Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.286
Κι εγω σ αγαπω !το παρα-παρακανες!!! χαχααχ
Κι εγω σ αγαπω !το παρα-παρακανες!!! χαχααχ
εεε τωρα κι αν το παρακανες !!!!χαχααχΚι εγω σ αγαπω !
εεε τωρα κι αν το παρακανες !!!!χαχααχ
θα κανω παραπονακι !Όταν λέω ότι στη λέξη ΚΑΒΛΑ υπάρχει η φωτογραφία σου,μάλλον έχω δίκιο!
ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑ!
Αν την συναντησεις απο κοντα να δεις παρενοχληση. Ακομη και τον δασκαλο δεν αφηνει.τα βλεπετε ολοι ετσι δεχομαι σεξουαλικη παρενοχληση!!!! χαχαχχα
Την τελευταια φορα που σε αποπλανησα μια χαρα περασαμε !Αν την συναντησεις απο κοντα να δεις παρενοχληση. Ακομη και τον δασκαλο δεν αφηνει.
τα βλεπετε ολοι ετσι δεχομαι σεξουαλικη παρενοχληση!!!! χαχαχχα
Για θυμισε μου....ξεχναω ευκολα τον τελευταιο καιρο.....Την τελευταια φορα που σε αποπλανησα μια χαρα περασαμε !
Ισως ημουν λιγο πιο ζωηρη απο αλλες φορες
εεε καμια φορα το παρακανεις !!!! χαχααχαχαχαχαχΣας παρενοχλω σεξουαλικα με τραγουδακια και ποιηματακια
Μια επαναληψη θα σου φρεσκαρει την μνημη !Για θυμισε μου....ξεχναω ευκολα τον τελευταιο καιρο.....
Για να διεγείρω έναν άντρα πρέπει πρώτα να παίξω με το μυαλό του !εεε καμια φορα το παρακανεις !!!! χαχααχαχαχαχαχ
μπαααα το πουλι του θελει να παιξεις χαχαχααΓια να διεγείρω έναν άντρα πρέπει πρώτα να παίξω με το μυαλό του !
Οτι κανει χαρουμενο τον καθεναμπαααα το πουλι του θελει να παιξεις χαχαχαα
Λες....πως δεν το σκεφτηκα αυτο. Καλη ιδεα. Ερχομαι τωρα....Μια επαναληψη θα σου φρεσκαρει την μνημη !
ναι σωστα!!Οτι κανει χαρουμενο τον καθενα
Αλλος το πουλι του !
Αλλος το σκυλι του !
Αλλος το γατι του !
Εσυ μωρό μου ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!θα κανω παραπονακι !
ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ !
Εχω και Viber αν το θυμάσαι
Ξεχνω μονο οσα δεν θελω να θυμαμαι !Εσυ μωρό μου ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!
Άρα δεν γίνεται να σε έχω ξεχάσει,δεδομένου μάλιστα ότι σε γουσταρω με χίλια!
Σας παρενοχλω σεξουαλικα με τραγουδακια και ποιηματακια
Άφησε απόψε τα όνειρά σου ελεύθερα χωρίς κατεύθυνση να ταξιδεψουν !