ εμεις οι κοπελες που κανουμε ραντεβου κανονικοι ανθρωποι ειμαστε και οχι τα σκληρα κοριτσια που θεωρουν καποιοι !
Με τις καλες και τις κακες μας στιγμες !
Υ Γ....ολες τις συζητησεις μας τις θυμαμε με αγαπη !
Σε ευχαριστω
καλημέρα ομορφια μου !την καλημερα μου και την αγαπη μου.οσοι το θεωρουν αυτο ειναι χοντρο μαλακεσ.τα καλυτερα παιδια ειστε ψυχαρεσ.αλλεσ ειναι οι σκλυρεσ οπωσ ακρυβωσ το εννωουν αυτοι,οι οποιεσ μαληστα δεν ειναι και του επαγγελματοσ και το παιζουν και κυριεσ και στην ψυχη ειναι κομπρεσ οχι οχιεσ.
δεν μπορώ να σου δείξω πόσο πολύ χάρηκα γιατί μας διαβάζουν και αλλοιΠολύ χαιρομαι που η φωτο μου σου εδωσε χαρα
Πονηρουλη
όταν έρθω με το καλό θα φοράμε παλτό και κασκόλ αλλα δεν μας ενοχλει αυτοδεν μπορώ να σου δείξω πόσο πολύ χάρηκα γιατί μας διαβάζουν και αλλοι
έλα απο κοντά να μου δείξεις πόσο πολύ χαίρεσαι
ήδη ψυχραίνει λίγο λίγο ο καιρός - ένα πάπλωμα διπλό, να χωνόμαστ κι οι δυοόταν έρθω με το καλό θα φοράμε παλτό και κασκόλ αλλα δεν μας ενοχλει αυτο
Δεν είναι καθολου υπερβολικο αλλα απολυτως φυσιολογικο !
Με κάποια παιδια που γνωριζομαστε χρονια έχουμε γινει και φιλοι και καποιες φορες λεμε και πιο προσωπικα θεματα !
Το θεωρω ανθρωπινο !
ΚΙ εμεις οι κοπελες που κανουμε ραντεβου κανονικοι ανθρωποι ειμαστε και οχι τα σκληρα κοριτσια που θεωρουν καποιοι !
Με τις καλες και τις κακες μας στιγμες !
Υ Γ....ολες τις συζητησεις μας τις θυμαμε με αγαπη !
Σε ευχαριστω
Πάρα πολύ σωστοί και οι 2 σας. Το ότι κάνουν αυτό το αρχαιότερο επάγγελμα είναι ηρωίδες διότι ανέχονται τα στραβά και τα ανάποδα του καθενός ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Κάποιες είναι ένα κομμάτι μάλαμα στην ψυχή κι έχουν χρυσή καρδιά. Ένα καλό τους κάνεις και στο ανταποδίδουν στο 10πλάσιο. Γι'αυτό κι εγώ προσωπικά δεν βλέπω την εκάστοτε κοπέλα απλά σαν ένα κομμάτι κρέας που ενδιαφέρομαι μόνο να την γαμήσω αλλά και σαν άνθρωπο που μπορώ να πω 5-6 κουβέντες μαζί της φτάνει να δείχνει ότι το θέλει και η ίδια. Αυτή είναι η δική μου ιδιοσυγκρασία άλλοι το βλέπουν εντελώς αντίθετα. Ε τι να κάνουμε γι'αυτό διαφέρουμε και σαν άνθρωποι. Την καλημέρα μουτην καλημερα μου και την αγαπη μου.οσοι το θεωρουν αυτο ειναι χοντρο μαλακεσ.τα καλυτερα παιδια ειστε ψυχαρεσ.αλλεσ ειναι οι σκλυρεσ οπωσ ακρυβωσ το εννωουν αυτοι,οι οποιεσ μαληστα δεν ειναι και του επαγγελματοσ και το παιζουν και κυριεσ και στην ψυχη ειναι κομπρεσ οχι οχιεσ.
αυτοι που το βλεπουν αντυθετα δεν ειναι ανθρωποι.Πάρα πολύ σωστοί και οι 2 σας. Το ότι κάνουν αυτό το αρχαιότερο επάγγελμα είναι ηρωίδες διότι ανέχονται τα στραβά και τα ανάποδα του καθενός ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Κάποιες είναι ένα κομμάτι μάλαμα στην ψυχή κι έχουν χρυσή καρδιά. Ένα καλό τους κάνεις και στο ανταποδίδουν στο 10πλάσιο. Γι'αυτό κι εγώ προσωπικά δεν βλέπω την εκάστοτε κοπέλα απλά σαν ένα κομμάτι κρέας που ενδιαφέρομαι μόνο να την γαμήσω αλλά και σαν άνθρωπο που μπορώ να πω 5-6 κουβέντες μαζί της φτάνει να δείχνει ότι το θέλει και η ίδια. Αυτή είναι η δική μου ιδιοσυγκρασία άλλοι το βλέπουν εντελώς αντίθετα. Ε τι να κάνουμε γι'αυτό διαφέρουμε και σαν άνθρωποι. Την καλημέρα μου
Ότι είναι απάνθρωποι δεν το συζητώ. Μπορεί όμως ο άλλος να το βλέπει σαν ένα απλό ραντεβού να πάει με την οποιαδήποτε για 1 ώρα ή και παραπάνω και σου λέει ''ωχ τι θέλει τώρα κι αυτή και με ζαλίζει στο μπλα μπλα''κοινώς να θέλει μόνο σεξ και όχι social. Διαφωνώ σε αυτό γιατί κι εκείνες άνθρωποι είναι δεν είναι απλά ένα κομμάτι κρέας για πήδημα και τέλος όπως είπα και παραπάνω. Υπάρχει όμως και το ακριβώς αντίθετο να μη θέλει το call girl να πιάνει ψιλή κουβέντα με τον καθένα. Να είναι κοινώς στυγνές επαγγελματίες που τις νοιάζει μόνο να πάνε στο κάθε ραντεβού να κάνουν ότι κάνουν να πάρουν τα χρήματα και όξω απ΄την πόρτα. Δυστυχώς παίζουν και οι 2 περιπτώσειςαυτοι που το βλεπουν αντυθετα δεν ειναι ανθρωποι.
το 2ο σπανια.συνηθωσ αυτη η καθε αυτη θελει να υπαρχει και φιληκη ατμοσφαιρα.Ότι είναι απάνθρωποι δεν το συζητώ. Μπορεί όμως ο άλλος να το βλέπει σαν ένα απλό ραντεβού να πάει με την οποιαδήποτε για 1 ώρα ή και παραπάνω και σου λέει ''ωχ τι θέλει τώρα κι αυτή και με ζαλίζει στο μπλα μπλα''κοινώς να θέλει μόνο σεξ και όχι social. Διαφωνώ σε αυτό γιατί κι εκείνες άνθρωποι είναι δεν είναι απλά ένα κομμάτι κρέας για πήδημα όπως είπα και παραπάνω και τέλος. Υπάρχει όμως και το ακριβώς αντίθετο να μη θέλει το call girl να πιάνει ψιλή κουβέντα με τον καθένα. Να είναι κοινώς στυγνές επαγγελματίες που τις νοιάζει μόνο να πάνε στο κάθε ραντεβού να κάνουν ότι κάνουν να πάρουν τα χρήματα και όξω απ΄την πόρτα. Δυστυχώς παίζουν και οι 2 περιπτώσεις
Σπάνιο φαινόμενο δεν είναι αλλά τουλάχιστον αρκετές λίγες είναι που το κάνουν. Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν κι αυτές. Εννοείται ότι δεν τις ξανασυναντώ διότι ανήκω στους ανθρώπους και όχι στους απλά γαμιάδεςτο 2ο σπανια.συνηθωσ αυτη η καθε αυτη θελει να υπαρχει και φιληκη ατμοσφαιρα.