Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.815
- Πόντοι
- 1.046
πονηρουλα
πονηρουλα
Έτσι είναι πιο ωραία,μια σέξι μαμά στο σπίτι.τωρα οπως ειμαι δεν ειμαι για φωτο δυστυχως ...χαχαχα
Με τις πυζαμουλες και τα μαλλια κοτσιδα όλη την μερα
την επόμενη φορά που θα βρεθουμε δεν θα έρθω με φορεμα αλλά φορωντας πυζαμουλεςΈτσι είναι πιο ωραία,μια σέξι μαμά στο σπίτι.
Με καυλωσες μόνο και μόνο που το έκανα εικόνα βρε άτιμη...
Θάχεις λαό από πίσω, που θα τους παρκάρεις ?την επόμενη φορά που θα βρεθουμε δεν θα έρθω με φορεμα αλλά φορωντας πυζαμουλες
καλημεραατην επόμενη φορά που θα βρεθουμε δεν θα έρθω με φορεμα αλλά φορωντας πυζαμουλες
.....δεν θέλω να δημιουργήσω προβλημμα κυκλοφοριας γι αυτό θα επιλέξω το φόρεμαΘάχεις λαό από πίσω, που θα τους παρκάρεις ?
Στο πεζοδρόμιο ?
Θα κλήσει η Αθηνών-Λαμίας ..
καλημερα μάτια μουκαλημεραα
προτιμώ ένα ωραίο νυχτικακι σαν αυτό που είχες την προηγούμενη φορά μαζί σου με ένα ωραίο δαντελωτο κιλοτάκι από κάτω.την επόμενη φορά που θα βρεθουμε δεν θα έρθω με φορεμα αλλά φορωντας πυζαμουλες
κι εγω το ευχομαι !Καλημερα στην ομορφη.Και καλημερα και στους συναγωνιστες.
Οταν επιστρεψεις ευχομαι να εχει ακομα ζεστη ωστε να φορας αυτα τα ομορφα λουλουδατα σου με μπουστο...
Μην ανησυχείς ... Σίγουρα θα τα ξαναβάλεις και θα τρελάνεις κόσμο!!!!κι εγω το ευχομαι !
Μου ελειψαν τα φορεματακια μου και τα σορτσακια μου
.....βλέπω έχεις πολύ καλή μνήμη και αυτό με χαροποιει ιδιαιτέρωςπροτιμώ ένα ωραίο νυχτικακι σαν αυτό που είχες την προηγούμενη φορά μαζί σου με ένα ωραίο δαντελωτο κιλοτάκι από κάτω.
εκεί να δεις ουρες που θα είναι πίσω σου.
χαχαχαχα.....βλέπω έχεις πολύ καλή μνήμη και αυτό με χαροποιει ιδιαιτέρως
κι εγω έχω πολύ καλή μνήμη !χαχαχαχα
θυμάμαι τα πάντα από τις όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες και την παραμικρή λεπτομέρεια αν περάσω και υπέροχα.
επίσης θυμάμαι και τη κουβέντα μας στο ημίχρονο.
εσυ δεν ξέρω αν έχεις καλή μνήμη?
τέτοια μου λες και έχω κατακοκκινίσει...κι εγω έχω πολύ καλή μνήμη !
Και ποσο υπεροχα περασαμε θυμαμε και ποσο Κυριος ησουν στο ραντεβου μας
Ένα αγόρι με ιδιαιτερο χαρακτηρα που του αρεσει παρα πολυ η καθαριοτητα !
Και σε μας ελειψες.Ολοκληρη.Μια οαση στη ερημο των επιλογων.Ενας ανθρωπος μεσα στα ρομποτ και τα ψευτικα.κι εγω το ευχομαι !
Μου ελειψαν τα φορεματακια μου και τα σορτσακια μου
Καλησπέρα !Καλησπέρα στην κομψή και καυτή νηματοθέτρια η οποία είναι ΚΥΡΙΑ με κεφαλαία γράμματα απ'όσο πρόλαβα να διαβάσω. Σαν καινούργιο μέλος κι εγώ να σου ευχηθώ περαστικά σου λόγω του ατυχήματος απ'ότι διάβασα που είχες και μακάρι να΄ναι το τελευταίο που σου συνέβη. Μόνο χαρές και ευχάριστες στιγμές να είναι από εδώ και πέρα η ζωή σου!!!
Να'σαι καλά κορίτσαρε! Καλώς σας βρήκα. Και όχι απλώς παρέα αλλά τρελοπαρέα. Με την καλή έννοια πάντα. Γενικά μ'αρέσει να βρίσκομαι σ'ένα παρεάκι (οποιοδήποτε νήμα κι αν είναι αυτό) που όλα έχουν το χώρο τους. Χιούμορ, πείραγμα, καύλα, χωρίς προσβολές κι επιθέσεις ανάμεσα στα μέλη. Άλλωστε εδώ βρισκόμαστε να περνάμε καλά και να αποσυμπιεζόμαστε λίγο απ'τη ρουτίνα της καθημερινότητας και όχι να τσακωνόμαστε και να δημιουργούμε έχθρεςΚαλησπέρα !
Σε ευχαριστω πολυ !
Κι εγω να ευχηθώ από καρδιάς όλος ο κοσμος να έχει την υγεια του !
Καλως όρισες στην όμορφη παρέα μας !
Τα φιλια μου