billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.529
- Πόντοι
- 5.956
προφανως η υπερβολικη γοητεια που εκπεμπεις ειναι μεταδοτικη!Καλημέρα στο πιο γοητευτικό αγόρι !!!!!!!!
προφανως η υπερβολικη γοητεια που εκπεμπεις ειναι μεταδοτικη!Καλημέρα στο πιο γοητευτικό αγόρι !!!!!!!!
Μόνο γοητεία εκπέμπω????προφανως η υπερβολικη γοητεια που εκπεμπεις ειναι μεταδοτικη!
Ήμουν καλή μαθήτρια έκανα τα φροτιστηριά μου και είμαι έτοιμη για το ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!!!Καλημερα στην πιο γλυκια μαθητρια. Πιστευω ηρθε η ωρα για το επομενο μας μαθημα. Επιβαλεται. Φιλακια πολλα.
Τα σώματα προθυμοποιούνται να υπακούσουν στο καλεσμά της !!!!Μόνο γοητεία εκπέμπω????
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ το έχουμε ξαναπεί
και είναι αδιαμφισβητητη!
Το ξερω. Αλλωστε σε καθε μαθημα εισαι καλυτερη. Περιμενω πως και πως.Ήμουν καλή μαθήτρια έκανα τα φροτιστηριά μου και είμαι έτοιμη για το ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!!!
Η γοητεία,το sex appeal εκπέμπεται από λαμπερους ανθρώπους και ειναι το προαπαιτουμενο για όλα!Μόνο γοητεία εκπέμπω????
Καλημερα !!!Καλημερα Ελενα!Εισαι Αθηνα?
Καλημέρα ΈλεναΚαλημερα !!!
Ναι αθηνα είμαι για λίγες μέρες ακόμα !!!
Ευχαριστω ..........
Δυστυχως δεν εξαρτατε απο εμενα ποτε θα φυγω αλλα πότε θα με επισκεφτει ο κοκκινος στρατος !!!!μερα !
Καλημέρα Έλενα
Όταν λες λίγες μέρες;Θα φύγεις;
Α κατάλαβαΔυστυχως δεν εξαρτατε απο εμενα ποτε θα φυγω αλλα πότε θα με επισκεφτει ο κοκκινος στρατος !!!!
Κάτσε λίγο ακόμα κούκλα μουΔυστυχως δεν εξαρτατε απο εμενα ποτε θα φυγω αλλα πότε θα με επισκεφτει ο κοκκινος στρατος !!!!
Η θαλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία με ηρεμεί και με γαληνεύει !!!!Κάτσε λίγο ακόμα κούκλα μου
Κάνε και τα μπάνια σου μιας κ άνοιξε ο καιρός..
Να παμε μια εκπαιδευτικη εκδρομη τοτε.Η θαλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία με ηρεμεί και με γαληνεύει !!!!
Όλοι μαζι???Να παμε μια εκπαιδευτικη εκδρομη τοτε.
Αντε ντε, τι καθεσαι τοτε..? Για οργανωσε μας λιγο..Όλοι μαζι???
Ναιιιιιιιιιιιιιιι!!!
ΣωστόΗ γοητεία,το sex appeal εκπέμπεται από λαμπερους ανθρώπους και ειναι το προαπαιτουμενο για όλα!
Σε εσένα προϊδεάζει από την πρώτη στιγμή για αυτά που θα επακολουθησουν!
κ εμενα ,αν μπορουσα να ειχα σπιτι 5 βηματα απο την θαλασσα θα ηταν το κατι αλλοΗ θαλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία με ηρεμεί και με γαληνεύει !!!!
σωστοςςςςΑντε ντε, τι καθεσαι τοτε..? Για οργανωσε μας λιγο..
Θα παμε εκπαιδευτικη εκδρομη και εγω θα είμαι η καθηγητρια σας !!!Αντε ντε, τι καθεσαι τοτε..? Για οργανωσε μας λιγο..