Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.837
- Πόντοι
- 5.956
ονειρα γλυκα
με πεθανες ,κοντεψα να πέσω απο τη καρεκλα το καλυτερο ζωδιο ταυροςτο καλυτερο ζωδιο !
Ταυρος
Τώρα με κολακεύεις!!!!!!Τετοιο προσωπο που έχεις είναι μονο για φιλια και οχι αγκωνιες
ο ταυρος εχει πολυ πεισμα είναι πολυ πειθαρχημενος του αρέσει πολύ η ταξη και η συνεπεια !με πεθανες ,κοντεψα να πέσω απο τη καρεκλα το καλυτερο ζωδιο ταυρος
η νυφη μου κι η πεθερα μου.Επιμονες και οι 2 πεισμα και οι 2 ,αμεταπειστες γενικα και ισχυρογνωμων .
ενταξει ειναι οργανωτικες και τις διακρινει η αφοσιωση στην οικογενεια αλλα ειναι και σπαταλες κι οι 2
γενικα .Ξερω μονο αυτες αλλα μοιαζουν κι οι 2 οποτε θεωρω οτι στα γενικα χαρακτηριστικα πρεπει αυτη η επιμονη να ισχυει
αγαπη μου γλυκιά δεν νομίζω να έχεις ανάγκη εσυ απο κοπλιμενταΤώρα με κολακεύεις!!!!!!
Καλησπέρα Έλενα. Αν και δεν πιστεύω στα ζώδια, πες μου τη γνώμη σου και για το δικό μου που είναι Κριός με ωροσκόπο Ταύρο. Ααα, και κάτι άλλο. Την επόμενη φορά που θα σε δω, με έξτρα χρέωση εννοείται, θέλω τη γνώμη σου για ένα θέμα που με απασχολεί. Φυσικά εμπλέκεται γυναίκα που δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλει και τί θέλει από μένα. Μεγάλωσα, έφτασα 57 και κάτι και ακόμη μαθαίνω τις γυναίκες. Η γνώμη σου έχει μεγάλη βαρύτητα....ελπίζω να μην μου το αρνηθείς.ο ταυρος εχει πολυ πεισμα είναι πολυ πειθαρχημενος του αρέσει πολύ η ταξη και η συνεπεια !
Πολυυυ σπάταλος αφοσιωμενος φιλος ..εχεμυθος ...αυτα ειναι τα θετικα
Οταν ερωτευεται γίνετε ζηλιαρης και πιεστικος ερωτευεται πολυ δυσκολα και το χειροτερο απο ολα βαριεται πολυ ευκολα !
Οποτε έπεσες μέσα σε ΌΛΑ !
...μαγκα μου ευτυχως που ΔΕΝ πιστευεις στα ζωδια!!!!Καλησπέρα Έλενα. Αν και δεν πιστεύω στα ζώδια, πες μου τη γνώμη σου και για το δικό μου που είναι Κριός με ωροσκόπο Ταύρο. Ααα, και κάτι άλλο. Την επόμενη φορά που θα σε δω, με έξτρα χρέωση εννοείται, θέλω τη γνώμη σου για ένα θέμα που με απασχολεί. Φυσικά εμπλέκεται γυναίκα που δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλει και τί θέλει από μένα. Μεγάλωσα, έφτασα 57 και κάτι και ακόμη μαθαίνω τις γυναίκες. Η γνώμη σου έχει μεγάλη βαρύτητα....ελπίζω να μην μου το αρνηθείς.
Για αυτο ο Λιαγκας εδιωξε την Λιτσα Πατερα......θα παρεις εσυ την θεση της.......ο ταυρος εχει πολυ πεισμα είναι πολυ πειθαρχημενος του αρέσει πολύ η ταξη και η συνεπεια !
Πολυυυ σπάταλος αφοσιωμενος φιλος ..εχεμυθος ...αυτα ειναι τα θετικα
Οταν ερωτευεται γίνετε ζηλιαρης και πιεστικος ερωτευεται πολυ δυσκολα και το χειροτερο απο ολα βαριεται πολυ ευκολα !
Οποτε έπεσες μέσα σε ΌΛΑ !
Χαχα....φίλε μου τη γνώμη της Έλενας δεν τη θέλω με βάση τα ζώδια, αλλά την ΕΜΠΕΙΡΙΑ της ως γυναίκα....Τα ζώδια είναι για να περνάμε την ώρα μας ρίχνοντας το λίγο στην πλάκα....μαγκα μου ευτυχως που ΔΕΝ πιστευεις στα ζωδια!!!!
ο κριος είναι περιεργο ζωδιο !Καλησπέρα Έλενα. Αν και δεν πιστεύω στα ζώδια, πες μου τη γνώμη σου και για το δικό μου που είναι Κριός με ωροσκόπο Ταύρο. Ααα, και κάτι άλλο. Την επόμενη φορά που θα σε δω, με έξτρα χρέωση εννοείται, θέλω τη γνώμη σου για ένα θέμα που με απασχολεί. Φυσικά εμπλέκεται γυναίκα που δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλει και τί θέλει από μένα. Μεγάλωσα, έφτασα 57 και κάτι και ακόμη μαθαίνω τις γυναίκες. Η γνώμη σου έχει μεγάλη βαρύτητα....ελπίζω να μην μου το αρνηθείς.
Συγνωμη η Λίτσα πατερα τι παραπανω εχει σε προσοντα απο εμένα !Για αυτο ο Λιαγκας εδιωξε την Λιτσα Πατερα......θα παρεις εσυ την θεση της.......
Ξεχασες να γραψεις οτι ειναι και πολυ καλος φιλος.
Εσύ δεν μας είπες τι ζωδιο εισαι !...μαγκα μου ευτυχως που ΔΕΝ πιστευεις στα ζωδια!!!!
Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ πολύ για τη διάθεσή σου να μου δώσεις τις συμβουλές σου. Όσον αφορά στην περιγραφή του ζωδίου μου ισχύουν σχεδόν όλα, είτε από σύμπτωση είτε όχι. Το μόνο που θεωρώ ότι έχει μια βάση σ' αυτά τα θέματα των ζωδίων είναι η επίδραση της βαρύτητας την ώρα της γέννησής μας, αν σκεφτεί κανείς ότι σωματικά είμαστε περίπου 70% νερό και η βαρυτική έλξη π.χ της Σελήνης μπορεί και προκαλεί ακόμη και παλίρροιες. Μέχρι εκεί μπορώ να το κατανοήσω, από εκεί και πέρα προφανώς εμπλέκεται και μπόλικο μάρκετινγκ....ο κριος περιεργο ζωδιο !
Βαζει στοχους που θελει παντα να τους πετυχαινει !
Του αρεσει να ρισκαρει !
έχει πολυ πεισμα και εγωισμο ένα απο τα χαρακτηριστικα του ειναι οτι θελει να ειναι πάντα πρώτος !
Να με ρωτησεις οτι θελεις αγαπη μου !
χαιρομαι να δινω απλόχερα τις συμβουλες μου
...κοριτσαρα μου αφου δεν ισχυουν τα ζωδια, τι αναλυση να μου κανεις και να σχηματισεις αποψη! Εωλη θα ειναιΕσύ δεν μας είπες τι ζωδιο εισαι !
Να έχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη για τον χαρακτηρα σου
Να ξέρεις οτι όσο μεγάλωνει ο άνθρωπος αλλάζει και ο χαρακτηρας του !Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ πολύ για τη διάθεσή σου να μου δώσεις τις συμβουλές σου. Όσον αφορά στην περιγραφή του ζωδίου μου ισχύουν σχεδόν όλα, είτε από σύμπτωση είτε όχι. Το μόνο που θεωρώ ότι έχει μια βάση σ' αυτά τα θέματα των ζωδίων είναι η επίδραση της βαρύτητας την ώρα της γέννησής μας, αν σκεφτεί κανείς ότι σωματικά είμαστε περίπου 70% νερό και η βαρυτική έλξη π.χ της Σελήνης μπορεί και προκαλεί ακόμη και παλίρροιες. Μέχρι εκεί μπορώ να το κατανοήσω, από εκεί και πέρα προφανώς εμπλέκεται και μπόλικο μάρκετινγκ....
για τους καρκινους τι εχεις να πεις?ο κριος είναι περιεργο ζωδιο !
Βαζει στοχους που θελει παντα να τους πετυχαινει !
Του αρεσει να ρισκαρει !
έχει πολυ πεισμα και εγωισμο ένα απο τα χαρακτηριστικα του ειναι οτι θελει να ειναι πάντα πρώτος !
Να με ρωτησεις οτι θελεις αγαπη μου !
χαιρομαι να δινω απλόχερα τις συμβουλες μου
..... εμένα δεν με νοιάζουν οι ομάδες δεν με νοιάζουν τα γήπεδα δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα και οι πολιτικοι ένα χόμπι εχώ τα ζώδια το έχω δει σαν διέξοδο στην καθημερινότητά μου!...κοριτσαρα μου αφου δεν ισχυουν τα ζωδια, τι αναλυση να μου κανεις και να σχηματισεις αποψη! Εωλη θα ειναι
ps. πριν καμποσα χρονια τραβιομουν με μια κοπελα η οποια μου τα'χε κανει zeppelin με τα ζωδια, ωροσκοπους, αστρικους χαρτες κτλ-κτλ! Και να σκεφτεις οτι ηταν και του Ε.Μ.Π. (πολ.μηχανικος), καμμια σωτηρια λεμεεεεεε
Τα καλυτερα !για τους καρκινους τι εχεις να πεις?
....κατι σαν την φανταστικη λογοτεχνια ενα πραγμα εεε?!?!!?..... εμένα δεν με νοιάζουν οι ομάδες δεν με νοιάζουν τα γήπεδα δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα και οι πολιτικοι ένα χόμπι εχώ τα ζώδια το έχω δει σαν διέξοδο στην καθημερινότητά μου!
Οσον αφορά για την κοπέλα που μου είπες ίσως δεν ειχατε κοινα ενδιαφεροντα !