πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
σ/κ παλι βουτιες φιλε τωρα δουλειαΕσύ μόνο θαλάσσιο ταξι, αφού όλο βουτιές είσαι!!
Έχεις βγει καθόλου ή ακόμα μέσα είσαι στη θάλασσα;
σ/κ παλι βουτιες φιλε τωρα δουλειαΕσύ μόνο θαλάσσιο ταξι, αφού όλο βουτιές είσαι!!
Έχεις βγει καθόλου ή ακόμα μέσα είσαι στη θάλασσα;
Μέσα στη θλίψη για το άσχημο νέο... πέτυχες την εξαίρεση.. την πρώτη ηλιαχτίδα (ας το πούμε μεταφορικά)Πριν τρία χρόνια αργά το βράδυ έμαθα ένα κακό
Νέο..ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο είχε φύγει από την ζωή...
Βγαίνω στις 3 το πρωί σαν τρελή και κάθισα σε ένα παγκάκι και έκλαιγα και χτυπιομουν..
Σταματάει ένα ταξί χωρίς να του κάνω νόημα μου λέει
Κοπέλα μου θέλεις να σε πάω κάπου έχει συγγενείς μην κλαις...
Με πήρε με πήγε εκεί που ήθελα τι σου οφείλω του λεω τίποτα μου λέει...φυσικά εγώ τον πλήρωσα..
Δεν ξέρω μου λέει τι έχεις αλλά θα σου πω μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος..
Να είναι καλά ο άνθρωπος!!
μητσε ειχε ταξι τοτεΑυτό έκανε σίγουρα, Θυμάμαι παλιά οταν το κάναμε πιο μικροί , με το που μπαίναμε λέγαμε το τελικό προορισμό με ενδιάμεσες στάσεις. Πάντα πρώτα τον τελικό προορισμό
Από την καλοσύνη μου τα παθαίνω όλα!!Υπαρχουν ακομη ανθρωποι με καρδια κι εσυ εισαι ενας απο αυτους.
σιγα νουνα μην σκισεις καμια ζαρτιεραΑπό την καλοσύνη μου τα παθαίνω όλα!!
Παρόλο που έχω φάει πολλές πισώπλατες μαχαιριές μυαλό δεν έχω βάλει !!
Δεν μου αρέσει η αδικία και η αχαριστία !!
Μετά λένε κάποιοι άντρες ότι εμείς που κάνουμε ραντεβού είμαστε σκληρές γυναίκες !!
Χαχαχαχχαχα!!
απο την αλλη η ελενα απο τον κουμπαρο μονο το κουνελι θελειεμένα έχει ο κουμπάρος μου ταξί, οπότε ξέρω αρκετά πράγματα
ετσι νουνα να ζητας συγνωμη να εισαι καλο κοριτσι γιατι εδω μεσα οι πιο πολλοι εχουν αποφοιτησει απο την οξπορδη σε κανα 2 χρονια θα αναλαβουν θρονοΝα ζητήσω από όλους σας συγνώμη αν ξέφυγα η μίλησα νευρικά!!
Αλλά άνθρωπος είμαι και εγώ!!
Σαν καρτουν γελαω.....ετσι νουνα να ζητας συγνωμη να εισαι καλο κοριτσι γιατι εδω μεσα οι πιο πολλοι εχουν αποφοιτησει απο την οξπορδη σε κανα 2 χρονια θα αναλαβουν θρονο
Ποτέ δεν ξέρεις.... Μπορεί και ακόμα...μητσε ειχε ταξι τοτε
ειδες ο teacher.. Την έχει εκπαιδεύση, με αγογή, πιάνο, μαγειρική, κηπουρική.... Έτσι θα την δώσουμε....ετσι νουνα να ζητας συγνωμη να εισαι καλο κοριτσι γιατι εδω μεσα οι πιο πολλοι εχουν αποφοιτησει απο την οξπορδη σε κανα 2 χρονια θα αναλαβουν θρονο
αφηνεις και πλανατε ενα μυστηριο γυρω απο το ονομα σουΠοτέ δεν ξέρεις.... Μπορεί και ακόμα...
βλέπω οτι προσέχεις πως γράφεις και κρατάς πισινή. Ενα μυστήριο γύρω απο το όνομα μου.. Λάθος. Πολλά μυστήρια. Εκτός απο τα ταξί, φοβάσαι οτι υπάρχει και κάτι άλλο.. Έτσι δουλεύουν οι μυστήριοι τύποι. Δεν στα έμαθε ο φίλος σου ο μαφιόζος με τα ουζάκια που πίνετε???αφηνεις και πλανατε ενα μυστηριο γυρω απο το ονομα σου
τα φυτευεις 2 φορες το χρονοβλέπω οτι προσέχεις πως γράφεις και κρατάς πισινή. Ενα μυστήριο γύρω απο το όνομα μου.. Λάθος. Πολλά μυστήρια. Εκτός απο τα ταξί, φοβάσαι οτι υπάρχει και κάτι άλλο.. Έτσι δουλεύουν οι μυστήριοι τύποι. Δεν στα έμαθε ο φίλος σου ο μαφιόζος με τα ουζάκια που πίνετε???
Πολλές μικρές δουλειές. Δισπορά..... χρήματος
Καλησπέρα φυσικά και δεν σε παρεξηγώ!!Έλενα μιας και είσαι της κουβέντας κ νομίζω πως δε παρεξήγεισαι θα σου κάνω μια ερώτηση που πάντα είχα μεγάλη περιέργεια.
Με πόσους έχεις πάει μέσα σε μια μέρα? Τον μεγαλύτερο αριθμό δηλαδη.
Αυτα να τα βλεπει ο @πολυζωης που ισχυριζεται αλλαειδες ο teacher.. Την έχει εκπαιδεύση, με αγογή, πιάνο, μαγειρική, κηπουρική.... Έτσι θα την δώσουμε....
Ο mhtsos(2) και ο φαντομας!αφηνεις και πλανατε ενα μυστηριο γυρω απο το ονομα σου
Όπως είχε σπαντησει κάποτε ένας μεγάλος μπηχτης"αν σου πω με πολλές θα θεωρηθω εγωιστης,αν σου πω με λίγες θα είναι ψεμματα"Καλησπέρα φυσικά και δεν σε παρεξηγώ!!
Για πες μας εσύ με πόσες γυναίκες έχεις πάει σε μια μέρα??