Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.837
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα !Έλενα για να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου μπορώ και μέσω Viber η μόνο τηλέφωνο?
η συναντησεις μαζι σου γινονται αυστηρα στο ξενοδοχειο Μπιλ η και σε αλλα ?Καλημερα !
Προτιμώ μέσω viber και μηνύματα σε ευχαριστώ πολύ!
Καλυτερα να τα πουμε σε μηνυματα !η συναντησεις μαζι σου γινονται αυστηρα στο ξενοδοχειο Μπιλ η και σε αλλα ?
Καλημερα ματια μου !Μια υπεροχη καλημερα να σου πω ηρθα και να εχεις ενα καταπληκτικο ΣΚ.
οκ ! θα σου γραψωΚαλυτερα να τα πουμε σε μηνυματα !
Σε ευχαριστω
Σε ευχαριστω να εισαι καλα !Καλημέρα γλυκό κορίτσι.
Να έχεις ένα καλό τριήμερο , να περάσεις καλά και να γυρίσεις ανανεωμένη και δυνατή .
Γλυκιά η χαρά της απάντησης σου είναι η επιβράβευση για την αναμονή, όση και να είναι αυτή.....Σε ευχαριστω να εισαι καλα !
Καλημερα ματια μου !
Να εχεις ενα ομορφο τριημερο !
την καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα.Καλημερα ματια μου !
Να εχεις ενα ομορφο τριημερο !
Εγω να δεις ποσο το απολαμβανωΑπολαμβάνω να μην χρειάζεται να διαβάζω καθημερινά σελίδες ανούσιων μηνυμάτων, τα μηνύματα να αφορούν εσένα, και να παιρνάμε καλά.
Νάσαι καλά και σε ευχαριστούμε για τον χώρο που μας προσφέρεις.
Εσύ απολαμβάνεις το νήμα και εμείς εσένα.Εγω να δεις ποσο το απολαμβανω
Το νημα μου χρεαζοταν μια ανανεωση
Απίστευτη! Είναι πολύ ευχάριστο που πλέον ανεβάζεις πιο συχνά φωτογραφίες. Να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι χαχα !
Θα σας πω ενα μυστικο !Απίστευτη! Είναι πολύ ευχάριστο που πλέον ανεβάζεις πιο συχνά φωτογραφίες. Να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι χαχα !
Ελπιζω η διαθεση σου να παραμεινει ανεβασμενη για ειμαστε και εμεις.Θα σας πω ενα μυστικο !
Οταν εχω καλη διαθεση ανεβαζω φωτο οταν ειμαι πεσμενη ψυχολογικα το αποφευγω !.
Ολα τελικα εχουν να κανουν με την διαθεση που εχουμε !