Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.947
- Πόντοι
- 11.146
Οσοι και οσες σε κακολογησαν,δεν σε φτανουν ουτε για να ξεχωρισουν τον αριθμο φανελας σου,απο την σκονη που τρων.Χωρια που λογικα δεν τους/τις βοηθα και η πρεσβυωπιαθα πω κατι τελευταιο και θα το κλεισω εδω το θεμα !
Οσοι με κακολογησαν καποτε με βλεπουν και χαμηλωνουν το βλεμμα τους !
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?.
Δεν χαμηλωσα ποτε το βλεμμα μου γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε !
Ας εχουν μια ζωη βελουδινη αλλα μακρια απο ΕΜΕΝΑ![]()
σε ευχαριστω πολυΟσοι και οσες σε κακολογησαν,δεν σε φτανουν ουτε για να ξεχωρισουν τον αριθμο φανελας σου,απο την σκονη που τρων.Χωρια που λογικα δεν τους/τις βοηθα και η πρεσβυωπια![]()
Ααααα! Ωραια εικονιδια !Τα βρήκα !!!![]()
Α.. ωραία.. εικονίδια..θελω να σε δω γυμνή.Ααααα! Ωραια εικονιδια !
Κατσε να ψαξω κι εγω !
![]()
κι εγω νομιζα οτι ηθελες αγαπη και στοργηΑ.. ωραία.. εικονίδια..θελω να σε δω γυμνή.
Και απο αυτό.. το εχεις ολο το πακέτο..κι εγω νομιζα οτι ηθελες αγαπη και στοργη![]()
Θα σου απαντησω εγω στην απορια σου ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;θα πω κατι τελευταιο και θα το κλεισω εδω το θεμα !
Οσοι με κακολογησαν καποτε με βλεπουν και χαμηλωνουν το βλεμμα τους !
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?.
Δεν χαμηλωσα ποτε το βλεμμα μου γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε !
Ας εχουν μια ζωη βελουδινη αλλα μακρια απο ΕΜΕΝΑ![]()
εγω σε ευχαριστω που πιστεψες σε εμενα !Θα σου απαντησω εγω στην απορια σου ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
Διοτι εισαι ΚΥΡΙΑ που δεν αλλαξες και παρεμεινες ανθρωπος με ηθος. Δεν σε καταπιε το συστημα και δεν μασησες με τους <ανδρες> εδω μεσα. Ο θεος να τους κανει.
Προχωρα ετσι και μην αφησεις ποτε κανεις να σε αλλιωσει.
Ευχαριστω για τις ομορφες στιγμες μας.
![]()
εγω σε ευχαριστω που πιστεψες σε εμενα !
Που ησουν διπλα μου σε πολυ δυσκολες στιγμες τις ζωης μου
Σε θεωρω φιλο μου πια !
Παντα ευγενικος με αξιοπρεπεια !
ενα λουλουδακιΚαι απο αυτό.. το εχεις ολο το πακέτο..
Εγω θα σου φέρω.. στο πρώτο ραντεβού..αλλά θα ήθελα να με στραγγίξεις.. Καύλα μου..ενα λουλουδακιμε αγαπη!
Η επιθυμια σας διαταγη !Εγω θα σου φέρω.. στο πρώτο ραντεβού..αλλά θα ήθελα να με στραγγίξεις.. Καύλα μου..
Μισό να βάλω και εγώ.. θέλω αυτό :Η επιθυμια σας διαταγη !![]()
...περασε, ησασταν απασχολημενοι με τις "ζουζουνιες" σας και εφυγεπου ειναι το παιδι για τους καφεδες ??
![]()
εμεις ζουζουνιες ?...περασε, ησασταν απασχολημενοι με τις "ζουζουνιες" σας και εφυγε![]()