Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.574
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!Λενακι είσαι κορυφή..... χρόνια πολλά καλή χρονιά
Σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να εκπληρώσει Κάθε επιθυμία σου !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!Λενακι είσαι κορυφή..... χρόνια πολλά καλή χρονιά
Για να σωθεί η αγαπημένη του...καλός μλκςΈχει τον Τιτανικό σήμερα στο Star θα τον δω για 1.000 στη φορά θα κλάψω στο τέλος για χιλιοστή φορά αλλά έχω μία απορία.....
Γιατί ο Τζακ στο τέλος πέθανε ενώ χωρούσε και αυτός πάνω στην πόρτα μαζί με τη ροουζ??
Η 110 και ο άλλος ποιος είναι??
......εσυ εισαι μωρο μου !!Η 110 και ο άλλος ποιος είναι??
Μόλις με κάλεσαν να παρουσιαστώ στην λεγεώνα των ξένων. Θα γυρίσω σύντομα το 2222......εσυ εισαι μωρο μου !!
Από ότι κατάλαβα προτιμάς να ξενιτευτείς παρά να με πάρεις μία μεγάλη αγκαλιά!!Μόλις με κάλεσαν να παρουσιαστώ στην λεγεώνα των ξένων. Θα γυρίσω σύντομα το 2222
Και εσυ τιτανικό έβλεπες..... Ξενυχτήσαμε χθες.... Αργησες να εμφανισθείς σήμερα. Ο μαφιόζος όμως, δεν έχει αργίες... Στην ώρα του.Για να σωθεί η αγαπημένη του...καλός μλκς
2222 αγκαλιέςΑπό ότι κατάλαβα προτιμάς να ξενιτευτείς παρά να με πάρεις μία μεγάλη αγκαλιά!!
Χρονια πολλα με πολλες επιθυμιες !Χρόνια Πολλά Έλενα....να φωτίζεις με την ενέργειά σου τις γκρίζες ημέρες μας.
Και εγώ που τον είδα το Τιτανικό τι κατάλαβα ξημερώματα κοιμήθηκα και ειχα πλανταξει στο κλάμα!!Και εσυ τιτανικό έβλεπες..... Ξενυχτήσαμε χθες.... Αργησες να εμφανισθείς σήμερα. Ο μαφιόζος όμως, δεν έχει αργίες... Στην ώρα του.
Η δικιά μας, δεν παίζεται. Πρωι πρωι με τις κοτούλες
απαπα, αμέσως να οργανώσουμε ένα γουτσου γουτσου στο κορίτσι....Και εγώ που τον είδα το Τιτανικό τι κατάλαβα ξημερώματα κοιμήθηκα και ειχα πλανταξει στο κλάμα!!
Σαν τον χθεσινό επιβήτορα ακόμη κλαίειΚαι εγώ που τον είδα το Τιτανικό τι κατάλαβα ξημερώματα κοιμήθηκα και ειχα πλανταξει στο κλάμα!!
......ελα να κλαψουμε μαζι !Σαν τον χθεσινό επιβήτορα ακόμη κλαίει
Οι άντρες δεν κλαίνε......ελα να κλαψουμε μαζι !
το ρίχνουν στον ύπνο....Οι άντρες δεν κλαίνε
......κι όμως καμια φορα κλαινε και οι αντρες το μονο σιγουρο ειναι οτι είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες........Οι άντρες δεν κλαίνε
......κι όμως καμια φορα κλαινε και οι αντρες το μονο σιγουρο ειναι οτι είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες........
Καλή χρονιά !!Καλή χρονιά Ελενα με υγεία σου ευχομαι. Είσαι διαθέσιμη Αθήνα μαζί με Άννα 590;έλεγα να με βάλετε στη μέση, αυτή την φορά. Μόνο μου όμως...