Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.880
:-*2 λόγια για την Ελενα. Δεν ειναι μικρή, αλλά ειναι εξαιρετική. Στο service, αλλά και σαν άτομο.
:-*2 λόγια για την Ελενα. Δεν ειναι μικρή, αλλά ειναι εξαιρετική. Στο service, αλλά και σαν άτομο.
Αληθώς χρόνια πολλά σε σενα και σε όλους σαςΧρονια πολλα χριστος ανεστη
Αντε με το καλο να ερθεις να σε γνωρισω και εγω απο κοντα
παχυναμε χελεν??!!....Αληθώς χρόνια πολλά σε σενα και σε όλους σας
Να χάσουμε κανα κιλο πρωτα γιατι το παρακαναμε
αμε καιρο ΤώραΤι έχω χάσει;;; Κάνει duo;;
Πολυ!παχυναμε χελεν??!!....
Τέτοια .... φρούτα εννοείς Ελένη??Πολυ!
Ακολουθω ομως την συμβουλη μια φιλης γνωστης εδω μεσα τρωω μονο φρουτα!
Τέτοια .... φρούτα εννοείς Ελένη??
Φαντασιωση εισαι!!!!Καλησπέρα αγοράκια!
Εχω φυγει ειμαι σπιτι μου ,να πω ενα ευχαριστώ σε όσους αφιερωσαν χρονο για να με δουν και ελπίζω να τους προσφερα χαρα απολαυση ηδονη συντροφια και αυτο που ζητουσαν
Να περασετε ομορφα αγορια και κορίτσια τις μερες που ερχονται κοντα στους αγαπημενους σας
Ξερω οτι καποιοι απο εσας κουβαλατε τον δικο σας σταυρο ευχομαι να σας δινει ο θεος δυναμη
Καλο πασχα
Πολλα φιλιά σε ολους!
Υγ μια τελευταία φωτο για να μην ξεχνατε
Καλημέρα καλό μηνα!Γειά σου Έλενα κουκλάρα. Καλό μήνα, σε εσένα και σε όλους. Πότε με το καλό η επιστροφή?
Καλημέρα και σε σενα και σ ευχαριστώ γλυκέ μου και σε ολους αγοριαΚαλή άφιξη στην Αθήνα και να περάσεις πολύ καλά και όμορφα με τους φίλους σου Έλενα ! Καλή βδομάδα!
Ελενα,καλη μερα και καλη εβδομαδα και σε σενα...Η διαθεση οπως ξερεις ειναι παντα ανεβασμενη...Καλημέρα αγόρια καλη εβδομάδα!
Ωραία ημέρα σήμερα ,ελπιζω και με ανεβασμένη διαθεση
Μια χαρα σε βρεισκω!!!Ελενα,καλη μερα και καλη εβδομαδα και σε σενα...Η διαθεση οπως ξερεις ειναι παντα ανεβασμενη...
Μετα χαρας! ;)Με βλέπω από της πρώτες επιλογές για εμάς τους προταρηδες.