πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.291
- Πόντοι
- 12.056
πιο καλα ξεβρακωτη για να κανουμε και ματιΑχχχ....τι ωραία εικόνα να σε περιμένω με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι πίνοντας ποτάκι!
πιο καλα ξεβρακωτη για να κανουμε και ματιΑχχχ....τι ωραία εικόνα να σε περιμένω με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι πίνοντας ποτάκι!
κάθισα και το διαβασα 2-3 φορές...Στον σύγχρονο πολιτισμό η αναζήτηση του αληθινού εαυτού είναι γενικά κάτι που έχει παραμεριστεί !
Η σημαντικότερη επιδίωξη της μέρες μας είναι να φαίνεσαι ευτυχής και αυτό να το επιδεικνύει στους άλλους.
Να επιδεικνύεις το σπίτι σου το αυτοκίνητό σου τα ακριβά ρούχα σου τα παιδιά σου τις πολυτελείς συνήθειες σου !
Να τους δείχνεις ότι εσύ τα κατάφερες !
Στις μέρες μας είναι σκάνδαλο είναι κατάρα να μην είσαι ευτυχής κάτι που επιτάσσει το lifestyle !
Η αποτυχία στο κυνήγι της ευτυχίας αντιμετωπίζεται πλέον περίπου ως αναπηρία αφήνει μία ανοιχτή ναρκισσιστική πληγή !
Η σύγχρονη εποχή επιβάλλει καταναγκαστικά να είμαστε ευτυχείς !
Σήμερα το να μην είσαι ευτυχής περιγράφει τη δυστυχία σου!
Εκεί φυτρώνει η απληστία και όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα του ναρκισσιστικού πολιτισμού με πιο μεγάλο θα έλεγα τη μη ανοχή του πόνου!
Το βράδυ σήμερα, βάλε εκείνα τα ωραία που αγόρασες τελευταίαΑχχχ....τι ωραία εικόνα να σε περιμένω με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι πίνοντας ποτάκι!
Μετά βγάλτα όπως ζητά ο λαός σουπιο καλα ξεβρακωτη για να κανουμε και ματι
Το πόσο ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος εξαρτάται από την προστασία τη στήριξη και την αγάπη που νιώθει από τους άλλους !κάθισα και το διαβασα 2-3 φορές...
αν δεν κάνω λάθος , επισημαίνεις τον λανθασμένο ορισμό που έχουμε δώσει στην "ευτυχία" !!!
τους λάθος τρόπους που την κυνηγάμε και δεν την βρίσκουμε , που αποτυγχάνουμε και συχεχίζουμε σε έναν ακόμα λάθος δρόμο....
προφανώς και έχεις δίκιο.
δεν βγάζουμε άκρη....είμαστε καταδικασμένοι να αποτυγχάνουμε κυνηγώντας την " ευτυχία" ?
Καλησπέρα Έλενα μου!Το πόσο ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος εξαρτάται από την προστασία τη στήριξη και την αγάπη που νιώθει από τους άλλους !
Η λέξη《 ευτυχία 》 η ετυμολογία της είναι από το πρόθεμα《 ευ》 και το ουσιαστικό《 τύχη》 σημαίνει την ευνοϊκή τύχη !! Η Ευτυχία είναι διαφορετική σε ένα παιδί από ότι σε έναν ενήλικα όμως σε κάθε περίπτωση μιλάμε για στιγμές ή για περιόδους ευτυχίας !
Για να βρούμε την ευτυχία πρώτα θα πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας !
Καθοριστικό ρόλο παίζει κατά πόσο αγαπάμε όλοι τον εαυτό μας!
Τα φιλιά μου !
εγω νουνα τσακωθηκα προχθες ακου ρε τον καριολη να μου λεει καθρεπτη καθρεπτακι μου η νουνα σου ειναι η πιο ομορφη ΤΟΥ ΛΕΩ επειδη εισαι πολυ ασχετος εδω μεσα υπαρχει Η ΘΕΑ γκαβακα ε γκαβακαθα πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας !
Τα φιλιά μου !
ρε πουστη μου μονο ο κοβιντ ειναι επιδημικος γιατι οχι και το αλτσχαιμερπότε δεν σας ξεχνώ και το έχω αποδείξει γράφοντας στο σαιτ
Δεν με θέλετε να γράφω??ρε πουστη μου μονο ο κοβιντ ειναι επιδημικος γιατι οχι και το αλτσχαιμερ
ποσοι θα χαρουνε ποσοι θα χαρουνεΔεν με θέλετε να γράφω??
Να φύγω τότε
Ε όχι,είπαμε αλλά όχι και έτσι!!!Δεν με θέλετε να γράφω??
Να φύγω τότε
μην το κανεις αυτο αστην τωρα που το σκεφτεται μπας και σταματησει ο πονοκεφαλοςΕ όχι,είπαμε αλλά όχι και έτσι!!!
Εισαι αθηνααα;;Αγάπη μου
Ούτε σε 30 άρα δεν βλέπεις τέτοια! Μοναδικά!!!!!!
Όχι ματιά μου γλυκά!!Εισαι αθηνααα;;
το καπελακι μοναστηρακι η απο το mall στο μαρουσιΌχι ματιά μου γλυκά!!
Από τα Jumbo!!το καπελακι μοναστηρακι η απο το mall στο μαρουσι
ακομη περιμενω να μου παρεις παπουτσακια θαλασσης και μασκαΑπό τα Jumbo!!
Καλησπερα Ilenious... ενοειταιΔεν με θέλετε να γράφω??
Να φύγω τότε