Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.385
- Πόντοι
- 8.346
...εψαχνε να βρει τα εικονιδιαγιατι έχεις αργησει ??
...εψαχνε να βρει τα εικονιδιαγιατι έχεις αργησει ??
Οσοι και οσες σε κακολογησαν,δεν σε φτανουν ουτε για να ξεχωρισουν τον αριθμο φανελας σου,απο την σκονη που τρων.Χωρια που λογικα δεν τους/τις βοηθα και η πρεσβυωπιαθα πω κατι τελευταιο και θα το κλεισω εδω το θεμα !
Οσοι με κακολογησαν καποτε με βλεπουν και χαμηλωνουν το βλεμμα τους !
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?.
Δεν χαμηλωσα ποτε το βλεμμα μου γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε !
Ας εχουν μια ζωη βελουδινη αλλα μακρια απο ΕΜΕΝΑ
σε ευχαριστω πολυΟσοι και οσες σε κακολογησαν,δεν σε φτανουν ουτε για να ξεχωρισουν τον αριθμο φανελας σου,απο την σκονη που τρων.Χωρια που λογικα δεν τους/τις βοηθα και η πρεσβυωπια
Τα βρήκα !!!...εψαχνε να βρει τα εικονιδια
Ααααα! Ωραια εικονιδια !Τα βρήκα !!!
Α.. ωραία.. εικονίδια..θελω να σε δω γυμνή.Ααααα! Ωραια εικονιδια !
Κατσε να ψαξω κι εγω !
κι εγω νομιζα οτι ηθελες αγαπη και στοργηΑ.. ωραία.. εικονίδια..θελω να σε δω γυμνή.
Και απο αυτό.. το εχεις ολο το πακέτο..κι εγω νομιζα οτι ηθελες αγαπη και στοργη
Θα σου απαντησω εγω στην απορια σου ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;θα πω κατι τελευταιο και θα το κλεισω εδω το θεμα !
Οσοι με κακολογησαν καποτε με βλεπουν και χαμηλωνουν το βλεμμα τους !
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?.
Δεν χαμηλωσα ποτε το βλεμμα μου γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε !
Ας εχουν μια ζωη βελουδινη αλλα μακρια απο ΕΜΕΝΑ
εγω σε ευχαριστω που πιστεψες σε εμενα !Θα σου απαντησω εγω στην απορια σου ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
Διοτι εισαι ΚΥΡΙΑ που δεν αλλαξες και παρεμεινες ανθρωπος με ηθος. Δεν σε καταπιε το συστημα και δεν μασησες με τους <ανδρες> εδω μεσα. Ο θεος να τους κανει.
Προχωρα ετσι και μην αφησεις ποτε κανεις να σε αλλιωσει.
Ευχαριστω για τις ομορφες στιγμες μας.
εγω σε ευχαριστω που πιστεψες σε εμενα !
Που ησουν διπλα μου σε πολυ δυσκολες στιγμες τις ζωης μου
Σε θεωρω φιλο μου πια !
Παντα ευγενικος με αξιοπρεπεια !
ενα λουλουδακι με αγαπη!Και απο αυτό.. το εχεις ολο το πακέτο..
Εγω θα σου φέρω.. στο πρώτο ραντεβού..αλλά θα ήθελα να με στραγγίξεις.. Καύλα μου..ενα λουλουδακι με αγαπη!
Η επιθυμια σας διαταγη !Εγω θα σου φέρω.. στο πρώτο ραντεβού..αλλά θα ήθελα να με στραγγίξεις.. Καύλα μου..
Μισό να βάλω και εγώ.. θέλω αυτό :Η επιθυμια σας διαταγη !
που ειναι το παιδι για τους καφεδες ??
...περασε, ησασταν απασχολημενοι με τις "ζουζουνιες" σας και εφυγεπου ειναι το παιδι για τους καφεδες ??
εμεις ζουζουνιες ?...περασε, ησασταν απασχολημενοι με τις "ζουζουνιες" σας και εφυγε