Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Εχασε μαλλον τον δρομο του......μαζί σου,αλλά παραξενευομαι που το δικό μου σχόλιο δεν ανέβηκε αν και γραμμένο 12 ώρες πριν!
Εχασε μαλλον τον δρομο του......μαζί σου,αλλά παραξενευομαι που το δικό μου σχόλιο δεν ανέβηκε αν και γραμμένο 12 ώρες πριν!
μαζί σου,αλλά παραξενευομαι που το δικό μου σχόλιο δεν ανέβηκε αν και γραμμένο 12 ώρες πριν!
παιδια παιδια πολυ σημασια δινεται δεν χρειαζεται ετσι κι αλλιως ειπαμε το νημα ειναι πειρατικο και η καπετάνισσά ελενα μαθημενη σε αυταΜε την απορια θα μεινεις ....
Ειμαι εξω τωρα δεν μπορω να βγαλω φωτο το νινι μου .......OTE="Ελενα110, post: 11148357, member: 184938"]
Καλησπέρα Έχεις δίκιο έπρεπε να ανοίξω το παλτό μου....
ΧαχαχΧαχα
Δείξε μας και το νίνι σου έτσι θα δώσεις απάντηση και στην κριτική ότι το έχεις παχύ,ΧΑ,ΧΑ, ΧΑ
ναι ναι νουνα γδυσου να φερω τα καναλιαΕιμαι εξω τωρα δεν μπορω να βγαλω φωτο το νινι μου .......
Σε ενα εστιατοριο .......
Χα χα χα χα χα χα
Θα ξεβρακωθω μπροστα στα γκαρσονια .......χαχαχαχαχα
Έλα να πάμε παρέα τυπε και παρηγορείς άλλη φορά το μπαζο.Τραβα σε κάνα τσοντοσινεμα να μας πεις τις εμπειρίες σου
Τσίπουρα με νινάκια.......ναι ναι νουνα γδυσου να φερω τα καναλια
τι σας σερβιρουν μουνι με λαχανο και με κρεμμυδια
ολο του δινεις και τρωει να του κανεις διαιταΤσίπουρα με νινάκια.......
Σε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι βλέπω......αλλά σε βάθος χρόνου το καλό κερδίζει....όταν χάνονται τα χαρτζιλίκια ξεκινάνε οι επιθέσεις στα κορίτσια που έχουν πέρασηΈλα να πάμε παρέα τυπε και παρηγορείς άλλη φορά το μπαζο.
Από εκεί να καταλάβεις τι αξία έχουν τα λόγια του πριν μερικές ημέρες μπήκε στο ξεκαρφωτο και την είπε μαλακιστηριΣε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι βλέπω......αλλά σε βάθος χρόνου το καλό κερδίζει....όταν χάνονται τα χαρτζιλίκια ξεκινάνε οι επιθέσεις στα κορίτσια που έχουν πέραση
ρε κουμτελακια ασε τον δρακουμελ να κανει την δουλεια του μην τον παρενοχλειςΣε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι βλέπω......αλλά σε βάθος χρόνου το καλό κερδίζει....όταν χάνονται τα χαρτζιλίκια ξεκινάνε οι επιθέσεις στα κορίτσια που έχουν πέραση
Την έφαγες την καραμουζα σου τύπισσα, έτσι είναι τα παιδιά της πιάτσας. Χόμπι μου γλενταω εσένα και τους πιρφορους σου.Πες κι αλλα καλα το πας ...
Δείξε μας τον υπέροχο χαρακτήρα σου οχι οτι δεν τον έχουμε καταλάβει....
Παχαινει η τσιπούρα ????ολο του δινεις και τρωει να του κανεις διαιτα
Πω πω ζημιά που έκανες στο κορίτσι μας......έχει αξία η γνώμη σου κυρ ροδέλα....Την έφαγες την καραμουζα σου τύπισσα, έτσι είναι τα παιδιά της πιάτσας. Χόμπι μου γλενταω εσένα και τους πιρφορους σου.
Εσύ είσαι παιδί της πιάτσας και εγώ το κοριτσι του μεταξουργείου μπορώ να σε γλεντάω μέχρι αύριο το πρωί.......Την έφαγες την καραμουζα σου τύπισσα, έτσι είναι τα παιδιά της πιάτσας. Χόμπι μου γλενταω εσένα και τους πιρφορους σου.
εσυ τρως λουτσους και αλλοι τρωνε τα λυσσακα τουςΠαχαινει η τσιπούρα ????
Αξία ανεκτίμητη τυπεΠω πω ζημιά που έκανες στο κορίτσι μας......έχει αξία η γνώμη σου κυρ ροδέλα....
το κρασακι κοκκινο παει με τον λουτσοΕσύ είσαι παιδί της πιάτσας και εγώ το κοριτσι του μεταξουργείου μπορώ να σε γλεντάω μέχρι αύριο το πρωί.......
Πίινοντας το κρασάκι μου σε ένα υπέροχο εστιατόριο........
Για τους μαύρους ναι.....για μας τους λαϊκούς καμία....Αξία ανεκτίμητη τυπε