Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.336
Καλημερούδια κορίτσι!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ αγόρια
Καλημέρα και σε σένα όμορφη μέρα να έχουμε και προπαντός ήσυχηΚαλημερούδια κορίτσι!!!!!
Και απο εμενα να του στειλεις αγωνιστικους και συντροφικους χαιρετισμους, και πολλα φιλια..Ένα γλυκό φιλί στέλνω στον
billgun..........
Καλημέρα Πολύ ευχαρίστως θα του μεταφέρω τα χαιρετίσματά σου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να είναι και πάλι στην παρέα μαςΚαι απο εμενα να του στειλεις αγωνιστικους και συντροφικους χαιρετισμους, και πολλα φιλια..
Επιτηδες το κανει μου φαινεται, για να μας λειπει και να αποζηταμε την παρουσια του.. χαχα..!!Καλημέρα Πολύ ευχαρίστως θα του μεταφέρω τα χαιρετίσματά σου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να είναι και πάλι στην παρέα μας
.....τι εγινε παλι? Παλι μπαν?Καλημέρα Πολύ ευχαρίστως θα του μεταφέρω τα χαιρετίσματά σου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να είναι και πάλι στην παρέα μας
Καλημέρα ΈλεναΚαλημέρα Πολύ ευχαρίστως θα του μεταφέρω τα χαιρετίσματά σου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να είναι και πάλι στην παρέα μας
Δυστυχώς τον Μπιλ τον έχουνε μπαναρει ΠΑΛΙ..............τι εγινε παλι? Παλι μπαν?
Ο Μπιλι είναι έντονη προσωπικότητα και η απουσία του αισθητή !!!Επιτηδες το κανει μου φαινεται, για να μας λειπει και να αποζηταμε την παρουσια του.. χαχα..!!
....τσακωνοταν παλι στις μασσατζουδες?Δυστυχώς τον Μπιλ τον έχουνε μπαναρει ΠΑΛΙ.........
Ο Μπιλ δεν τσακώνεται ποτέ έχει επίπεδο Απλά κάποιες φορές λέει τη γνώμη του....τσακωνοταν παλι στις μασσατζουδες?
Καλό μεσημέρι και σε σένα αγόρι μου τι κάνεις Όλα καλά???Καλό μεσημέρι όμορφη Έλενα.!!!!!
Σου εύχομαι πάντα καλά να είσαι και να περνάς όμορφαΌλα καλά Ελενάκι μου να περάσουν λίγο οι ημέρες να τα πούμε κι από κοντά.
Φιλάκια πολλά.!!!
Ο Μπιλ δεν τσακώνεται ποτέ έχει επίπεδο Απλά κάποιες φορές λέει τη γνώμη του
Είπε ο κοντοπιθαρος μαλακας!
Εγινε μαζι σου ηδη δυο φορες......ευχομαι στο μελλον να ξαναγινει πολλες ακομα!!!!!!!Αρκεί η φαντασίωση κάποτε να γίνεται πραγματικότητα