εγώ νομίζω πάντως ότι εσύ τον έβαλες να σου κάνει αρνητική κριτική ... προφανές ότι επιδιώκεις δημοσιότητα ...Παιδιά καλησπέρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους μας στηρίξατε σήμερα θέλω να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι τέσσερα χρόνια σχεδόν σε αυτό το χώρο είμαι πάντα ευγενική δεν μου αρέσει να προσβάλω κανέναν Ούτε να θιγω προσωπικά δεδομένα μη νομίζετε ότι το κάνω μόνο με σας έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή αλλωστε ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ........
Στα ραντεβού μου πάντα κυριαρχει η εχεμύθεια η καθαριότητα και ο σεβασμός....
Σίγουρα κάθε κριτική αρνητική η θετική είναι σεβαστή φυσικά χωρίς να προσβάλει την κοπέλα.....
Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα θα σας ευχηθώ και εγώ καλό βράδυ....
και αφήνοντας την πλάκα....
καλό είναι να μην προσβάλουμε έναν άνθρωπο με τον τρόπο που το έκανε ο "αγαπητός" συναγωνιστής.
δεν σ αρέσει μάγκα μου η Έλενα...σήκω και φύγε. Εσύ όμως έκατσες και τη γάμησες και μετά γυρίζεις και της γαμάς την ψυχολογία μη σεβόμενος την ανθρώπινη υπόστασή της.
Για φαντάσου να στην γύριζε και αυτή και ν' άρχιζε να μιλά για τα κουσούρια σου.
αλλά όταν την αντιμετωπίζεις ως πουτάνα...αυτό συμβαίνει. θα μπορούσε να είναι μάνα σου, γυναίκα σου , αδερφή σου, κόρη σου...που για κάποιους λόγους βγήκε στη δουλειά.
δεν γνωρίζω την κοπέλα αλλά μ αυτά και μ αυτά θα επιδιώξω να βρεθώ μαζί της...έτσι από περιέργεια
Τελευταία τροποποίηση: