Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.878
Αρχες ΜαΐουΚαι μετά? Πότε ξανά με το καλό?
Αρχες ΜαΐουΚαι μετά? Πότε ξανά με το καλό?
Κάντο πρώτη Μαΐου, να σε απολαύσω όλο το βράδυ...Αρχες Μαΐου
την ξανθουλα...σωστα????Οι πρωτες φωτο απο το πρωτο ραντεβού με την Ιωάννα!
Σωστάτην ξανθουλα...σωστα????
Αρχες Μαΐου
Άξιος και τυχερός ο φωτογράφος, αλλά με τέτοιο μοντέλο πως να μην είναι εξαιρετική φωτογραφία!!!!!!Η φωτογραφία για ολους φυσικα αλλα κυριως για οσους μου φερνουν λουλούδια!
Απο οσες εχω βγαλει μου αρεσει πιο πολυ
Η 1Μαίου είναι εργατική πρωτομαγιά τυπε!Όχι ερωτική πρωτομαγιά!Κάντο πρώτη Μαΐου, να σε απολαύσω όλο το βράδυ...
Σατέν ..... Επιδερμίδα.....Η φωτογραφία για ολους φυσικα αλλα κυριως για οσους μου φερνουν λουλούδια!
Απο οσες εχω βγαλει μου αρεσει πιο πολυ
Ελκυστικότατη. Καλή Ανάσταση και καλή Λαμπρή κυρία μου!Καλησπέρα αγοράκια!
Εχω φυγει ειμαι σπιτι μου ,να πω ενα ευχαριστώ σε όσους αφιερωσαν χρονο για να με δουν και ελπίζω να τους προσφερα χαρα απολαυση ηδονη συντροφια και αυτο που ζητουσαν
Να περασετε ομορφα αγορια και κορίτσια τις μερες που ερχονται κοντα στους αγαπημενους σας
Ξερω οτι καποιοι απο εσας κουβαλατε τον δικο σας σταυρο ευχομαι να σας δινει ο θεος δυναμη
Καλο πασχα
Πολλα φιλιά σε ολους!
Υγ μια τελευταία φωτο για να μην ξεχνατε
Καλησπέρα αγοράκια!
Εχω φυγει ειμαι σπιτι μου ,να πω ενα ευχαριστώ σε όσους αφιερωσαν χρονο για να με δουν και ελπίζω να τους προσφερα χαρα απολαυση ηδονη συντροφια και αυτο που ζητουσαν
Να περασετε ομορφα αγορια και κορίτσια τις μερες που ερχονται κοντα στους αγαπημενους σας
Ξερω οτι καποιοι απο εσας κουβαλατε τον δικο σας σταυρο ευχομαι να σας δινει ο θεος δυναμη
Καλο πασχα
Πολλα φιλιά σε ολους!
Υγ μια τελευταία φωτο για να μην ξεχνατε