sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Ευτυχως τοτε που εχω χιουμορ
θα σου φερω εγω γιατι μου εφερε πολλες και στουμπωσαΑυτα λες και θελει να με κλεισει φυλακη ο κος πολυζωης.
Θα μου φερνεις σοκολατες;
είσαι για ποδολαγνικά και όχι μόνο κόλπα??
Κάποια έβαψε νυχάκια σήμερα!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!Καλημερα
Ναι για πολλά κόλπα είμαι ειδικά Σήμερα έχω πολύ όρεξη !!είσαι για ποδολαγνικά και όχι μόνο κόλπα??
για αυτο σε πηρε για δεξι του χερι ο μαφιοζος ?Ναι για πολλά κόλπα είμαι ειδικά Σήμερα έχω πολύ όρεξη !!
Έχω και μέρες να κάνω έρωτα και εγώ λυσαξει !!για αυτο σε πηρε για δεξι του χερι ο μαφιοζος ?
λυσσαρα θα τραγανισεις παλι αγορακιαΈχω και μέρες να κάνω έρωτα και εγώ λυσαξει !!
Ολα μου φταινε !
Μπλόκαρα δύο το πρωί έτσι για να μην ξεχνιόμαστε....χα χα χα χα χα
Είχα τέσσερις μέρες να μπλοκάρω κάποιον........
Πέρα από χιούμορ είσαι και πολύ ευγενικός !Ευτυχως τοτε που εχω χιουμορ
Έλενα σήμερα από τι ώρα ξεκινάς?Πέρα από χιούμορ είσαι και πολύ ευγενικός !
Στη σημερινή εποχή να είσαι ευγενικός είναι προτέρημα !!
παρε ενα λουλουδακι !
ετσι νουνα να ξοδευεις να μην βγαινουν καποιοι και σε λενε σπαγγοΠέρα από χιούμορ είσαι και πολύ ευγενικός !
Στη σημερινή εποχή να είσαι ευγενικός είναι προτέρημα !!
παρε ενα λουλουδακι !
Δυστυχώς η καρδούλα μου δεν είμαι Αθήνα από βδομάδα Λέω να έρθω σιγά-σιγά !Έλενα σήμερα από τι ώρα ξεκινάς?
για κοπιασε αν τολμαςΔυστυχώς η καρδούλα μου δεν είμαι Αθήνα από βδομάδα Λέω να έρθω σιγά-σιγά !
Αυτοι που με λενε σπάγκο είναι ανοιχτοχέρηδες ..........ετσι νουνα να ξοδευεις να μην βγαινουν καποιοι και σε λενε σπαγγο
βγαλτους στην φορα ξεμπροστιασε τουςΑυτοι που με λενε σπάγκο είναι ανοιχτοχέρηδες ..........
Ερχομαιιιιι..για κοπιασε αν τολμας
να στρωσω τα κοκκινα χαλιαΕρχομαιιιιι..
μην μου πεις οτι αυτη ειναι η γυμνη φωτο που θα βαλεις
καλά να περνάς λοιπόν όπου κ να σαι και σε περιμένουμε ανοιχτές αγκάλες καιΔυστυχώς η καρδούλα μου δεν είμαι Αθήνα από βδομάδα Λέω να έρθω σιγά-σιγά !