Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 1.046
Ενα τραγουδακι για σενα αλανακι μου.....Καλησπερα μεγα Πετρο αλανι.......καλησπερα αλανι μου nevio γιγαντα.ο καλυτεροσ εισαι.
Ενα τραγουδακι για σενα αλανακι μου.....Καλησπερα μεγα Πετρο αλανι.......καλησπερα αλανι μου nevio γιγαντα.ο καλυτεροσ εισαι.
την καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα .τωρα που κοιμαται ο πολυζωησ.....όλο το βράδυ με πάθος!
....όλο το βράδυ με πάθος!
ευχαριστω αλανι μου.ολλοι οι παλιοι ηταν γνυσιοι μαγκεσ.Ενα τραγουδακι για σενα αλανακι μου.....Καλησπερα μεγα Πετρο αλανι.......
οχι μωρε ενταξει.πυραχτηρι ειναι.ε το πολυ πολυ να πει τα δικα του παλυ αλλα οκ.θα του πουμε και μεισ οταν κοιμασαι δεν μασ ειπεσ ε οταν κοιμασαι γραφουμε και μεισ.Πετρο μπορει να κοιμαται τωρα ο πολυζωης.....ομως θα μας περιλαβει αυριο πρωι πρωι...
Θα μας σιαξει τα παΐδια μας με αυτα που στελνουμε.....
και στο φεισ μπουκ ανεβαζουμε παλια αζματα τετοιαευχαριστω αλανι μου.ολλοι οι παλιοι ηταν γνυσιοι μαγκεσ.
Ο πολυζωης για λίγο κοιματε και ξανά προς την δόξα τραβάτην καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα .τωρα που κοιμαται ο πολυζωησ.
ενταξει.καλα να ειμαστε πρωτα και πανο απ ολλα να κανουμε και το χαβαλε μασ,αλλα πραγματικα πυστευω οτι εισαι πολυ καλη.υπερωχοσ ανθρωποσ,και αληθεια θα ηθελα πολυ οταν ειναι εφυκτο να τα πουμε και απο κοντα.Ο πολυζωης για λίγο κοιματε και ξανά προς την δόξα τραβά
Ο πολυζωης για λίγο κοιματε και ξανά προς την δόξα τραβά
Ασε τους θαυμαστές μου να δείχνουν την αγάπη τους σε εμένα Καλά κάνεις και κοιμασε νωρίς ο υπνος είναι υγεία εγώ στο ΝΑΥΠΛΙΟ απόλαυσα τον καλύτερο ύπνοΕυτυχώς εκτάκτως κοιμήθηκα από 19.30 γιατί με όλα αυτά εδώ μέσα το καταντησατε το νήμα αγαπουληδων και προμοτορων τι να πω η νουνα ψαρεύει πάλι σε θολά νερά ο νεβιο με τον πέτραν την είδανε οι μνηστήρες τις Αγγλίδας από την πέρα ραχούλα ΑΙΣΧΟΣ
Ασε τους θαυμαστές μου να δείχνουν την αγάπη τους σε εμένα Καλά κάνεις και κοιμασε νωρίς ο υπνος είναι υγεία εγώ στο ΝΑΥΠΛΙΟ απόλαυσα τον καλύτερο ύπνο
Υ..Γ...τα αγόρια μου με αγαπούν όπως τα αγαπω κι εγώ
ρε μεσιε πολυζωησ το να την σεβεσαι και να την υπολογηζεισ σαν ανθρωπο που ειναι και το πρεπον και να τησ λεσ και ωραια λογια,σε καμια περηπτοση δεν συμαινει οτι εισαι αγαπουλησ οπωσ ειδα και απο αλλουσ να γραφουνε που δεν ξερω κιολασ τι ακρυβωσ συμαινει αλλα λιγο πολυ καταλαβαινω.Ευτυχώς εκτάκτως κοιμήθηκα από 19.30 γιατί με όλα αυτά εδώ μέσα το καταντησατε το νήμα αγαπουληδων και προμοτορων τι να πω η νουνα ψαρεύει πάλι σε θολά νερά ο νεβιο με τον πέτραν την είδανε οι μνηστήρες τις Αγγλίδας από την πέρα ραχούλα ΑΙΣΧΟΣ
καλησπέρα στην Ελενα και σε ολα τα αγόρια της!!!τα αγόρια μου με αγαπούν όπως τα αγαπω κι εγώ!
Εγώ λέω να την πλακώσουμε όλοι στα βρισίδια χαχαρε μεσιε πολυζωησ το να την σεβεσαι και να την υπολογηζεισ σαν ανθρωπο που ειναι και το πρεπον και να τησ λεσ και ωραια λογια,σε καμια περηπτοση δεν συμαινει οτι εισαι αγαπουλησ οπωσ ειδα και απο αλλουσ να γραφουνε που δεν ξερω κιολασ τι ακρυβωσ συμαινει αλλα λιγο πολυ καταλαβαινω.
...πολυ σκουπιδι κ αποτσιγαρο βλεπω απο κατω! Εχασες την φορμα σου?!!??!
καλησπέρα στην Ελενα και σε ολα τα αγόρια της!!!
ωχ σε βλεπω στην μακρια λιστα τον κλαψομουνιδων που ειναι κανα 2-3 χιλιαδες μπλοκαρισμενοιΕγώ λέω να την πλακώσουμε όλοι στα βρισίδια χαχα
...πολυ σκουπιδι κ αποτσιγαρο βλεπω απο κατω! Εχασες την φορμα σου?!!??!