Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ !Δώσε πόνο κοριτσάρα.
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ !Δώσε πόνο κοριτσάρα.
Θα σου δινω φιλιάΜμμμμμ!
Και τα υπολοιπα 15 λεπτα τι θα κάνουμε ???
Σε πιο σημειο του σωματος μου ???Θα σου δινω φιλιά
Κι εσυ έχεις πολυ ομορφα μάτια !Συμφωνω απόλυτα!
Υπέροχα εκφραστικά ματιά,αλλά όταν μας δείχνεις τις ΒΥΖΑΡΕΣ σου,μας πετάς τα δικά μας ματια έξω!!!
Χαμογελούν όταν σε βλέπουν.....γυμνη!Κι εσυ έχεις πολυ ομορφα μάτια !
Ζωηρα ζωηρα !
Στο ειχα πει καποτε αν το θυμασε !
Όταν χαμογελας χαμογελουν και τα ματια σου
Σώμα - Ψυχή! Χτυπάς "διάνα".Την σημερινή μέρα την αφιερώνω σε όποιον με εκτιμάει... σε όποιον με θεωρεί φιλαράκι του.... σε όποιον με συμπαθει... σε όποιον πότε πότε με σκέφτεται... σε όποιον μου φτιάχνει τη διάθεση.... σε όποιον μου δίνει συμβουλές και δύναμη.... σε όποιον με ανέχεται.... σε όποιον με δέχεται όπως είμαι !
Μεσα από την καρδιά μου !
Σας ευχαριστω πολύ για την όμορφη παρεα σας σήμερα στο site!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Τι όμορφα που γραφεις !Σώμα - Ψυχή! Χτυπάς "διάνα".
Ο σπάνιος στόχος της ευδαιμονίας της ψυχής σε συντονισμό με το σώμα!
Πόσοι/ες άραγε μπορούν να βιώσουντέτοια ανάταση;
Προϋπόθεση: Να έχουν συμφιλιωθεί με τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής (... όχι μόνο με τις ομορφιές και αρετές)!
Έλενα γλυκειά, εσύ το έχεις ήδη αναδείξει... και μάλλον έχεις αρχίσει να το γεύεσαι και να το απολαμβάνεις! Προοίμιο είχα διαγνώσει όταν βρεθήκαμε πριν δυο χρόνια!
Ε Υ Γ Ε !
Υπεροχα σε όψη και αφή.
Υπεροχα σε όψη και αφή.
Καλιο αργα παρα ποτε λεει μια σοφη παροιμια. Η αποφαση πογ πηρες σε δικαιωνει.Το νημα μου《 ειχε》 γινει πολυ βαρετο !
Ειμαι ένας,ανθρωπος που αναγνωριζω τα λάθη μου και προσπαθω να τα διορθωσω με όποιο τίμημα κι αν ειναι αυτο !
Και στα ραντεβου μου ειμαι πιο επιλεκτικη !
Αν δεν περασω ομορφα πολυ απλα στο ίδιο αγορι δεν του ξανακλεινω ραντεβου !
Αλλωστε το σαιτ έχει τοσο ομορφες κοπελες !
Ο καθενας ας επιλεγει αυτο που τον κάνει να νιωθει πιο ανετα
Στη μου..αρα σου.. σόρρυ.. αλλαα δεν μπορουσα να κρατηθώ.Σε πιο σημειο του σωματος μου ???
Μας χαλάς χατίρια, διότι δεν μας δείχνεις και το υπέροχο κωλαρακι σου.
Αγαπητή Έλενα, έχεις καταφέρει το νήμα σου να αποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημερινή μας αναζήτηση όταν βρίσκουμε λίγο χρόνο για περιήγηση εδώ στο bou. Πέρα από το σεξ, μας γεμίζεις όμορφα λόγια, θετική αύρα και αισιοδοξία . Σ ευχαριστούμε...Τι όμορφα που γραφεις !
Εντυπωσιαστηκα !
Ολοι εχουμε περασει δυσκολιες στην ζωη μας αλλα το σημαντικο ειναι να μην το βαζουμε κατω !
Οσες φορες κι αν πεσουμε και χτυπησουμε τα γονατα μας άλλες τοσες θα σηκωθουμε και θα συνεχισουμε !
Πλουσιοι φτωχοι καλοι κακοι ψηλοι κοντοι ομορφοι άσχημοι όλοι περαστικοι σε αυτην την ΖΩΗ !
ΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΦΙΛΑΚΙ
ειναι και ζεστο ζεστο τωρα το νινακι μου απο τον καυσωναΣτη μου..αρα σου.. σόρρυ.. αλλαα δεν μπορουσα να κρατηθώ.
υπαρχει λογος που δεν το δειχνω θελω να αφησω και κατι για την φαντασιαΜας χαλάς χατίρια, διότι δεν μας δείχνεις και το υπέροχο κωλαρακι σου.
Σε δέχομαι όπως είσαι... Χωρίς αλλαγές.... Ντυμένη, γυμνή, ολίγον γυμνή,.... σε οτι φωτό θέλεις.Την σημερινή μέρα την αφιερώνω σε όποιον με εκτιμάει... σε όποιον με θεωρεί φιλαράκι του.... σε όποιον με συμπαθει... σε όποιον πότε πότε με σκέφτεται... σε όποιον μου φτιάχνει τη διάθεση.... σε όποιον μου δίνει συμβουλές και δύναμη.... σε όποιον με ανέχεται.... σε όποιον με δέχεται όπως είμαι !
Μεσα από την καρδιά μου !
Σας ευχαριστω πολύ για την όμορφη παρεα σας σήμερα στο site!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Το παιδί που βασιλεύει μέσα μου δεν μου επιτρέπει να έχω αρνητική ενέργεια!Αγαπητή Έλενα, έχεις καταφέρει το νήμα σου να αποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημερινή μας αναζήτηση όταν βρίσκουμε λίγο χρόνο για περιήγηση εδώ στο bou. Πέρα από το σεξ, μας γεμίζεις όμορφα λόγια, θετική αύρα και αισιοδοξία . Σ ευχαριστούμε...
Έγχρωμη φωτο ζητήσαμε, μας έκανε το χατήρι!Μας χαλάς χατίρια, διότι δεν μας δείχνεις και το υπέροχο κωλαρακι σου.
Aπο τον καύσωνα ή από το μέσα έξω.ειναι και ζεστο ζεστο τωρα το νινακι μου απο τον καυσωνα
Αχουτο μωρε,να έρθω να του βάλω θερμόμετρο?ειναι και ζεστο ζεστο τωρα το νινακι μου απο τον καυσωνα