Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.584
άσπρο με βουλες....μαυρο γατι
άσπρο με βουλες....μαυρο γατι
Η επιθυμία της επικοινωνίας μαζι σου είναι συνεχής. Τίποτα δεν μπορεί να την αποτρέψει.Να λειπω πιο πολυ για να με επιθυμείτε λίγο παραπάνω !
Δεν κάνω παραπονακι αλλα πλακιτσα !
Αλλωστε τα πολλά μηνύματα στο viber δείχνουν ότι όντως με προτιμάτε !
Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου όλα τα αγόρια για την ευγενεια τους
αυτό το ζωάκι είναι μοσχαράκι γατάκι δεν μπορει να γίνει !...μπααααααα!!! Θα μοιαζει με μικρη
παραπονιάρα και γκρινιάρα φουλΗ επιθυμία της επικοινωνίας μαζι σου είναι συνεχής. Τίποτα δεν μπορεί να την αποτρέψει.
Παραπαονάκια να κάνεις, είναι στο αίμα σου, και το έχεις δείξει πολλές φορές. Καλά κανεις.
Νάσαι καλά και καλά να περνάς
ειναι απο μεγαλο σοι εχει και μια γατα ξαδερφη χαχαχα!!αυτό το ζωάκι είναι μοσχαράκι γατάκι δεν μπορει να γίνει !
Εκτος αν έχει εξαδερφη γατουλα
και ο εξάδερφος ποιον έχει σόι ???ειναι απο μεγαλο σοι εχει και μια γατα ξαδερφη χαχαχα!!
Εκτός αν έιναι σκυλάκι με κοστουμιΕιναι γατα.....με την γραβατα
αυτος ειναι απο τους tagaryn ναι ...μεγαλο σοι ειχαν και πολλα ζωα!!!και ο εξάδερφος ποιον έχει σόι ???
Και σταθερή και συνεπής στις απόψεις σου.παραπονιάρα και γκρινιάρα φουλ
αν εννοεις τον Τάσο Χαλκιά τον ηθοποιο δεν ειχα αυτην την τιμη να γράφει στο νήμα μου....btw. τον Τασουλη εχω καιρο να δω να γυροφερνει εδω, τι εγινε τελειωσαν τα βιντεο στο youtube?!?
Ενας ειναι ο Τασος......Μπουγαςαν εννοεις τον Τάσο Χαλκιά τον ηθοποιο δεν ειχα αυτην την τιμη να γράφει στο νήμα μου
δεν ξερω εγώ ειμαι απο χωριό και έχω μικρό σοιαυτος ειναι απο τους tagaryn ναι ...μεγαλο σοι ειχαν και πολλα ζωα!!!
Είναι και ο Τάσος Μητρόπουλος έλληνας ποδοσφαιριστήςΕνας ειναι ο Τασος......Μπουγας
Μπαλαδοφατσα το Ελενακι μαςΕίναι και ο Τάσος Μητρόπουλος έλληνας ποδοσφαιριστής
Ελα να παιξουμε ενα ματσακι οι 2 μας....Μπαλαδοφατσα το Ελενακι μας
και αυτος απο χωριο ειναι το dragon stone τωρα εχει και πανηγυρι χαχαχδεν ξερω εγώ ειμαι απο χωριό και έχω μικρό σοι
απο ομαδες και γηπεδα δεν έχω ιδέα !Ελα να παιξουμε ενα ματσακι οι 2 μας....