billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.557
- Πόντοι
- 5.956
Και τη δροσιά σου πάνω από όλα!ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι![]()
Και τη δροσιά σου πάνω από όλα!ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι![]()
προτιμώ να είμαι καυτη !Και τη δροσιά σου πάνω από όλα!
You are welcome........παρακαλω?!?![]()
Τοσο καυτη που εισαι θα εχουμε καυσωνες απο δω και περα. 50αριαπροτιμώ να είμαι καυτη !![]()
Ενεστωτας :παρακαλωYou are welcome.....
Μπραβο.....η μαθητρια μου γυρισε διαβασμενη......πολυ χαρουμενος ειναι ο δασκαλος σου......Ενεστωτας :παρακαλω
Υποτακτική :να παρακαλώ
παρατατικός :παρακαλούσα
Μέλλοντας :θα παρακαλώ
Αόριστος :παρακάλεσα
Προστακτική : παρακάλα
E o γάμος κράτησε 2 μέρες παραπάνω. Χαλάλι σου, κα΄λώς ήρθες..ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι![]()
Πιο καυτή και σπο τον ήλιο!προτιμώ να είμαι καυτη !![]()
Καυτή οταν πλησιάζεις και σε ακουμπάμε και δροσερή μετά , ανακουφισμένοι....προτιμώ να είμαι καυτη !![]()
Καυτή οταν πλησιάζεις και σε ακουμπάμε και δροσερή μετά , ανακουφισμένοι....
Ο τέλειος συνδυασμός.
να σου φεριω κι εναν ευνουχο να σου κανει αερα?..........γι αυτό ερχομαι Αθηνα να με δροσίζεται.
Γατουλα μου εσυ![]()
...παρακαλω?!?![]()
......ευχαριστω![]()
You are welcome.....
....εεεε ωρε, το'χετε γαμησ' το θεμαΕνεστωτας :παρακαλω
Υποτακτική :να παρακαλώ
παρατατικός :παρακαλούσα
Μέλλοντας :θα παρακαλώ
Αόριστος :παρακάλεσα
Προστακτική : παρακάλα
......οχι δεν σου φαινεται !....εεεε ωρε, το'χετε γαμησ' το θεμα
Κανοντας παραθεση στο "γατουλα" απαντησα "παρακαλω?!?!?" εννοωντας παρακαλω/οριστε/ακουω κτλ κανοντας χιουμορ με το avatar μου.
Οι απαντησεις σας ειναι λιγο ασχετες ή μου φαινεται?!?!?!![]()
....οχι ρε κοριτσαρα μου ομορφη αυτο το μισελληνικο απατριδο σκουπιδι!!!!......οχι δεν σου φαινεται !
Η παρέα μας ειναι .....
.....γλυκουλα ειναι !....οχι ρε κοριτσαρα μου ομορφη αυτο το μισελληνικο απατριδο σκουπιδι!!!!![]()
αγαπη μου 15 μερες σιγουρα εκτός απροοπτου !Ομορφιά μέχρι πότε θα είσαι Αθήνα?