apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.476
- Πόντοι
- 456
Xα χα !!! τι ωρα παίρνει το λεωφορειο !!!!!!!!Χερετω Ελενα τι κανεις πως εισαι ;
ερχεσε καθολου Κυπρο ;
Xα χα !!! τι ωρα παίρνει το λεωφορειο !!!!!!!!Χερετω Ελενα τι κανεις πως εισαι ;
ερχεσε καθολου Κυπρο ;
Με το καλο και καλη αρχη .Πρεπει ομως να βαλει οπως εβαλες και εσυ ,προγραμμα τιμες και ωρες , για τα duo να συμφωνησετε μαζι για ξερουν ολοι τι παιζει ,φιλια !!!!!Λοιπον ........
Αγορια απο σημερα η αννα 590 ξεκιναει τα ραντεβου της ...
Καλη αρχη να της ευχηθω .....
Το τηλεφωνο της 6971916590....
Πολλα διπλα θα κάνουμε .....Κάνα διπλό θα κάνετε;;;
Όλα θα γινουν .......Με το καλο και καλη αρχη .Πρεπει ομως να βαλει οπως εβαλες και εσυ ,προγραμμα τιμες και ωρες , για τα duo να συμφωνησετε μαζι για ξερουν ολοι τι παιζει ,φιλια !!!!!
Καλημέρα Ελενάκι!Τα δάκρυα που πονάνε περισσότερο
Δεν Είναι αυτά που κυλάνε από τα μάτια......
Είναι αυτά που είναι εγκλωβισμένα
στην καρδιά.....
Αυτά που δεν τα μαθαίνει κανένας ποτέ.......
Παρά μόνο το μαξιλάρι μας........
Καλημερουδια .....
Καλημέρα γλυκέ μου κουμπάρε......Καλημέρα Ελενάκι!
Μπες κάτω απο το πάπλωμα ...κ χουχουλιασου!!Καλημέρα γλυκέ μου κουμπάρε......
Κρυωνω.....χα χα χα χα χα
Έλααααααα να χουχουλιασουμε μαζί............Μπες κάτω απο το πάπλωμα ...κ χουχουλιασου!!
Έρχομαι...Έλααααααα να χουχουλιασουμε μαζί............
καλημέρα γλυκιά Έλενα!!!Τα δάκρυα που πονάνε περισσότερο
Δεν Είναι αυτά που κυλάνε από τα μάτια......
Είναι αυτά που είναι εγκλωβισμένα
στην καρδιά.....
Αυτά που δεν τα μαθαίνει κανένας ποτέ.......
Παρά μόνο το μαξιλάρι μας........
Καλημερουδια .....
Καλημέρα γοητευτικε άντρα.....καλημέρα γλυκιά Έλενα!!!
να αυτα κανεις αρχιζεις τα γλυκια -ζαχαρενια -μουυυυυυυυυυυυ κλπ μαζευονται πρωι πρωι 35 ατομα χωρις να ξεβρακωνεται και παρακατω πεφτει κλαμακαλημέρα γλυκιά Έλενα!!!
αρχισες τα κουμπαριλικια παλι ποιον θα κλαψουμε γιορτινιαρες ημερεςΚαλημέρα γλυκέ μου κουμπάρε......
Κρυωνω.....χα χα χα χα χα
κυριολεκτικα θα στην παρτουζαΠολλα διπλα θα κάνουμε .....
Χαχαχαχαχαχα
...... Ποιος θα είναι ο τυχερός αυτό δεν το ξέρω ακόμα!!αρχισες τα κουμπαριλικια παλι ποιον θα κλαψουμε γιορτινιαρες ημερες
κομψη κ σεξυ σπανιος συνδυασμούς καλημερα κουκλα μ
ρε τον κακομοιρη και δεν μπορουμε να κανουμε και δωρεα στην κιβωτο αναγκαστηκα θα παρουμε στεφανια...... Ποιος θα είναι ο τυχερός αυτό δεν το ξέρω ακόμα!!
Καλό μήνα αιθέρια υπαρξη!Καλημέρα γοητευτικε άντρα.....
nai ρε μαφιοζε καλο μηνα αντε να τελειωνει αυτη η χρονια γιατι οι εισπραξεις δεν πρεπει να πηγαν πολυ καλα ?Καλό μήνα αιθέρια υπαρξη!