Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
αγάπη μου εσυ !Ελενα στο στρατο εγω καλα περασα.....σε φυλακια ημουν.
Γιατι να μην ημουν εκει να σου κανω παρεα !
αγάπη μου εσυ !Ελενα στο στρατο εγω καλα περασα.....σε φυλακια ημουν.
Αμα ησουν εκει νυχτα μερα θα ημασταν ολο βολτες εξω....στο νησι Κω.....θα περναγαμε σουπερ μαζι.....αγάπη μου εσυ !
Γιατι να μην ημουν εκει να σου κανω παρεα !
Η καλυτερη μου βόλτες και φαγητο !Αμα ησουν εκει νυχτα μερα θα ημασταν ολο βολτες εξω....στο νησι Κω.....θα περναγαμε σουπερ μαζι.....
Ποσες φορες θα παντρευτουμε αγαπη μου;..... εχω χασει το μετρημα ο ερμος.............Περα απο την πλακα τωρα και εμενα η καλυτερη μου ειναι βολτες καλη παρεα και φαγητο .Η καλυτερη μου βόλτες και φαγητο !
ΝΑΙ δεχομαι σε παντρευομαι
.......και γλυκό και βολτα στην θαλασσα .......Ποσες φορες θα παντρευτουμε αγαπη μου;..... εχω χασει το μετρημα ο ερμος.............Περα απο την πλακα τωρα και εμενα η καλυτερη μου ειναι βολτες καλη παρεα και φαγητο .
Γλυκά να λες.....τι μονο ενα;....και απο βολτες στη θαλασσα θα εχουμε τροχοσπιτο οπως οι τουριστες και θα σουλατσαρουμε περα δωθε οποτε θελουμε και οπου θελουμε..........και γλυκό και βολτα στην θαλασσα .......
Στις διαταγές δεσποινίς ΕλεναΕυχαριστω για την απαντηση
Ήσουν όντως στην Κω; Κι εγώ εκεί έκανα λίγους μήνες στο 5ο ΕΤΕΘΑμα ησουν εκει νυχτα μερα θα ημασταν ολο βολτες εξω....στο νησι Κω.....θα περναγαμε σουπερ μαζι.....
Έτσι να κοιμάσαι ήσυχη μαναράκι όσο είμαστε στην πρώτη γραμμή του πολέμου! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!Αστερια εισαστε και με κανετε περηφανη που ειμαι Ελληνιδα !
Ελα τα βράδια να κοιμομαστε αγκαλίτσα να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλειαΈτσι να κοιμάσαι ήσυχη μαναράκι όσο είμαστε στην πρώτη γραμμή του πολέμου! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
Δεν είναι κακή ιδέα αλλά να ξέρεις δεν είμαι απ'τα φρόνιμα παιδιά....Ελα τα βράδια να κοιμομαστε αγκαλίτσα να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια
Στο 295 ΤΕ ΠΖ..... 11 μηνες στο φυλακιο Σκηνη.Ήσουν όντως στην Κω; Κι εγώ εκεί έκανα λίγους μήνες στο 5ο ΕΤΕΘ
Στις εξόδους σου πήγαινες καθόλου και από Αντιμάχεια - Καρδάμαινα ή μόνο στην πόλης της Κω;Στο 295 ΤΕ ΠΖ..... 11 μηνες στο φυλακιο Σκηνη.
Στην πολη της Κω γιατι το καλοκαιρι γινοτανε το ελα να δεις απο κοσμο τουριστριες κτλ ....και για πιο μακρια Μαρμαρι Τιγκακι εως Αγ.Φωκα .....Καρδαμαινα Αντιμαχεια δεν πηγα αν θυμαμαι καλα...το 1996 με 1997 ημουνα εκειΣτις εξόδους σου πήγαινες καθόλου και από Αντιμάχεια - Καρδάμαινα ή μόνο στην πόλης της Κω;
Πετρο σε εχει φοβηθει το ματι μου αληθεια σου λεω....τις καρπαζιες τις μοιραζεις με τη σεσουλα αδερφακι μου.....κοιτα μη με βρει καμια ξωφαλτση και μενα μιση μεριδα ανθρωπος ειμαι.....μουνοπανα ειναι οσοι το κανουν με ολο το σεβασμο και χωρισ παρεξυγηση.και στο πεζικο που υπηρετησα εγω ενασ πυγε να μου το κανει του κατεβασα τη μουρη.εφαγα φυλακη μετα βεβεα αλλα τεσπα.
καλημερα φιλτατε νεβιο.ε οχι δα.σε καμια περηπτοση.δεν ειμαι τετοιο ατομο.Πετρο σε εχει φοβηθει το ματι μου αληθεια σου λεω....τις καρπαζιες τις μοιραζεις με τη σεσουλα αδερφακι μου.....κοιτα μη με βρει καμια ξωφαλτση και μενα μιση μεριδα ανθρωπος ειμαι.....
Εγώ ήμουν μια 10ετία μετά από σένα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να γυρίσω όλο το νησί γιατί ήμουν μόνο ένα 3μηνο εκεί. Είχα κάποιες σειρές μου ντόπιους οι οποίοι μου έδειχναν τι γινόταν στο Τιγκάκι στις παραλίες ιδίως. Αντιμάχεια Καρδάμαινα και Κω μόνο έβγαινα και συγκεκριμένα στην πόλη μόνο το ΣΚ. Τις καθημερινές στα υπόλοιπα 2. Πράγματι γινόταν χαμός από τουρίστριες. Είχα κάνει φάσεις ουκ ολίγες. Δυστυχώς όμως για εμάς τους καταδρομείς απαγορευόταν να πηγαίνουμε στην πόλη. Αν μας έπιαναν μας έκοβαν τον κώλο κοινώς καμπάναΣτην πολη της Κω γιατι το καλοκαιρι γινοτανε το ελα να δεις απο κοσμο τουριστριες κτλ ....και για πιο μακρια Μαρμαρι Τιγκακι εως Αγ.Φωκα .....Καρδαμαινα Αντιμαχεια δεν πηγα αν θυμαμαι καλα...το 1996 με 1997 ημουνα εκει
Να υποθέσω ότι έχεις κάνει κι εσύ εκεί;Ακριβώς...Σου γίνονται τα νεύρα κεραίες