Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.933
- Πόντοι
- 736
Και μετα?αγαπη μου 15 μερες σιγουρα εκτός απροοπτου !
Σε ευχαριστω
τα φιλια μου
Και μετα?αγαπη μου 15 μερες σιγουρα εκτός απροοπτου !
Σε ευχαριστω
τα φιλια μου
μετά στην αγκαλια σου !Και μετα?
Τωρα ειμαι με λοιμωξη αναπνευστικου μωρο μου,δεν ειναι καλη φαση.Μολις ξεμπερδεψω ευπροσδεκτη!!μετά στην αγκαλια σου !
Συγνώμη δεν το ήξερα !Τωρα ειμαι με λοιμωξη αναπνευστικου μωρο μου,δεν ειναι καλη φαση.Μολις ξεμπερδεψω ευπροσδεκτη!!
Που να το ξερεις γυναικαρα μου!!Ευχαριστω και μολις συνελθω δεσμευομαι να ελθω να λυωσουμε στο καμινι!Συγνώμη δεν το ήξερα !
Σου ευχομαι όλοψυχα περαστικά
Αχ ωραία! Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Φιλάκια!αγαπη μου 15 μερες σιγουρα εκτός απροοπτου !
Σε ευχαριστω
τα φιλια μου
Συγνώμη δεν το ήξερα !
Σου ευχομαι όλοψυχα περαστικά
Απο τα φιλιά μου και μεσα στην αγκαλιά μου θα λιώσουμε μαζίΠου να το ξερεις γυναικαρα μου!!Ευχαριστω και μολις συνελθω δεσμευομαι να ελθω να λυωσουμε στο καμινι!
καλησπέρα αγόρι όμορφο
Αχ ωραία! Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Φιλάκια!
καλησπερα ελενα μου.ομορφια μου.καλησπέρα αγόρι όμορφο
Και μετα?
μετά στην αγκαλια σου !
..........γι αυτό ερχομαι Αθηνα να με δροσίζεται.
Αυτο το εκτός απροόπτου είναι φοβερό. Πάντα και μια πισινήαγαπη μου 15 μερες σιγουρα εκτός απροοπτου !
Σε ευχαριστω
τα φιλια μου
.....ο λόγος μου είναι εγγυηση !Αυτο το εκτός απροόπτου είναι φοβερό. Πάντα και μια πισινή
O λόγος είναι εγγύηση. Και πάντα όταν κλείνεις ραντεβου είσαι συνεπής και στην ώρα σου, καθώς και συνεπής στις παροχές......ο λόγος μου είναι εγγυηση !
Αλλα στην ζωή πολλες φορες όλα ανατρεπονται !
Γι αυτο και όταν με ρωτανε πολλα αγορια στο viber ποσο θα μεινω στην Αθήνα πότε θα ξαναερθω η απαντηση παραμενει η ίδια
ΔΕΝ ΞΕΡΩ