Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.614
έχεις δίκιο !Έγχρωμη φωτο ζητήσαμε, μας έκανε το χατήρι!
Κωλαράκι δεν ζήτησε κανεις!
Οποτε είμαι αθωα κυριε εισαγγελεα
έχεις δίκιο !Έγχρωμη φωτο ζητήσαμε, μας έκανε το χατήρι!
Κωλαράκι δεν ζήτησε κανεις!
Σίγουρα θέλειΑχουτο μωρε,να έρθω να του βάλω θερμόμετρο?
Εχει ζητηθεί παλιότερα ή παραγράφηκε?έχεις δίκιο !
Οποτε είμαι αθωα κυριε εισαγγελεα
Μια φωτογραφία εξιταρει περισσότερο να το δούμε και από κοντά.υπαρχει λογος που δεν το δειχνω θελω να αφησω και κατι για την φαντασια
δεν έχω καλη μνημηΕχει ζητηθεί παλιότερα ή παραγράφηκε?
Τώρα που είσαι στα χαϊ σουδεν έχω καλη μνημη
Ίσως το πιο ωραίο στήθος στο site! Απ' αυτό το πολύ γλυκό και sexy κορίτσι. Πολλά φιλιά Έλενα.
Δεν μενει στο τηλεφωνο....στελνει αριθμο δωματιου.....και εφτασε το υπεροπλο σεξουαλικοτητας....και μετα γινεται μαχη σωμα με σωμα.οποιος θελει να δει κατι από κοντα παιρνει τηλεφωνο
Sexy και οποιος αντεξει....τρελανε μας και αλλο. Με βλεπω για πρωινη καταδρομικη....
Έλενα δεν είσαι μόνο σέξυ, είσαι και πολύ σικάτη και το έχουμε δει και σε άλλες σπάνιες (συλλεκτικές θα έλεγα ) φωτογραφίες σου! Και σέξυ μπορεί να είναι πολλές, καλό γούστο έχετε πολύ λίγες!
Σε ευχαριστω πολυ !Έλενα δεν είσαι μόνο σέξυ, είσαι και πολύ σικάτη και το έχουμε δει και σε άλλες σπάνιες (συλλεκτικές θα έλεγα ) φωτογραφίες σου! Και σέξυ μπορεί να είναι πολλές, καλό γούστο έχετε πολύ λίγες!
Παντα βγαζει κατι ερωτικο το μη προκλητικο.....ερεθιζει το μυαλοΣε ευχαριστω πολυ !
Μερικα αγορια μου λενε γιατι δεν ντυνομαι πιο προκλητικα !
Το πολυ προκλητικο ντυσιμο δεν μου αρεσε ποτε παρολου που ειμαι μια γυναικα που κανω ραντεβου και θα σκεφτεις καποιος :
Μας κοροιδευεις ρε ελενα ?
Το σικατο ντυσιμο νομιζω βγαζει μια άλλη θηλυκοτητα στην γυναικα !
Αυτη ειναι η δικη μου αποψη !
Το μυστικο ειναι να το φορας το φορεμα και οχι να σε φοραει
Οπως ειχε πει καποτε ενας συμμαθητης μου :Παντα βγαζει κατι ερωτικο το μη προκλητικο.....ερεθιζει το μυαλο
Πολυ σωστος.....αναβει πιο πολυ ετσι....να γδυσεις για να δεις....γλυκια αναμονη....Οπως ειχε πει καποτε ενας συμμαθητης μου :
Ρε κοριτσια αφηστε και κατι για την φαντασια μας μην ερχεστε ημίγυμνες στο σχολειο ....χαχαχαχαχα
Αφου εισαι ξεχωριστο κοριτσι.Εμεις που σε ξερουμε γυμνη μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε και για αυτο.Και για ολα τα αλλα.Σε ευχαριστω πολυ !
Μερικα αγορια μου λενε γιατι δεν ντυνομαι πιο προκλητικα !
Το πολυ προκλητικο ντυσιμο δεν μου αρεσε ποτε παρολου που ειμαι μια γυναικα που κανω ραντεβου και θα σκεφτεις καποιος :
Μας κοροιδευεις ρε ελενα ?
Το σικατο ντυσιμο νομιζω βγαζει μια άλλη θηλυκοτητα στην γυναικα !
Αυτη ειναι η δικη μου αποψη !
Το μυστικο ειναι να το φορας το φορεμα και οχι να σε φοραει
Μου αρεσε το 《 κοριτσι 》Αφου εισαι ξεχωριστο κοριτσι.Εμεις που σε ξερουμε γυμνη μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε και για αυτο.Και για ολα τα αλλα.
Αφου εισαι.....κοριτσακι μικροΜου αρεσε το 《 κοριτσι 》
μου έβγαλε κατι γλυκο σαν καραμελα !