Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Καλησπέρα Θα φύγω 10 Σεπτεμβρίου σε ευχαριστώ πολύ!!Γειά σου Έλενα και καλή εβδομάδα σου εύχομαι!
Για πόσο θα είσαι στην Αθήνα;
Καλησπέρα Θα φύγω 10 Σεπτεμβρίου σε ευχαριστώ πολύ!!Γειά σου Έλενα και καλή εβδομάδα σου εύχομαι!
Για πόσο θα είσαι στην Αθήνα;
Δεν νομίζω να ρωτησαμε την γνωμη σου !!Επίπεδο απλά ο Μπιλ;;; Παραλληλεπίπεδο
Με μεγαλη μου χαρά ❤Εγινε μαζι σου ηδη δυο φορες......ευχομαι στο μελλον να ξαναγινει πολλες ακομα!!!!!!!
Καλησπερες , εκει μεγαλωσα !!!!!! και κατι αλλο εσχετο εχθες ηταν η παγκοσμια η ημερα των ΠΟΙΗΤΩΝ !!!!Λυκαβητός ..........
Ο υπνος ειναι ΥΓΕΙΑ !!!!Καλησπέρα το έχω πει και παλιότερα τα κακά κορίτσια δεν κοιμούνται νωρίς
Φιλε βουτα την γλωσσα στο μυαλο που και που καλο θα σου κανει ακομα και στις καυλες !!! τωρα περαστικα .Καλως τα δεχτηκα βραδιατικα...
Μαλλον ημουν λιγο τραχυς - μιλούσαν οι καυλες...
Καλη καρδια Ελενακο, δεν πειραζει....
Σιγα ρε πρωθυπουργε εσυ. Μην και δεν αβανταρεις , θα χασεις καμια ψηφο...Φιλε βουτα την γλωσσα στο μυαλο που και που καλο θα σου κανει ακομα και στις καυλες !!! τωρα περαστικα .
Για να φτασει στο σημειο να σου κανει ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ η Ελενα που δεν το συνηθιζει ευκολα σκεψου τι αισχροτητες και μαλακιες εγραψες !!!! εγω μια συμβουλη σου εδωσα και εσυ αντι να πεις Ο Κ ,και τελος μας ειπες οτι μαλακια σου εμεινε απο το viber , τους ποντους τους εχω παρει εδω και καιρο και με τονο , για αλλη μια φορα περστικα .( γλωσσα - μυαλο - μιλαμε ) .Σιγα ρε πρωθυπουργε εσυ. Μην και δεν αβανταρεις , θα χασεις καμια ψηφο...
Ουτε που ξερεις τι εγραψα και τι παιχτηκε, πεταχτηκες σαν την πορδη να πεις την εξυπναδα σου μπας και κερδισεις ποντους στα ματια της.....
Ασε μας ρε μεγαλε - πεταχτηκες σαν την πορδη σε θεμα που δεν σε αφορουσε και ζητας και τα ρεστα...Για να φτασει στο σημειο να σου κανει ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ η Ελενα που δεν το συνηθιζει ευκολα σκεψου τι αισχροτητες και μαλακιες εγραψες !!!! εγω μια συμβουλη σου εδωσα και εσυ αντι να πεις Ο Κ ,και τελος μας ειπες οτι μαλακια σου εμεινε απο το viber , τους ποντους τους εχω παρει εδω και καιρο και με τονο , για αλλη μια φορα περστικα .( γλωσσα - μυαλο - μιλαμε ) .
Αναγνωριζω τον λογο σου και μπραβο σου !! Συμβουλη ηταν και οχι πλακιτσα που δεν μου αρεσει να κανω σε καποιον που δεν ξερω !!! καλη συνεχεια και καλο βραδυ .Ασε μας ρε μεγαλε - πεταχτηκες σαν την πορδη σε θεμα που δεν σε αφορουσε και ζητας και τα ρεστα...
Τελοσπαντων, επειδη εκ των υστερων ειδα το προφιλ σου και μου φαινεσαι παλαιος και ενεργος συναγωνιστης,θα δεχτω οτι δεν το ειπες για αβαντα στην κοπελα, αλλα λιγο ως πολυ να μου κανεις πλακιτσα και να με πειραξεις...
Τερμα δεν στελνω και αλλο μηνυμα εδω, διοτι το φορουμ ειναι για αλλη δουλεια και οχι να ανταλλαζουμε κουβεντες επι προσωπικου δυο παρεξηγημενοι.
Φευγεις οταν γυρναωΚαλησπέρα Θα φύγω 10 Σεπτεμβρίου σε ευχαριστώ πολύ!!
Θα φύγω μεχρι να ξαναέρθωΦευγεις οταν γυρναω
Πολύ απλή φωτό αλλιώς έχουμε μάθει
...πφφφφ λελουδικο περιμενα
το λελουδικό !!!...πφφφφ λελουδικο περιμενα
Κουκλαρα οπως παντα. Σου πανε τα μαυρα πολυ.
Το μαρτυριο της σταγονας Και μετα λες οτι δεν εισαι κυριαρχικη
Το να ασκεις ι εξουσία είναι υπέρτατη ευχαρίστησηΤο μαρτυριο της σταγονας Και μετα λες οτι δεν εισαι κυριαρχικη
Σε ευχαριστω ....Κουκλαρα οπως παντα. Σου πανε τα μαυρα πολυ.