Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Αχχχχ .....69ευρω+ΦΠΑ
Μου αρεσει πολυ το 69.....
Αχχχχ .....69ευρω+ΦΠΑ
Είσαι η πρώτη μου πελάτηςΑχχχχ .....
Μου αρεσει πολυ το 69.....
......και η τελευταιαΕίσαι η πρώτη μου πελάτης
Μόλις φτιάξω νήμα εδώ μέσα να δεις τι θα γίνεται στο Μπιλ.... Πες στην φιλη σου να τρέμει......και η τελευταια
Από πότε τρέμουν και οι βασίλισσες???Μόλις φτιάξω νήμα εδώ μέσα να δεις τι θα γίνεται στο Μπιλ.... Πες στην φιλη σου να τρέμει
Οι βασίλισσες μουερταρουν βλέπε Ελιζαμπέτα...μόλις μπει ο Λουμίδης μετράει λεπτά..οπότε ουτε η Ζωζώ δεν μπορεί να με πιάσειΑπό πότε τρέμουν και οι βασίλισσες???
(ΑΝΡΙΑΝΝΑ )
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ολη μερα εδω μεσα εισαι !!!Οι βασίλισσες μουερταρουν βλέπε Ελιζαμπέτα...μόλις μπει ο Λουμίδης μετράει λεπτά..οπότε ουτε η Ζωζώ δεν μπορεί να με πιάσει
Χρόνια πολλά φίλε μουνιπληολη μερα εδω μεσα εισαι !!!
Τις βασιλισσες τις εχουμε κορωνα στο κεφαλι μας.Από πότε τρέμουν και οι βασίλισσες???
(ΑΝΡΙΑΝΝΑ )
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ο Λουμίδης του έχω δώσει ρεπό για λίγες μέρες από Τρίτη θα ξαναεμφανιστεί !!!Οι βασίλισσες μουερταρουν βλέπε Ελιζαμπέτα...μόλις μπει ο Λουμίδης μετράει λεπτά..οπότε ουτε η Ζωζώ δεν μπορεί να με πιάσει
Δάσκαλε εγώ πίνω Κάιζερ...Τις βασιλισσες τις εχουμε κορωνα στο κεφαλι μας.
Αυτο τους αξιζει.
Ας πιω το καφεδάκι μου γιατί λείπει ο λουμιδης και έχουμε έλλειψη!!Δάσκαλε εγώ πίνω Κάιζερ...
Να σού κάνω παρέα αξιόπιστα πάνταΑς πιω το καφεδάκι μου γιατί λείπει ο λουμιδης και έχουμε έλλειψη!!
Τον έχω ερωτευτεί αλλά δεν του το λέω του το φυλάω για έκπληξη....Να σού κάνω παρέα αξιόπιστα πάντα
Εγώ το ξέρω υπάρχει φλόγα..μην την σβήσετε μόνο γιατί έχω κάτι λουκάνικα και κάτι μπριζόλες να ψήσωΤον έχω ερωτευτεί αλλά δεν του το λέω του το φυλάω για έκπληξη....
ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ......
Πινει αλλου το κεφεδακι.Τον έχω ερωτευτεί αλλά δεν του το λέω του το φυλάω για έκπληξη....
ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ......
Πολύ μεγάλη φλόγα ευτυχώς ξέρω έναν αξιωματικό της πυροσβεστικής όποτε τον χρειαστώ μου είπε είναι στη διάθεσή μου !!Εγώ το ξέρω υπάρχει φλόγα..μην την σβήσετε μόνο γιατί έχω κάτι λουκάνικα και κάτι μπριζόλες να ψήσω
Τουλάχιστον δεν έχω την έννοια του.........Πινει αλλου το κεφεδακι.
Το ξερω απο αξιοπιστη πηγη.
Αυτός όλη ημέρα και όλη την νύχτα τις μπουμπουδες σκέφτεταιΤουλάχιστον δεν έχω την έννοια του.........