Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.586
Μα γλυκέ μου οταν έρθει η στιγμη θα πουμε τις λεπτομέριες!!!Καλησπερα !! ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θελει σωστη απαντηση κουκλα μου και λιγο εκτενεστερη - λεπτομεριες !!! φιλια πολλα .
Μα γλυκέ μου οταν έρθει η στιγμη θα πουμε τις λεπτομέριες!!!Καλησπερα !! ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θελει σωστη απαντηση κουκλα μου και λιγο εκτενεστερη - λεπτομεριες !!! φιλια πολλα .
Ας ξεκινήσουμε εμείς οι δύο προθερμανση και σιγά σιγά ας έρθουν και οι υπόλοιποι!Μα γλυκέ μου οταν έρθει η στιγμη θα πουμε τις λεπτομέριες!!!
Καλημερα !! Βλεπω οτι εχθες το ξενυχτησες ελπιζω να περασες ΚΑΛΑ !! Περιμενω την στιγμη και τις λεπτομεριες !!!!!!!!! χαχαχαΜα γλυκέ μου οταν έρθει η στιγμη θα πουμε τις λεπτομέριες!!!
Καλημεραααααα!!!!!ΚΑΛΗΜΈΡΑ στο πιο sexy κορίτσι!
Τώρα τελευταια εχω γίνει κακο κορίτσι όλο ξενυχτάω !!!!Καλημερα !! Βλεπω οτι εχθες το ξενυχτησες ελπιζω να περασες ΚΑΛΑ !! Περιμενω την στιγμη και τις λεπτομεριες !!!!!!!!! χαχαχα
Καλημερα στο πιο ομορφο κοριτσι μας. Βαλε μας πιο δυσκολα. Να περασεις ομορφα.Καλημεραααααα!!!!!
Να εχουμε μια χαρουμενη μέρα!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα τελευταια εχω γίνει κακο κορίτσι όλο ξενυχτάω !!!!
Μαντεψε με ποια ημουν !!!!
Καλημερα γλυκε μου δασκαλεΚαλημερα στο πιο ομορφο κοριτσι μας. Βαλε μας πιο δυσκολα. Να περασεις ομορφα.
Πολυ συντομα μου φαινεται θα βαλεις το τεστ. Παρα πολυ. Θα ειμαι ετοιμος.Καλημερα γλυκε μου δασκαλε
Θα σας βαλω τεστ !!!
Τις λεπτομέριες προτιμω να στις πω απο κοντα!!Καλημερα !! Βλεπω οτι εχθες το ξενυχτησες ελπιζω να περασες ΚΑΛΑ !! Περιμενω την στιγμη και τις λεπτομεριες !!!!!!!!! χαχαχα
baldΠολυ συντομα μου φαινεται θα βαλεις το τεστ. Παρα πολυ. Θα ειμαι ετοιμος.
Λέω να σας αφησω σε αγωνία !!!Καλημερα.. Πες μας κ με ποια ησουν..
Τα εν οίκω μη εν δήμω!Καλημερα.. Πες μας κ με ποια ησουν..
Sehr gut. Βλεπω πως εχεις γινει αστερι. Η καλητερη μαθητρια. Με κανεις περιφανο. Bravo.
Απλα εχω όρεξη για μάθηση !!!!Sehr gut. Βλεπω πως εχεις γινει αστερι. Η καλητερη μαθητρια. Με κανεις περιφανο. Bravo.
Και εγω ορεξη να διδασκω καλες μαθητριες σαν εσενα.Απλα εχω όρεξη για μάθηση !!!!
Πού ήσουν;;; Αν ήσουν μπουζούκια, με Αντριάννα!!!Τώρα τελευταια εχω γίνει κακο κορίτσι όλο ξενυχτάω !!!!
Μαντεψε με ποια ημουν !!!!
Εχθές ηταν τεταρτη μου φαινεται καθημερινες δεν ειναι ανοιχτα τα μπουζουκια..........Πού ήσουν;;; Αν ήσουν μπουζούκια, με Αντριάννα!!!
Θέλω μεταφραση,στα αγγλικά παντως σημαίνει καραφλας!
Να είσαι καλα με εκανες και γέλασαΘέλω μεταφραση,στα αγγλικά παντως σημαίνει καραφλας!