billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
ΜΟΝΟ????3 φορές την μέρα θα κάνουμε έρωτα!
ΜΟΝΟ????3 φορές την μέρα θα κάνουμε έρωτα!
δεν μιλησε για την νυχταΜΟΝΟ????
Ωχ!3 φορές την μέρα θα κάνουμε έρωτα!
Ακόμα δεν σου απάντησα και εσύ κανονίζεις να χτίσει σπίτι το παιδί,θα τον έχεις πρίγκιπα και θα κάνετε και τρεις φορές έρωτα την ημέρα.......μια χαρά!!!!Αφού έχεις εξοχικό κοντά στο ΝΑΥΠΛΙΟ σε παντρεύομαι αύριο κιόλας
Γιουσέιν Μπολτ...παει και αυτος εξαφανιστηκε
Καλα λεω οτι τους τρομαζει οταν τους μιλαει κατευθειαν για παντρεια.παει και αυτος εξαφανιστηκε
Πότε θα μου απαντήσεις??Ακόμα δεν σου απάντησα και εσύ κανονίζεις να χτίσει σπίτι το παιδί,θα τον έχεις πρίγκιπα και θα κάνετε και τρεις φορές έρωτα την ημέρα.......μια χαρά!!!!
νουνα να της μαζεψεις και να κανεις αναμνηστικο αλμπουμΠότε θα μου απαντήσεις??
Με θέλεις ναι η όχι???
Έχω πολλές προτάσεις
Θα βρω ένα καλό παλικάρι από το Ναύπλιο να με αποκαταστήσει μήπως καταφέρω και μείνω εδώ μόνιμανουνα να της μαζεψεις και να κανεις αναμνηστικο αλμπουμ
μισο νουνα να στειλω 112 για εκκένωσή του νομουΘα βρω ένα καλό παλικάρι από το Ναύπλιο να με αποκαταστήσει μήπως καταφέρω και μείνω εδώ μόνιμα
Ε άμα έχεις πολλές προτάσεις διάλεξε εσύ μόνη σου.... πάντως,βλέπω το παλικάρι τη κοπανησε πριν βγουν οι οικοδομικές άδειες...Πότε θα μου απαντήσεις??
Με θέλεις ναι η όχι???
Έχω πολλές προτάσεις
αστον αυτον τωρα ουτε η νικολουλη δεν τον βρισκειΕ άμα έχεις πολλές προτάσεις διάλεξε εσύ μόνη σου.... πάντως,βλέπω το παλικάρι τη κοπανησε πριν βγουν οι οικοδομικές άδειες...
πολυ τυχεροσ θα ειναι οποιοσ θα σε παντρευτει περα απο την πλακα.μακαρι ολλεσ να ηταν σαν εσενα.Θα βρω ένα καλό παλικάρι από το Ναύπλιο να με αποκαταστήσει μήπως καταφέρω και μείνω εδώ μόνιμα
Αγάπη μου εσύ!πολυ τυχεροσ θα ειναι οποιοσ θα σε παντρευτει περα απο την πλακα.μακαρι ολλεσ να ηταν σαν εσενα.
πετρακι ασε τις ξουριες σου ειπα τα σ αγαπαω αργαμησι να εχει ερθει πρωτα ο μορφεαςπολυ τυχεροσ θα ειναι οποιοσ θα σε παντρευτει περα απο την πλακα.μακαρι ολλεσ να ηταν σαν εσενα.
και εσυ εισαι υπερωχη.πολυ θα ηθελα να σε γνορισω και απο κοντα.Αγάπη μου εσύ!
Είσαι πολύ γλυκό και ευγενικό αγόρι!
Λουλουδακι
σεναριο τρομου μισο να παρω την αντιτρομοκρατικηκαι εσυ εισαι υπερωχη.πολυ θα ηθελα να σε γνορισω και απο κοντα.
καλα θα συνεχισουμε μολισ κοιμηθεισ.αλλα ρε μεσιε πολυζωησ ετσι απο περιεργεια γιατι κοιμασαι τοσο νωρισ με τισ κοτεσ στην κυριολεξια.πετρακι ασε τις ξουριες σου ειπα τα σ αγαπαω αργαμησι να εχει ερθει πρωτα ο μορφεας
εεε τωρα υπερβαλεισ.σεναριο τρομου μισο να παρω την αντιτρομοκρατικη