billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Και τη δροσιά σου πάνω από όλα!ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι
Και τη δροσιά σου πάνω από όλα!ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι
...παρακαλω?!?Γατουλα μου εσυ
......ευχαριστω...παρακαλω
προτιμώ να είμαι καυτη !Και τη δροσιά σου πάνω από όλα!
You are welcome........παρακαλω?!?
Τοσο καυτη που εισαι θα εχουμε καυσωνες απο δω και περα. 50αριαπροτιμώ να είμαι καυτη !
Ενεστωτας :παρακαλωYou are welcome.....
Μπραβο.....η μαθητρια μου γυρισε διαβασμενη......πολυ χαρουμενος ειναι ο δασκαλος σου......Ενεστωτας :παρακαλω
Υποτακτική :να παρακαλώ
παρατατικός :παρακαλούσα
Μέλλοντας :θα παρακαλώ
Αόριστος :παρακάλεσα
Προστακτική : παρακάλα
E o γάμος κράτησε 2 μέρες παραπάνω. Χαλάλι σου, κα΄λώς ήρθες..ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι
Πιο καυτή και σπο τον ήλιο!προτιμώ να είμαι καυτη !
Καυτή οταν πλησιάζεις και σε ακουμπάμε και δροσερή μετά , ανακουφισμένοι....προτιμώ να είμαι καυτη !
..........γι αυτό ερχομαι Αθηνα να με δροσίζεται.Καυτή οταν πλησιάζεις και σε ακουμπάμε και δροσερή μετά , ανακουφισμένοι....
Ο τέλειος συνδυασμός.
να σου φεριω κι εναν ευνουχο να σου κανει αερα? (ευνουχος για να μην του μπουν ιδεες να σε ακουμπησει )..........γι αυτό ερχομαι Αθηνα να με δροσίζεται.
Γατουλα μου εσυ
...παρακαλω?!?
......ευχαριστω
You are welcome.....
....εεεε ωρε, το'χετε γαμησ' το θεμαΕνεστωτας :παρακαλω
Υποτακτική :να παρακαλώ
παρατατικός :παρακαλούσα
Μέλλοντας :θα παρακαλώ
Αόριστος :παρακάλεσα
Προστακτική : παρακάλα
......οχι δεν σου φαινεται !....εεεε ωρε, το'χετε γαμησ' το θεμα
Κανοντας παραθεση στο "γατουλα" απαντησα "παρακαλω?!?!?" εννοωντας παρακαλω/οριστε/ακουω κτλ κανοντας χιουμορ με το avatar μου.
Οι απαντησεις σας ειναι λιγο ασχετες ή μου φαινεται?!?!?!
....οχι ρε κοριτσαρα μου ομορφη αυτο το μισελληνικο απατριδο σκουπιδι!!!!......οχι δεν σου φαινεται !
Η παρέα μας ειναι .....
.....γλυκουλα ειναι !....οχι ρε κοριτσαρα μου ομορφη αυτο το μισελληνικο απατριδο σκουπιδι!!!!
αγαπη μου 15 μερες σιγουρα εκτός απροοπτου !Ομορφιά μέχρι πότε θα είσαι Αθήνα?