Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Καλημέρα ΜΑΡΚ ....Χρόνια πολλά στην Έλενα και σε όλους λογικά δεν θα έκλεισε πόδι χτες
Μάτι δεν εχω κλεισει αυτες τις μερες πολυ ξενυχτι .....
Χρονια πολλαααααα!!!
Καλημέρα ΜΑΡΚ ....Χρόνια πολλά στην Έλενα και σε όλους λογικά δεν θα έκλεισε πόδι χτες
Κόψε λίγο τα ολονυχτία πρόσεχε τον εαυτό σουΚαλημέρα ΜΑΡΚ ....
Μάτι δεν εχω κλεισει αυτες τις μερες πολυ ξενυχτι .....
Χρονια πολλαααααα!!!
Φιλεναδα εγω ειμαι πάντα ειλικρηνης .......Ψεύτρα Εννοείται μετράει....
Τα παιδιά που τα είδες το άσμα λέει ένας τρελός είναι στην πόρτα που σε αγαπάει όπως πρώταΚαλημέρα παιδιά!!
Χρόνια πολλά με υγεία !!
λουμιδης παπαγάλος ένας είναι ο καφές.Φιλεναδα εγω ειμαι πάντα ειλικρηνης .......
Φιλακια και χρονια πολλα !!
Έχεις δίκιο μολίς νυχτωνει θα κοιμάμε !!Κόψε λίγο τα ολονυχτία πρόσεχε τον εαυτό σου
Ελπίζω να περάσεις όμορφα με τα παιδιά σου σήμερα και όλοι σας με τις οικογένειές σας
Ναι για να στήνεται από τις 5.00 εδώ μέσα μήπως περάσει κανας γαμπρουλικ ξωφαλτσαΈχεις δίκιο μολίς νυχτωνει θα κοιμάμε !!
Σημερα λεω να κοιμηθω από τις 9 !!
Κι εσυ να περασεις ομορφα !!
Γιατί όχι χοντρό ;;; Εμείς τι θα κάνουμεΚοντό ..
Καλοσχηματισμένο
Και όχι χοντρό
Αφου κανεις δεν με θελει πια θα αγορασω ένα μαντηλι να κλάψω !!!Ναι για να στήνεται από τις 5.00 εδώ μέσα μήπως περάσει κανας γαμπρουλικ ξωφαλτσα
Σου προσφερω τον ωμο μου να ακουμπησεις αλλα ειμαι σιγουρος πως τετοιο κελεπουρι δεν θα μεινει στο ραφι.Αφου κανεις δεν με θελει πια θα αγορασω ένα μαντηλι να κλάψω !!!
Αγαπη μου εσυ !!Σου προσφερω τον ωμο μου να ακουμπησεις αλλα ειμαι σιγουρος πως τετοιο κελεπουρι δεν θα μεινει στο ραφι.
Εισαι το φλουρι μας.
Που θα παει θα τον στρωσω απο το 2023.Αγαπη μου εσυ !!
Παντα με τον γλυκο σου λογο όχι σαν τον κυριο πολυζωη που ολο με μαλώνει ........
Καλαματιανό που λέει και το τραγούδιΑφου κανεις δεν με θελει πια θα αγορασω ένα μαντηλι να κλάψω !!!
Δεν συζητάμε για ράφι δάσκαλε.. μιλάμε για την βιβλιοθήκη του Δήμου ΑθηναίωνΣου προσφερω τον ωμο μου να ακουμπησεις αλλα ειμαι σιγουρος πως τετοιο κελεπουρι δεν θα μεινει στο ραφι.
Εισαι το φλουρι μας.
Να ήσουν καλή νουνα να σου πάρω το δωράκι σου....γιατί αν περιμένω να μου πάρεις εσύΜάλλον κάνα στεφάνι στην κηδεία μου..και αυτό θα είναι μαγιάτικο για να σου έρθει πιο φθηναΑγαπη μου εσυ !!
Παντα με τον γλυκο σου λογο όχι σαν τον κυριο πολυζωη που ολο με μαλώνει ........
Στεφανα γαμου θα σου κάνω δωρο !Να ήσουν καλή νουνα να σου πάρω το δωράκι σου....γιατί αν περιμένω να μου πάρεις εσύΜάλλον κάνα στεφάνι στην κηδεία μου..και αυτό θα είναι μαγιάτικο για να σου έρθει πιο φθηνα
Που να φας την γλώσσα σουΣτεφανα γαμου θα σου κάνω δωρο !
Τετοια γλωσίτσα γιατι να την φάω ??Που να φας την γλώσσα σου
Γλωσοκοπανα μεγάληΤετοια γλωσίτσα γιατι να την φάω ??