gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.015
- Πόντοι
- 4.696
αυτη ξεβρακωνεται? η ειναι του σεμιναριουΑυτος φταει με κολλησε να πινω καφεδακια ....χα χα χα χα χα
(Εχετε φιλια απο την φιλη μου )
![]()
Βγαζει τα ρουχα της παντα αισθησιακα και πονηρα !!!αυτη ξεβρακωνεται? η ειναι του σεμιναριου![]()
δεν πιστευω να ειναι σαν εσενα που για να βγαλεις το βρακι σε παρακαλαμε 15 ημερεςΒγαζει τα ρουχα της παντα αισθησιακα και πονηρα !!!
Αμα ζεσταινετε η κοπελα τι να κάνει ?????![]()
Τα φιλακια στην φιλη σου.....να την γνωρισουμε απο κοντα.Αυτος φταει με κολλησε να πινω καφεδακια ....χα χα χα χα χα
(Εχετε φιλια απο την φιλη μου )
![]()
e nai ρε φιλαρακι πολυ τσιγγουνα λεμε ουτε την σοκολατα εστω και απο τα lidl δεν μου περνειΚαλημέρα κούκλα...
Να έχεις μια χαρούμενη μέρα, χωρίς σκοτούρες.. Να προλάβεις να πάρεις και δώρο για το βαφτηστήρι..
Όλο γκρίνια είναι, με κάιζερ προσπαθεί να πνίξει τον καυμό του (θέλει προσπάθεια)...... αλλά δεν μπορεί....
Να προχωρήσεις σε δραστικότερα μέτρα. Να κάνεις 3 μέρες αποχή απο το νήμα, και βλέπουμεe nai ρε φιλαρακι πολυ τσιγγουνα λεμε ουτε την σοκολατα εστω και απο τα lidl δεν μου περνει
θα παρω δραστικοτεραΝα προχωρήσεις σε δραστικότερα μέτρα. Να κάνεις 3 μέρες αποχή απο το νήμα, και βλέπουμε
Μήπως όμως έχει πάρει δώρα σε άλλους και τελικά σου την πέσουν και τις φάς???θα παρω δραστικοτεραθα εξω απο το μπιλ και θα φωναζω με ντουντουκα νουνα εισαι τζιπσι
![]()
αυτο ειναι πολυ δυσκολο φιλεΜήπως όμως έχει πάρει δώρα σε άλλους και τελικά σου την πέσουν και τις φάς???
Ξεκίνα χαλαρά και βλέπουμε...
+30% λίποςαυτο ειναι πολυ δυσκολο φιλεγια παρε ματι πως με κοβεις
![]()
εσυ παρε μια καλυτερη που εχω ζηλιαρη κουμτελακια+30% λίπος
τραγικο !!!Βγαζει τα ρουχα της παντα αισθησιακα και πονηρα !!!
Αμα ζεσταινετε η κοπελα τι να κάνει ?????![]()
Την βλέπεις????.....γιατί στους κοιλαραδες εκμηδενιζεται το οπτικό επίπεδοεσυ παρε μια καλυτερη που εχω ζηλιαρη κουμτελακια
![]()
Πάνε για καφέτραγικο !!!![]()
ετσι μου ελεγε και ενας αλλος και σημερα κανει ειδικη σουφροθεραπειαΤην βλέπεις????.....γιατί στους κοιλαραδες εκμηδενιζεται το οπτικό επίπεδο
μαιμού...αυτο ειναι πολυ δυσκολο φιλεγια παρε ματι πως με κοβεις
![]()
η αληθεια ειναι οτι προτιμαω ντολ οι υπολοιπες δεν τρωγονταιμαιμού...
Ψεύτική..
Θα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση με βιομετρικά στοιχεία....
Καλή όρεξη... Να ένα ωραίο δώρο να ζητήσεις απο την νουνά... 2 καφάσια ντολ... Θα σου βρει και άσε την maserati ....η αληθεια ειναι οτι προτιμαω ντολ οι υπολοιπες δεν τρωγονται
Την βλέπεις????.....γιατί στους κοιλαραδες εκμηδενιζεται το οπτικό επίπεδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάνε για καφέ